APPONTWIKKELAARAMERSFOORT

Op zoek naar een app ontwikkelaar Amersfoort en omstreken? Coffee IT is een cross-platform specialist in app ontwikkeling. Als gekozen nummer 5 van top cross-platform app developers op techviewer hebben we de nodige kennis en ervaring met het ontwikkelen van apps die een groot bereik hebben.

Er zijn verschillende technieken waar ons team in is gespecialiseerd, denk aan native iOS of Android apps, hybride apps, web apps, IoT apps en nog meer technieken. Op onze portfolio pagina zijn voorbeelden te zien apps die we hebben ontwikkeld. Voor elke industrie ontwikkelen wij maatwerk applicaties die bedrijven faciliteren in het bereiken van de digitale doelstellingen.

direct contact
de voordelen van een native iOS app
in-lite logo

EEN APP LATEN ONTWIKKELENIN DE BUURT VAN AMERSFOORT

In-house development

Geen outsourcing maar eigen developers. Ons multidisciplinaire team werkt samen vanuit ons kantoor in Utrecht.

Ontmoet het team

Uitstekende kwaliteit

Onze applicatie ontwikkelaars zijn gespecialiseerd binnen 1 discipline. Zo hebben zij alle kennis om een kwalitatieve app te ontwikkelen.

bekijk ons werkproces

Meer succes

Tijdens het ontwikkelen staan de doelstellingen van de opdrachtgever centraal om het succes van de app te vergroten.

Bekijk ons portfolio

Roompot

REVIEWS VAN ONZE KLANTEN

Bij Coffee IT zijn er al meerdere tevreden klanten langs gekomen om een app te laten ontwikkelen. Van MKB’s tot grote bedrijven, wij hebben een uitgebreid portfolio met de meest uiteenlopende projecten. Een van onze projecten waar we trots op zijn, is de samenwerking met Roompot Digital Key. Dankzij deze mobiele app wordt op vakantie gaan bij Roompot nóg comfortabeler. De Roompot Digital Key app dient onder andere als sleutel en kent nog vele voordelen. Meer weten over deze app? Bekijk dan de casus.

Bekijk de casus

HET APP ONTWIKKELPROCESBIJ COFFEE IT

ONZE WERKWIJZE

Van analyse tot release time en zelfs nog daarna, zorgen wij er bij elke fase voor dat je nauw betrokken bent tijdens het ontwikkelen van de app. We werken in multidisciplinaire teams volgens een Agile methode. Elke twee weken is er een sprint over de projecten zodat er een hoge mate van controle is. Hierdoor hebben we een efficiënte aanpak. Onze projecten zijn erg divers, van een native uitziende React Native app tot UX/UI designs.

 

 

App ontwikkelproces web
App ontwikkelproces mobiel

EENAFSPRAAKINPLANNEN

Wil je een app laten ontwikkelen in Amersfoort of in de buurt van Amersfoort? Met de auto is Coffee IT binnen een kwartier bereikbaar. Liever een afspraak bij jou op kantoor? Dan komt ons team graag langs. Ook is het mogelijk om telefonisch advies te ontvangen over de app die jij wilt ontwikkelen.

Neem contact op
App ontwikkelaar Amersfoort

APP ONTWIKKELAAR AMERSFOORT

Recente projecten


Benieuwd naar apps die wij hebben ontwikkeld? Bekijk ons recente werk.

Fabian Commercieel directeur Coffee IT

NEEM CONTACT OP

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek

CONTACT

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek
Fabian Commercieel directeur Coffee IT