Direct op de koffie?

Specialist in app development


Ons multidisciplinair team is gespecialiseerd in app development voor elk framework en device. Zo ontwikkelen wij bijvoorbeeld native, Android, iOS, hybride, web, PWA, blockchain, instant en meer. Vraag ons naar de mogelijkheden voor jouw app.

100+ apps


Als app ontwikkelaar Amersfoort hebben wij meer dan honderd verschillende apps ontwikkeld voor diverse opdrachtgevers, van scaleups tot zorginstellingen. Elke app productie is uniek en wordt volledig gepersonifieerd afhankelijk van de wensen van de doelgroep en de opdrachtgever.

Ontwikkelpartner

Wij begeleiden je gedurende het gehele ontwikkelproces, van conceptfase tot livegang. Als transparante partner weet je altijd waar je aan toe bent, krijg je technische aanbevelingen waar nodig en houden we nauw contact gedurende de ontwikkeling. Zo creëren wij samen een succesvolle app.

Fullservice app development

Als fullservice app ontwikkelaar staan wij garant voor ervaring, een prachtig design en een optimale inrichting van het ontwikkelproces. Wij zijn gespecialiseerd in het conceptualiseren, vormgeven, positioneren en ontwikkelen van app oplossingen voor mobiel en web. Wij ontwikkelen de apps in-house vanuit ons hoofdkantoor in Utrecht, in de buurt van Amersfoort. Door een ervaren ontwikkelaar in te schakelen voor de ontwikkeling van een app bespaar je vaak op tijd en kosten. Andere voordelen zijn:

  • Transparante werkwijze; bij ons weet je altijd waar je aan toe bent
  • Applicaties die nauw aansluiten bij de wensen van de doelgroep
  • Ruime ervaring met het ontwikkelen van alle type apps op alle type frameworks
  • Wij helpen met het aansnijden van een nieuwe of grotere doelgroep
  • Wij ontwikkelen maatwerk apps, van hybride tot complexe blockchain apps
  • Onze dienstverlening bestaat uit managed hosting, beheer en onderhoud.
  • Alle kennis volledig in-house vanuit ons hoofdkantoor in Utrecht
  • Wij denken mee als partner gedurende het gehele proces
BEKIJK ONS PORTFOLIO

App ontwikkelaar Amersfoort

Ben je op zoek naar een app ontwikkelaar Amersfoort of omgeving voor het ontwikkelen van een app voor jouw bedrijf of organisatie? Dan ben je bij Coffee IT aan het juiste adres. Ons team is volledig op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op technisch vlak. Hierdoor zijn wij in staat een succesvolle app te ontwikkelen die ingericht is op de wensen van de doelgroep met relatief weinig onderhoud. Onze focus ligt op een prachtig en uniek design en een nauwe samenwerking met de ontwikkelaars, designers en de opdrachtgever. Zo zijn er korte communicatielijnen en kan er snel geschakeld worden waar nodig.

Om ervoor te zorgen dat jouw app meer bereik heeft dan alleen het Hof in Amersfoort, is app promotie belangrijk. Wij helpen je graag met het opstellen van een marketing strategie. Wij leveren passend advies op basis van budget, tijdsplanning en scope.

Contact
App ontwikkelaar Amersfoort

“Levert professioneel werk en communiceert goed”

– Guilherme Luttikhuizen dos Santos, ExamenOverzicht

Guilherme is de oprichter van ExamenOverzicht en ziet het bedrijf een marktleider worden op het gebied van samenvattingen voor eindexamens.

Prachtige apps voor elk apparaat

Wij ontwikkelen apps voor alle platformen, bijvoorbeeld: smartphones, tablets, smartwatches (wearables) of smart tv’s. Of het nu gaat om instant, native, hybride of blockchain apps, ons gedreven team is altijd in staat om een gebruiksvriendelijke app te ontwikkelen. Naast mobiele apps ontwikkelen wij ook web applicaties en PWA’s.

Welk apparaat of framework het meest geschikt is voor jouw app hangt af van een aantal factoren. Een grondig doelgroepen onderzoek is dan ook een belangrijk aspect van een succesvolle app. Waar bevindt de doelgroep zich, welke behoeften spelen er en welke devices gebruiken ze voornamelijk? Onze ruime ervaring stelt ons in staat jou hierin te adviseren als onafhankelijk adviseur.

Iedereen in het team heeft zijn of haar specialisme. Zo hebben wij specialisten in huis met expertise op het gebied van app-marketing of bepaalde programmeertalen zoals Ionic of Swift. Of het nu gaat om een optimaal UX & UI design, een concurrentieanalyse of app marketing campagnes, wij helpen je graag. Doordat wij in multidisciplinaire teams aan jouw app werken, wordt de app altijd ontwikkeld door een team van experts.

OFFERTE AANVRAGEN
App ontwikkelaar Amersfoort devices

WIJ WERKEN VOOR

Recente projecten


Benieuwd naar apps die wij hebben ontwikkeld? Bekijk ons recente werk.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT