SIGN AND UPDATE APPLE AGREEMENT

Utrecht, 30 april 2020 | 3 minuten 

 

Ben jij de bezitter van een iOS app en wil je (binnenkort) een update uitvoeren? Lees dit artikel dan even goed door!

Agreement update Apple

Steeds vaker krijgen onze iOS developers bovenstaande melding te zien wanneer ze een update willen pushen voor een app in de Apple App Store. Hierdoor kunnen ze een app update niet direct in de Apple App Store verwerken. Gelukkig is het gemakkelijk te verhelpen. Om ervoor te zorgen dat jouw ge-update app direct aangeboden kan worden in de Apple App Store hebben we dit korte stappenplan gemaakt.

Wat is de melding precies?

Deze melding geeft aan dat er een aangepaste voorwaarden klaarstaan die ondertekend dienen te worden. Alleen de account eigenaar kan dit doen. Wij als iOS ontwikkelaar hebben die bevoegdheden vaak expres niet. In het uiterste geval kan dit voor enige vertraging zorgen. Dit komt doordat wij onze opdrachtgevers eerst het verzoek moeten geven tot ondertekening alvorens wij de update kunnen pushen.

Waar vind ik de nieuwe voorwaarden?

Je vindt de nieuwe voorwaarden van Apple Agreements via deze link. Nadat je op de link klikt wordt je automatisch naar het juiste onderdeel verwezen ‘Sing and update agreements’. Voer de volgende stappen uit:

Stap 1: Log hier in
Stap 2: Navigeer naar het agreements gedeelte (overeenkomst), klik op ‘view (bekijken) en ‘agree to terms’.
Stap 3: Ga na of alle informatie goed staat. Denk hierbij aan alle entiteit informatie zoals het adres, de bedrijfsnaam etc.
Stap 4: Lees de aangepaste voorwaarden en klik op ‘akkoord’. Tip: maak een kopie en sla deze op voor eigen documentatie.

Zijn wij de app ontwikkelaar van jouw iOS app? Stuur ons dan even een bericht wanneer je de aangepaste voorwaarden hebt ondertekend. Dan kunnen wij de app snel pushen naar de App Store. Zo staat jouw iOS app (met nieuwe functies!) binnen no time in de App Store.

ALTIJD OP DE HOOGTE VAN HET ACTUELE NIEUWS?VOLG ONZE SOCIAL MEDIA ACCOUNTS