EEN PWALATEN MAKEN

PWA’s zijn offline te gebruiken, responsive en razendsnel. Klanten kunnen bij ons een PWA laten maken die de efficiëntie heeft van een web-app en de voordelen van een native mobiele app. Als ervaren PWA (Progressive Web App) ontwikkelaar hebben wij meerdere klanten geholpen met het realiseren van een PWA oplossing op maat. Met name E-commerce is bij uitstek geschikt voor deze revolutionaire app-vorm.

Een laagdrempelige en gebruiksvriendelijke app voor meerdere platformen met een snelle ROI. Laat onze mobiele specialisten je begeleiden voor meer app-succes.

Bekijk onze referenties
iOS native app mototour

WIJ WERKEN MET EIGEN DEVELOPERS ZODAT WIJ DE BESTE KWALITEIT KUNNEN GARANDEREN

het team

PWA MAKEN: VOORDELEN & WERKWIJZE

Progressive Web Apps zijn de toekomst voor webshops en andere e-commerce. Ze laden razendsnel, werken grotendeels offline, functioneren op alle devices en je kunt ze als app toevoegen aan een home scherm. Deze nieuwe techniek is eigenlijk een ‘best of both worlds’. Het brengt de voordelen van een native app samen met de voordelen van een mobiele website. Het nadeel van PWA’s? Een gebruiker weet vaak niet hoe hij hem aan zijn of haar homescherm moet toevoegen, het is dus raadzaam dit direct goed te communiceren.

Meer informatie nodig over een progressive web app? Bekijk dan deze pagina waar wij diepen in gaan op de techniek achter PWA’s.

DE VOORDELEN

PWA’s brengen veel voordelen met zich mee. Dankzij snelle technologische verbeteringen van zowel mobiele apparaten als de onderliggende technieken, worden de mogelijkheden van een PWA steeds beter benut. Denk hierbij aan de volgende voordelen:

 • Groot bereik en makkelijk deelbaar
 • Erg gebruiksvriendelijk en laagdrempelig
 • De gebruiker hoeft de app niet te installeren
 • Progressief: laad snel voor de gebruiker
 • Responsief: werkt op vrijwel elk apparaat
 • De app voelt aan als een native app
 • De app heeft een offline modus

ONZE WERKWIJZE

Coffee IT biedt maatwerk apps aan vooraanstaande e-commerce bedrijven en organisaties. Al ruim zes jaar helpen wij organisaties complexe software-visies om te zetten in slimme en winstgevende apps. De sleutel van ons succes: een ervaren team van programmeurs en strategen en een bewezen Agile werkmethode.

WIJ WERKEN VOOR

PWA ontwikkelaars

ANDERE VRAGEN OVER PROGRESSIVE WEB APPS?

De voordelen van een PWA:

 • Gebruiksvriendelijk
 • Hoger conversiepercentage
 • Voor elk device toegankelijk
 • Lagere ontwikkelings- en onderhoudskosten
 • Hoeft niet gedownload te worden
 • SEO vriendelijk

Overtuigd van de potentie van PWA’s? Dan wil je waarschijnlijk weten wat een PWA laten maken kost. Op deze vraag kunnen we niet direct antwoord geven. De kosten voor het ontwikkelen van een PWA zijn sterk afhankelijk van verschillende factoren zoals het soort app, de gewenste functionaliteiten en de platformen. We gaan graag in gesprek om de wensen in kaart te brengen, op basis hiervan doen we een passend voorstel en een itemized begroting voor de Progressive Web App.

Wil je eerst meer weten over het laten maken van een app? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze specialisten.

OFFERTE AANVRAGEN

Een PWA kan voor bijna elke sector of industrie een passende app oplossing zijn. Afhankelijk van het doel van de app, kan echter een andere techniek een betere keuze zijn. Denk hierbij aan een native iOS/Android app of een hybride app die is ontwikkeld in React Native. Twijfel je nog over de juiste techniek voor jouw app? Bekijk dan deze blog waarin wij alles uitleggen over de verschillende app technieken.

Vanwege de gebruiksvriendelijke kenmerken van een PWA zijn progressive web apps uitstekende mogelijkheden voor webshops. In korte tijd kun je aanzienlijk meer sales genereren met een PWA. Heb je al een webshop? Onze ontwikkelaars kunnen zelfs van een complexe Magento 2 shop een maatwerk PWA maken.

 • Snellere laadtijd
 • Offline toegang tot de webshop / app
 •  Eenvoudig shoppen
 • Meer gebruikers en meer omzet
Contact Coffee IT

Neem contact op

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek

CONTACT

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek