Direct op de koffie?

Wilt u een zorg app laten ontwikkelen? Coffee IT kan u hierbij helpen. Wij zijn een resultaatgerichte app ontwikkelaar met expertise op het gebied van smartphone-, tablet-, smartwatch- en smart tv app ontwikkeling. Of het nu gaat om een app die de processen binnen uw zorg organisatie vereenvoudigen of een applicatie voor de communicatie met patiënten. Wij zijn in staat om op basis van uw wensen een behoefte een succesvolle zorg app te ontwikkelen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met zorg app ontwikkelaar Coffee IT.

Zorg app ontwikkelen door Coffee IT


Ook in de zorg wordt steeds meer gekeken naar technische oplossingen om de communicatie tussen zorgverleners te verbeteren. Vrijwel iedereen heeft een smartphone. Hierdoor kan een mobiele app uitstekend worden ingezet om de zorg te verbeteren.

Op ontelbare manieren kan een iOS, Android of web app de zorg ervaring verbeteren, voor zowel de zorgverleners als patiënten. Denk aan verslagen over clienten die ten alle tijden beschikbaar zijn, of een app waarmee clienten zelf feedback kunnen geven over hoe ze zich voelen. Waardoor de zorgverlener veel vaker een status update krijgt over de gemoedstoestand van de client.

App ontwikkelaar Coffee IT denkt graag met u mee over deze concepten. Ons team helpt u graag bij het verbeteren van uw zorginstelling. Het ontwikkelen van een app is een gecompliceerd proces, waarbij wij u graag helpen.

Zorg app ontwikkelen

E-Mail


Heeft u nog vragen of twijfelt u nog? Stuur ons een e-mail.


[email protected]

Telefoon


Bellen kan nooit kwaad. Wij beantwoorden uw vragen graag.


+31 30 7371093

Op de koffie


Visschersplein 160 3511 LX, Utrecht, of liever bij u op de koffie?


Routebeschrijving

Zorg app

Een app ter verbetering van de zorg


Door samen een zorg app te ontwikkelen. Kunnen we samen de zorg verbeteren voor zowel de zorgverleners als cliënten. U hebt de ervaring met de dienstverlening, wij hebben de ervaring met het ontwikkelen van apps.

App ontwikkelaar Coffee IT helpt u bij de ontwikkeling van uw idee omtrent een zorg app. Om vervolgens onderzoek te doen naar de gebruikerservaring, waarna we het concept zullen realiseren. Samen kunnen we het proces vereenvoudigen. Hierdoor kan de waardevolle tijd van een zorgverlener gespendeerd aan de medische dienstverlening van een patient of client.

Wat kost het maken van een app?


Benieuwd wat het maken van een app kost? Dit is sterk afhankelijk van de functionalisten en koppelingen met bestaande systemen. Dient de app bijvoorbeeld gebruik te maken van het Medisch ID van Apple of een eigen patiënten registratie systeem. Maar ook het soort platform en de apparaten waarvoor deze geschikt dient te zijn hebben invloed op de kosten voor de ontwikkeling.

Op basis van een vrijblijvend adviesgesprek kunnen we u een passend voorstel doen. Aan de hand van uw app idee kunnen we een geschikte app maken die past bij uw wensen en budget. Benieuwd wat Coffee IT voor u kant betekenen? Neem dan direct contact met ons op.

Kosten zorg app maken

UI & UX design

De eerste fase is het uitwerken van het concept. Onze designers maken een fraai ontwerp op basis van uw wensen. Hierbij wordt er rekening gehouden met de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van UX & UI design.

App development

Bij het bouwen van apps stellen wij hoge eisen aan de kwaliteit. Door in alle stadia de app goed te testen kunnen bugs worden voorkomen. De kosten voor toekomstig onderhoud kunnen hierdoor aanzienlijk worden gereduceerd.

Marketing

Nadat uw app in de app stores is gepubliceerd helpen wij u tevens met het promoten van uw app. Op basis van een gedegen marketingplan bereiken wij uw doelgroep. Het doel hiervan is meer downloads en actieve gebruikers.

Vragen


Heb je vragen of twijfel je nog? Wij staan je graag te woord. Of heb je een project of idee en wil je hierover de mogelijkheden bespreken? Laat het ons weten.

Neem contact op