ZORG APPONTWIKKELEN

De zorg is de perfecte combinatie van mens en technische innovatie. Als technische partner van verschillende zorginstellingen werken wij gezamenlijk om de kwaliteit van leven te verbeteren met een app. Wij hebben zorg apps ontwikkeld voor onder andere ZorgKaart NL en wij zijn heel trots op onze eigen app ‘Lemon Care‘ in samenwerking met het UMC Groningen.

Eigen zorg app

Lemon, onze app met het UMCG. Verbindt zorgprofessionals en patiënt met geavanceerde blockchain technologie.

Meer over Lemon
app marketing professionals

App specialisten

Jullie zijn de zorg specialisten, wij de app specialisten. Benieuwd hoe wij al onze apps ontwikkelen? Bekijk hier ons ontwikkelproces.

Ons proces
Lemon app home

DIGITALE TRANSFORMATIEIN DE ZORG: E-HEALTH

Patiënten die meer zelfstandigheid en vrijheid krijgen, zorgverleners die gemakkelijker zorg kunnen verlenen en de kwaliteit van ouderenzorg die omhoog gaat. Al dit is mogelijk met technische innovaties. Daarom zijn zorg apps nog nooit zo essentieel geweest als nu. Door het gebruik van zorg apps wordt het mogelijk gemaakt om zorg op afstand te verlenen. Een goed voorbeeld hiervan is de app die wij voor Senior Homes hebben ontwikkeld; deze native app zorgt ervoor dat ouderen altijd in contact zijn met hulpverleners, daarnaast hebben ze de mogelijkheid om de deur op afstand open te doen of te beeldbellen.

App laten maken

Veiligheid

Wij weten als geen ander hoe waardevol de data van patiënten is. Daarom voldoen alle apps aan de laatste encryptie protocollen en veiligheidsstandaarden (TLS).

Hybride apps

Als fullservice ontwikkelaar hebben wij ruime ervaring met het implementeren van FHIR7 en vergelijkbare informatiestandaarden.

Aandacht voor de patient

Samen met onze opdrachtgevers ontwikkelen wij apps om de kwaliteit van zorg te verbeteren, altijd met aandacht voor de patient.

CASESTUDY ZORG APP: LEMON

Door het inzetten van zorg apps wordt de mogelijkheid om zorg beter af te stemmen op de persoonlijke behoeften van de patient bereikbaar. Een goede voorbeeld hiervan is onze eigen app: Lemon. Deze app is ontwikkeld van het project Hospital at Home en wordt geleid door UMCG.

Één patient, één dossier, meerdere zorginstellingen. De Lemon Care app zorgt ervoor dat elke zorgprofessional het volledige patiënten dossier heeft, ook tussen Verschillende organisaties. Dit is mogelijk gemaakt onder andere door een koppeling met ONS van Nedap.

Bekijk al onze apps
zorg app ontwikkelen

DE VOORDELEN VAN EEN FULLSERVICE APP ONTWIKKELAAR

Alle apps die wij ontwikkelen zijn maatwerk oplossingen; vooral bij zorg apps is het essentieel dat de app aansluit op de wensen en behoeften van de gebruiker en zorginstelling. Andere voordelen bij het het inhuren van een app ontwikkelaar met ruime ervaring binnen de zorg:

  • Afgesteld op de wensen van de gebruiker
  • Agile ontwikkelproces
  • Encryptie om de veiligheid te waarborgen
  • Voldoen aan hoge veiligheidsstandaarden
Neem contact op

ANDERE VRAGEN OVER ZORG APPS 

Een zorg-app kan op vele manieren toegepast worden. Het is het gebruik van technologie ter ondersteuning en/of verbetering van de gezondheid en of de dienstverlening van de gezondheidszorg.

Meer weten over zorg apps in combinatie met IoT en domotica? Lees dan deze blog over zorg apps.

Al onze (zorg) apps betreft maatwerken en de hangt volledig af van de het concept en de benodigde functionaliteiten. Op basis van een vrijblijvend adviesgesprek kunnen we al snel een indicatie geven van de kosten.

Zorg apps kunnen op meerdere manier bijdragen aan de gezondheid en/of gezondheidszorg. Het beter informeren van patiënten, verbeteren van de informatieverstrekking tussen zorgverlener en patiënten of het vereenvoudigen en sneller hulpbehoevende laten communiceren met hulpverleners. De toepassing is oneindig.

Het is mogelijk om de een applicatie te laten subsidiëren. Door de corona pandemie is de SET regeling tijdelijk aangevuld met een noodregeling waardoor subsidies verleend worden voor innovatieve zorg applicaties. Speerpunten hierin zijn digitale zorg op afstand en mensen met een risico op ziekte een beter leven geven. Let op, hier zitten wel veel voorwaarden aan. Op deze pagina lees je meer over apps ontwikkelen met subsidies.

App laten maken

WIJ ONTWIKKELEN APPS VOOR

Contact Coffee IT

Neem contact op

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek

CONTACT

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek