ZORG APP ONTWIKKELEN

Wil je een zorg app ontwikkelen of eerst meer weten over de mogelijkheden van het laten maken van medische apps? Wij denken graag mee als technisch partner om samen de kwaliteit van leven te verbeteren met een app. Zo hebben wij apps voor onder andere Zorgkaart NL ontwikkeld en hebben we een eigen app ‘Lemon‘ in samenwerking met het UMCG.

Het ontwikkelen van mobiele apps in de zorg past goed bij onze visie als innovatieve app ontwikkelaar: resultaatgerichte apps ontwikkelen die intuïtief aanvoelen en meerwaarde leveren voor de app gebruiker. Steeds vaker gebruiken zorgverlener apps voor bijvoorbeeld ouderenzorg of het organiseren van zorg. Op deze pagina lees je alles over het ontwikkelen van een zorg applicatie.

Zorg app laten maken
Zorgkaart nl logo
Rijksmuseum Boerhaave logo
UMCG logo
Roompot logo
Rijksmuseum boerhaave en umcg logo

JOUW MEDISCHE APP MET ZORG ONTWIKKELD DOOR EEN TEAM VAN APP SPECIALISTEN

DIGITALE TRANSFORMATIEIN DE ZORG: E-HEALTH

Patiënten meer zelfstandigheid en vrijheid geven in hun eigen zorg, het verlenen van zorg gemakkelijker maken voor zorgverleners of de kwaliteit van ouderenzorg verbeteren. Nog nooit zijn zorg apps zo essentieel geweest als nu. Apps voor in de zorg maken zorg op afstand mogelijk. Denk hierbij aan een app voor een praktijk, waarbij zorg digitaal kan worden gegeven. Een ander voorbeeld is een app waar wij momenteel aan werken voor Senior Homes. Deze zorg app werk voornamelijk met tablets en verlicht de fysieke taken van ouderen door ze de mogelijkheid te geven om de deur op afstand open te doen en te beeldbellen.

Zorg apps maken het mogelijk om zorg efficiënter te verlenen. Samen met onze opdrachtgevers verhogen we de kwaliteit van leven van patiënten en betrokkenen.

Ons multidisciplinaire team weet van elk e-health vraagstuk een passende en technisch hoogwaardige app te realiseren die impact maakt. Dit kan een elektronisch patiënten dossier (EPD) zijn, een patiëntportaal of een mobiele app. Aan de hand van de beoogde zorgdoelstellingen creëren wij een slimme oplossing voor zorgverlener en patiënt.

Lemon app blockchain app

iOS apps

Voor iPhone & iPad

Lees meer 

Android apps

Voor smartphones & tablets

Lees meer 

Web apps

Voor (mobiele) browsers

Lees meer 

CASESTUDY ZORG APP: LEMON

Door de implementatie van zorg apps wordt het mogelijk om zorg beter af te stemmen op de persoonlijke behoeften van de patiënt. Een goed voorbeeld hiervan is de app Lemon. Lemon is een van onze eigen apps en is onderdeel van het project Hospital at Home wat wordt geleid door het UMCG.

Lemon aggregeert patiënten data uit de bestaande EPD-systemen van zorginstellingen. Onder andere wordt ONS van Nedap ondersteund. Hierdoor wordt alle informatie overzichtelijk gebundeld en is het direct toegankelijk voor degene die de informatie nodig hebben. De data is encrypted met een sleutel, waardoor het voor zowel patiënt als zorgverlener een veilige informatieoverdracht plaatsvindt. Meer weten over Lemon? Bekijk dan de portfoliopagina.

bekijk al onze apps

APP LATEN MAKEN VOOR IN DE ZORG

De manier waarop zorg wordt gegeven veranderd in rap tempo. Steeds vaker worden zorg apps op smartphones of tablet gebruikt als verlengstuk van zorgprofessionals om de kwaliteit van leven en zorg te verbeteren. Wil je een zorg app laten maken, dan realiseren we samen een toekomt waarin technologie en zorg naadloos met elkaar samenwerken.

Er zijn tal van toepassingen voor medische apps. Denk bijvoorbeeld aan een elektronisch patiëntendossier, een app waarmee patiënten kunnen aangeven hoe ze zich voelen of zorgrobots voor dementerende of eenzame ouderen. Op ontelbare manieren kan een iOSAndroid of web app de zorg ervaring verbeteren en de efficiëntie verhogen.

Heb je al een concept voor een zorg app of E-Health app en zoek je een ontwikkelaar die jouw concept snel weet om te zetten in een maatwerk oplossing? Dan ben je bij zorg app ontwikkelaar Coffee IT aan het juiste adres. Heb je een subsidie ontvangen of recent aanspraak gedaan op de Stimuleringsregeling E-Health Thuis (SET)? En is er urgentie bij het realiseren van jouw zorg app door de actualiteit in verband met het coronavirus? Neem dan direct contant op, dan zorgen we voor een flexibel spoedtraject zodat de zorg app snel ingezet kan worden.

Zorg app ontwikkelaar
zorg app ontwikkelen

DE VOORDELEN VAN EEN FULLSERVICE APP ONTWIKKELAAR

Al onze app producties zijn maatwerk oplossingen. Met name bij zorg apps is het essentieel dat de is app afgesteld op de wensen en behoeften van de gebruiker om succes te garanderen.

Andere voordelen van het inhuren van een mobiele app specialist zijn:

  • Een zorg oplossing afgesteld op de wensen van de gebruiker
  • Ons team werkt Agile, hierdoor kan er snel progressie geboekt worden
  • Geen addertjes onder het gras, je bent betrokken bij de ontwikkeling
  • Medische apps gebruiken waar nodig encryptie om de veiligheid te waarborgen
  • Wij zijn een technisch partner en denken mee voor het verlenen van de beste zorg
  • Al onze apps voldoen aan hoge veiligheidsstandaarden
  • Uitgebreide ervaring met het ontwikkelen van zorg apps
direct contact

ANDERE VRAGEN OVER ZORG APPS?

Een zorg app is een vorm van e-health waarbij zorg wordt geleverd op afstand middels een app. Het is het gebruik van technologie ter ondersteuning of verbetering van de gezondheid en/of de gezondheidszorg. Je kunt hierbij denken aan apps voor ouderenzorg of thuiszorg, maar ook apps voor bijvoorbeeld het verbinden van EKD’s.

Meer weten over zorg apps in combinatie met IoT en domotica? Lees dan deze blog over zorg apps.

Een prijsopgave voor zorg apps betreft maatwerk en hangt af van het concept en de functionaliteiten. De kosten zijn afhankelijk van de functies van de app en koppelingen met bestaande systemen. Dient de app bijvoorbeeld gebruik te maken van het Medisch ID van Apple of een eigen patiënten registratie systeem? Andere factoren die bepalend zijn voor de kosten zijn het soort platform en de apparaten waarop de zorg app beschikbaar moet zijn.

Op basis van een vrijblijvend adviesgesprek kunnen we een passend voorstel doen aan de hand van jouw wensen. Afhankelijk van de benodigde features maken wij een itemized begroting voor de medische app.

Apps kunnen op meerdere manieren een bijdrage leveren aan de zorg. Bijvoorbeeld door:

  • Voorlichting te geven
  • Communicatie met/tussen zorgverlener en patiënt te verbeteren
  • Oefenprogramma’s en revalidatie

Ja dit is mogelijk. Door de corona pandemie is de SET regeling tijdelijk aangevuld met een noodregeling waardoor er subsidies afgegeven kunnen worden voor innovatieve zorg applicaties. Speerpunten hierin zijn digitale zorg op afstand en mensen met een risico op ziekte een beter leven geven. Let op, hier zitten wel veel voorwaarden aan. Op deze pagina lees je meer over apps ontwikkelen met subsidies.

UX & UI design

Bij onze zorg apps wordt veel aandacht besteed aan het UX en UI design. De app is erg gebruiksvriendelijk en makkelijk te gebruiken.

bekijk ons hele werkproces

Kwaliteit code

Een geslaagde medische app begint bij een code van uitstekende kwaliteit. Door de app veelvuldig te testen worden bugs voortijdig opgelost.

Ontmoet jouw ontwikkelaars

Uitgebreid portfolio

Naast zorg apps hebben wij apps voor elke industrie en sector gebouwd. Al deze ervaringen nemen wij mee bij elk nieuw project.

Bekijk ons portfolio

Recente projecten


Benieuwd naar apps die wij hebben ontwikkeld? Bekijk ons recente werk.

Fabian Commercieel directeur Coffee IT

NEEM CONTACT OP

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek

CONTACT

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek
Fabian Commercieel directeur Coffee IT