Interesse in een zorg app?


Wil je een zorg app ontwikkelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een resultaatgerichte fullservice app ontwikkelaar met expertises op het gebied van smartphone-, tablet-, smartwatch- en smart tv app ontwikkeling. Zorg apps zijn de toekomst van e-health. Zowel patiënten als zorgverleners zijn gebaat bij de implementatie van deze relatief nieuwe vorm van app ontwikkeling

NEEM CONTACT OP
Zorg-app-iPad

iOS apps

Voor iPhone & iPad

Lees meer 

Android apps

Voor smartphones & tablets

Lees meer 

Web apps

Voor (mobiele) browsers

Lees meer 

Zorg app ontwikkelen door Coffee IT


Doctoren en menselijke zorg worden voorlopig nog niet vervangen. Maar de manier waarop de zorg gegeven en ontvangen wordt veranderd wel. Zorg apps zijn hedendaags niet meer weg te denken uit de wereld van e-health en in de zorgsector. Zorg apps zijn een verlengstuk geworden voor zorgprofessionals om de kwaliteit van leven te verbeteren en het verlenen van zorg efficiënter in te richten. Wil je een zorg app ontwikkelen, dan richt je je op een toekomt waarin technologie en zorg naadloos met elkaar samenwerken.

In de zorg wordt steeds vaker gebruik gemaakt van technische oplossingen om de communicatie tussen zorgverleners en patiënten te verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan een elektronisch patiëntendossier, een app waarmee patiënten kunnen aangeven hoe ze zich voelen of zorgrobots voor dementerende of eenzame ouderen. Op ontelbare manieren kan een iOS, Android of web app de zorg ervaring verbeteren. Wij denken graag mee over deze concepten en de implementatie ervan.

NEEM CONTACT OP

Casestudy: Lemon app


Door de implementatie van zorg apps wordt het mogelijk om zorg beter af te stemmen op de persoonlijke behoeften van de patiënt. Een goed voorbeeld hiervan is de app Lemon. Lemon is een onderdeel van het project Hospital at Home wat wordt geleid door het UMCG.

Deze app zet gedateerde informatiesystemen om in een blockchain. Hierdoor wordt alle informatie overzichtelijk gebundeld en is het altijd toegankelijk voor degene die de informatie nodig hebben. Met dit informatiesysteem wordt niet alleen de efficiëntie van de zorg verbeterd, maar ook de kwaliteit van de zorg. Dit is een grote vooruitgang ten behoeve van de zorg. Vooral als je bedenkt dat veel ziekenhuizen of zorg instellingen nog met gedateerde processen werken waar de patiënten informatie vaak schriftelijk wordt gedeeld.

De Lemon app wordt momenteel door ons ontwikkeld. Meer weten? Bekijk de pagina van Lemon of neem contact op.

LEES MEER OVER LEMON

App ontwerp & UX design

De eerste fase is het uitwerken van het concept met een optimale gebruikerservaring. Bij zorg apps is het van fundamenteel belang dat de user interface dusdanig wordt ingericht dat deze makkelijk in gebruik is voor zowel zorgverlener als patiënt. 

Zorg app ontwikkelen

Bij het bouwen van apps stellen wij hoge eisen aan de kwaliteit van de code. Door veelvuldig te testen kunnen bugs worden voorkomen of vroegtijdig worden opgelost. Hierdoor kunnen toekomstige onderhoudskosten worden gereduceerd. Dit bespaard kosten op de lange termijn.

App marketing

Nadat de app in de app stores is gelanceerd kunnen wij helpen met het promoten van de app. Wij stellen een gedegen marketingplan op en voeren dit uit. Hierdoor wordt het aantal conversies en actieve gebruikers vergroot.  Dit zijn de succesfactoren van een geslaagde app.

Waarom Coffee IT als zorg app ontwikkelaar?


  • Een zorg oplossing afgesteld op de wensen van de gebruiker
  • Ons team werkt Agile, hierdoor kan er snel progressie geboekt worden
  • Geen addertjes onder het gras, je bent betrokken bij de ontwikkeling
  • Uitgebreide ervaring met het ontwikkelen van zorg apps
  • Je bent gegarandeerd van een app die toekomstklaar is
  • Wij zijn een technisch partner en denken mee waar nodig
LEES MEER OVER ONS

Wat kost het maken van een zorg app?


Je wilt een zorg app ontwikkelen en bent benieuwd wat het maken van een zorg app kost? De kosten zijn sterk afhankelijk van de functionaliteiten van de app en koppelingen met bestaande systemen. Dient de app bijvoorbeeld gebruik te maken van het Medisch ID van Apple of een eigen patiënten registratie systeem? Andere factoren die bepalend zijn voor de kosten zijn het soort platform en de apparaten waarop de zorg app beschikbaar moet zijn.

Op basis van een vrijblijvend adviesgesprek kunnen we een passend voorstel doen aan de hand van jouw wensen. Afhankelijk van de benodigde features maken wij een itemized begroting voor de app.

Vraag direct een offerte op
Kosten zorg app maken

Recente projecten


Benieuwd naar apps die wij hebben ontwikkeld? Bekijk ons recente werk.

NEEM CONTACT OP MET ONS

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT
App-ontwikkelaar-coffee-it-contact-fabian-giger