Direct op de koffie?

Wilt u een zorg app laten ontwikkelen? Coffee IT kan u hierbij helpen. Wij zijn een resultaatgerichte app ontwikkelaar met expertise op het gebied van smartphone-, tablet-, smartwatch- en smart tv app ontwikkeling. Of het nu gaat om een app die de processen binnen uw zorg organisatie vereenvoudigen of een applicatie voor de communicatie met patiënten. Wij zijn in staat om op basis van uw wensen een behoefte een succesvolle zorg app te ontwikkelen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met zorg app ontwikkelaar Coffee IT.

Zorg app ontwikkelen door Coffee IT


Ook in de zorg wordt steeds meer gekeken naar technische oplossingen om de communicatie tussen zorgverleners te verbeteren. Vrijwel iedereen heeft een smartphone. Een app past hier dus perfect bij. Coffee IT kan uw zorg app ontwikkelen.

Op een ontelbare hoeveelheid manieren kan een iOS, Android of web app de zorg ervaring verbeteren, voor zowel de zorgverleners als die gene die de zorg ontvangt. Denk aan verslagen over clienten die ten alle tijden beschikbaar zijn, of een app waarmee clienten zelf feedback kunnen geven over hoe ze zich voelen. Waardoor de zorgverlener veel vaker een status update krijgt over de gemoedstoestand van de client. App ontwikkelaar Coffee IT denkt graag met u mee over deze concepten, en helpt u graag bij het verbeteren van uw zorginstelling. Een zorg app ontwikkelen is een gecompliceerd proces, waar wij u graag bij helpen.

Zorg app ontwikkelen

E-Mail


Heeft u nog vragen of twijfelt u nog? Stuur ons een e-mail.


contact@coffeeit.nl

Telefoon


Bellen kan nooit kwaad. Wij beantwoorden uw vragen graag.


+31 30 7371093

Op de koffie


Visschersplein 160 3511 LX, Utrecht, of liever bij u op de koffie?


Routebeschrijving

Zorg app

Een app ter verbetering van de zorg


Door samen een zorg app te ontwikkelen. Kunnen we samen de zorg verbeteren voor zowel de zorgverleners als voor zorg ontvangende. U hebt de ervaring met de dienst verlening, wij hebben de ervaring met het ontwikkelen van apps. App ontwikkelaar Coffee IT helpt u bij het ontwikkelen van een zorg app concept. Om vervolgens onderzoek te doen naar de gebruikerservaring, waarna we het concept zullen realiseren. Samen kunnen we het zorg proces vereenvoudigen. Waardoor de waardevolle tijd van de zorgverlener gespendeerd kan worden aan het helpen van de patient of client.

Vragen


Heeft u vragen of twijfelt u nog? Wij staan u graag te woord. Of heeft u een project of idee en wilt u hierover de mogelijkheden bespreken? Laat het ons weten.

Neem contact op