Wil je een zorg app ontwikkelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een resultaatgerichte fullservice app ontwikkelaar met expertises op het gebied van smartphone-, tablet-, smartwatch- en smart tv app ontwikkeling. Zorg apps zijn de toekomst van e-health. Zowel patiënten als zorgverleners zijn gebaat bij de implementatie van deze relatief nieuwe vorm van app ontwikkeling. Meer weten? Lees deze blog over zorg apps en de toekomst van IoT en domotica of neem direct contact op.

Zorg app ontwikkelen door Coffee IT

Of het nu gaat om een app die de processen binnen zorg organisaties vereenvoudigen (bijvoorbeeld onze huidige zorg app ontwikkeling voor Lemon), of een applicatie voor de communicatie met patiënten. Bij Coffee IT ontwikkelen wij zorg apps ten behoeve van een betere kwaliteit van leven voor zowel de patiënt als zorgverlener.

In de zorg wordt steeds vaker gebruik gemaakt van technische oplossingen om de communicatie tussen zorgverleners en patiënten te verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan een elektronisch patiëntendossier, een app waarmee patiënten kunnen aangeven hoe ze zich voelen of zorgrobots voor dementerende of eenzame ouderen. Op ontelbare manieren kan een iOS, Android of web app de zorg ervaring verbeteren. Wij denken graag mee over deze concepten en de implementatie ervan.

Neem contact op
Zorg app ontwikkelen

Een app ter verbetering van de zorg

Doctoren en menselijke zorg zullen voorlopig nog niet vervangen worden. Maar de manier waarop de zorg gegeven of ontvangen wordt veranderd wel. Zorg apps zijn hedendaags bijna niet meer weg te denken uit de wereld van e-health en in de zorgsector. Zorg apps zijn een verlengstuk geworden voor zorgprofessionals om de kwaliteit van leven te verbeteren en het verlenen van zorg efficiënter in te richten.

Lemon

Door de implementatie van zorg apps wordt het mogelijk om zorg beter af te stemmen op de persoonlijke behoeften van de patiënt. Een goed voorbeeld hiervan is de app Lemon. Deze app zet gedateerde informatiesystemen om in een blockchain. Hierdoor wordt alle informatie overzichtelijk gebundeld en is het altijd toegankelijk voor degene die de informatie nodig hebben. Met dit informatiesysteem wordt niet alleen de efficiëntie van de zorg verbeterd, maar ook de kwaliteit van de zorg. Dit is een grote vooruitgang ten behoeve van de zorg. Vooral als je bedenkt dat veel ziekenhuizen of zorg instellingen nog met gedateerde processen werken waar de patiënten informatie vaak schriftelijk wordt gedeeld.

De Lemon app wordt momenteel door ons ontwikkeld. Meer weten? Bekijk de pagina van Lemon of neem contact op.

LEES MEER OVER LEMON

App ontwerp & UX design


De eerste fase is het uitwerken van het concept met een optimale gebruikerservaring. Bij zorg apps is het van fundamenteel belang dat de user interface dusdanig wordt ingericht dat deze makkelijk in gebruik is voor zowel zorgverlener als patieënt. Hierbij houden wij altijd rekening met de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van UX & UI design.


Zorg app ontwikkelen


Bij het bouwen van apps stellen wij hoge eisen aan de kwaliteit van de code. Door in alle stadia de app veelvuldig te testen kunnen bugs worden voorkomen of voortijdig worden opgelost. De kosten voor toekomstig onderhoud kunnen hierdoor aanzienlijk worden gereduceerd. Dit bespaard kosten op de lange termijn.


App marketing


Nadat de app in de app stores is gelanceerd kunnen wij helpen bij het promoten van de app. Op basis van een gedegen marketingplan wordt het aantal conversies en actieve gebruikers vergroot. Dit zijn de succesfactoren voor een geslaagde app. Als fullservice app ontwikkel bureau zijn wij gespecialiseerd in app marketing gedurende de gehele productlevenscyclus van de app.


Het Coffee IT A-team

Ons team bestaat uit jonge ontwikkelaars, ontwerpers en marketeers in verschillende disciplines. Al onze kennis hebben wij volledig in-house vanuit ons kantoor in Utrecht. Iedereen in het team is innovatie gedreven en heeft een eigen drive. Wij hanteren korte lijnen. Zowel tussen de ontwikkelaars als met de opdrachtgever(s). Dit wordt gerealiseerd doordat wij in kleine teams aan projecten werken. Onze expertise, ervaring en flexibiliteit zorgen ervoor dat we altijd een stapje voor blijven op de rest. Onze visie is dat technologie slechts een verlengstuk is van de gebruiker. Wij maken het leven van de gebruiker makkelijker. Wij beschouwen ons bij Coffee IT als partners. Van ons kun je verwachten dat we met jouw app meedenken waar nodig, zo creëren we samen de beste app oplossingen.

LEES MEER OVER ONS

Wat kost het maken van een zorg app?

Je wilt een zorg app ontwikkelen en bent benieuwd wat het maken van een zorg app kost? De kosten zijn sterk afhankelijk van de functionaliteiten van de app en koppelingen met bestaande systemen. Dient de app bijvoorbeeld gebruik te maken van het Medisch ID van Apple of een eigen patiënten registratie systeem? Andere factoren die bepalend zijn voor de kosten zijn het soort platform en de apparaten waarop de zorg app beschikbaar moet zijn.

Op basis van een vrijblijvend adviesgesprek kunnen we een passend voorstel doen aan de hand van jouw wensen. Afhankelijk van de benodigde features maken wij een itemized begroting voor de app.

Kosten zorg app maken

NEEM CONTACT OP MET ONS

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT
App-ontwikkelaar-coffee-it-contact-fabian-giger