SHOT ON TARGET

Een app die actiemomenten op het doel filmt met behulp van een geïntegreerd camerasysteem en AI herkenningssoftware.

Homescreen shot on target

CASE SHOT ON TARGET APP

Schiet op het doel en wordt de volgende Ronaldo of Messi. Met behulp van speciale geïntegreerde camerasystemen en AI (Artificial Intelligence) herkenningssoftware worden actiemomenten op het doel automatisch vastgelegd en gefilterd in de Shot on Target app.

De Shot on Target app is een MVP en is ontwikkeld in React Native.

scoor met shot on target

Doelactie

De mooiste voetbalmomenten worden vastgelegd bij amateurclubs zodat toeschouwers deze terug kunnen kijken en vanuit een ander perspectief kunnen zien.

Vind Shot on target

AI herkenningssoftware

Gebruikers kunnen navigeren naar een doel in de buurt. Deze doelen hebben geïntegreerde AI software om doelacties automatisch vast te leggen en te filteren.

Like en deel shot on target app

Deel & like

Binnen de app wordt een sterke community gerealiseerd. De video’s met de meeste likes en interactie komen in de lijst met populairste momenten.

Shot on target icon

DE TECHNISCHE UITDAGING

De technische uitdaging van Shot on Target zat in de samenwerking tussen de hardware en de software. Het doel was om de hardware en de app naadloos op elkaar samen te laten werken. De video’s worden gefilmd met speciale camera’s en doorgestuurd naar een server die connectie legt met de app.

Op basis van GPS kan de gebruiker de juiste camera selecteren en wisselen en de nieuwste of populairste video’s zien van een geselecteerde camera.

functies mobiele app shot on target
app techniek shot on target
React Native app Shot on Target

HET FRAMEWORK

De mobiele app is ontwikkeld in React Native. De onderbouwing voor deze keuze is de gebruiksvriendelijkheid en efficiëntie die deze techniek met zich meebrengt. De web app is ontwikkeld in Angular op basis van het Coffee IT CMS. De API is ontwikkeld met de programmeertaal node.js met een high performance web-app als resultaat.

Aanvullend hebben wij het hele web dashboard gebouwd om inzichten te krijgen in de ruwe data van de camera en technische knelpunten snel op te sporen.

"Goede club. Fijne samenwerking en denken goed mee met de klant."

Kor van der Bij - Oprichter Shot on Target

Bekijk alle reviews
Shot on target icon

ANDERE PROJECTEN WAAR WE TROTS OP ZIJN