APP ONTWIKKELEN MET SUBSIDIE 

Heb je een innovatief app concept en zoek je een app ontwikkelaar die op korte termijn een app kan ontwikkelen? Coffee IT is gespecialiseerd in het ontwikkelen van apps op maat zoals bijvoorbeeld E-health oplossingen of telecommunicatie. Heb je al een subsidie aanvraag of is deze reeds toegezegd zoals de Stimuleringsregeling E-Health Thuis (SET)? Neem dan direct contact op zodat wij direct aan de slag kunnen gaan met een flexibel spoedtraject voor de app.

Als technisch partner denken wij mee over een succesvolle implementatie van de app en zorgen we ervoor dat de app snel ingezet kan worden.

direct contact
App met subsidie
Rijksmuseum boerhaave en umcg logo

ONZE SCRUM WERKMETHODE STELT ONS IN STAAT OM SNEL TOT EEN SUCCESVOL EINDPRODUCT TE KOMEN 

App ontwikkelproces mobiel

DE VOORDELEN VAN EEN GESPECIALISEERD APP ONTWIKKELAAR

Een app laten maken met behulp van een subsidie is net wat anders als een regulier app ontwikkeltraject. Bij een app met subsidie zijn factoren zoals: efficiëntie, expertise en een flexibel in te richten ontwikkeltraject de speerpunten voor een succesvolle app. Het (maatschappelijk) belang van de app staat centraal bij apps met subsidies en fondsen. Onze app designers en app developers werken met een scrummethodiek effectief samen om dit te realiseren voor onze opdrachtgevers.

Wat kun je nog meer verwachten:

  • Voor elk framework of techniek hebben wij eigen specialisten per discipline
  • Maatschappelijk belang: wij ontwikkelen alleen apps die meerwaarde leveren en onderscheidend zijn
  • Fullservice app ontwikkelaar: technisch advies van app subsidie aanvraag tot implementatie of release
  • Onze apps zijn van hoge kwaliteit en kunnen gemakkelijk worden doorontwikkeld met extra functies
  • Je hebt een app die schaalbaar is voor duizenden gebruikers en goed beveiligd kan worden
Bekijk al onze apps

Ontwikkeltraject op maat

Al onze apps ontwikkelen wij in-house volgens de bewezen Scrum werkmethode. Dit stelt ons in staat om snel tot de kern te komen.

bekijk ons werkproces

Kwaliteitsgarantie

Onze developers gebruiken de laatste technieken en trends om de beste kwaliteit apps te ontwikkel voor elke industrie.

Ontmoet de ontwikkelaars

Innovatie & belang

Samen met onze opdrachtgevers werken wij aan apps die impact maken en op grote schaal de kwaliteit van leven verbeteren.

Bekijk ons portfolio

AAN WELKE APP SUBSIDIES EN STIMULERINGSREGELINGEN MOET JE DENKEN?

WELKE APP SUBSIDIES ZIJN ER?

Als mobiele app ontwikkelaar zijn wij gedreven in het maken van mobiele apps voor elke industrie. Naast het ontwikkelen van apps die voortkomen uit subsidieaanvragen zoals de SET (Stimuleringsregeling E-Health Thuis) en de WBSO, kunnen wij apps maken voor elk doeleinde. Heb je een subsidie ontvangen van de landelijke, provinciale of lokale overheid voor het laten maken van een app? Dan begrijpen wij dat je al veel tijd hebt gestoken om jouw app-concept vorm te geven. Onze ontwikkelaars zijn in staat jouw digitale ambities snel om te zetten in een succesvolle app.

App ontwikkelen met SET subsidie

App subsidie (SET)

Ben je een aanbieder van zorg of ondersteuning en heb je een innovatief concept voor een app? Dan is de stimuleringsregeling E-Health Thuis (SET) van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland mogelijk iets om beroep op te doen. SET heeft als doel ouderen en mensen met een risico op ziekte een betere kwaliteit van leven te bieden. Dit past goed bij onze missie om complexe problemen te vertalen naar intuïtieve oplossingen ten behoeve van de kwaliteit van leven.

Wij hebben onder andere zorg apps ontwikkeld voor Zorgkaart Nederland, Senior Homes en Lemon (onze eigen startup).

*Update 30-3: in verband met Covid-19 (corona pandemie) is een speciale noodregeling ingericht binnen de SET. Deze regeling is bedoeld voor zorg- en welzijnsorganisaties die extra willen investeren in digitale zorg op afstand. Lees hier meer over de noodregeling binnen de SET. Binnen deze verruiming SET vallen digitale toepassingen die zijn bedoeld voor cliënten en hun mantelzorgers. De overheid heeft een budget van 28 miljoen euro beschikbaar gesteld.

APP SUBSIDIE WBSO

Een ander fonds (of subsidie) die interessant is bij het ontwikkelen van een app is de WBSO subsidie. Deze fiscale regeling voor research en development maakt het mogelijk de ontwikkelkosten te verlagen voor de opdrachtgever. Met deze regeling worden de ontwikkelkosten deels vergoed. Om in aanmerking te komen voor de WBSO regeling moet de app en het bijbehorende businessplan aan meerdere criteria voldoen. Vaak gaat het om applicaties met circulaire doeleinden of productinnovatie.

ANDERE VRAGEN OVER APPS?

Wij ontwikkelen maatwerk apps voor elk device en elke industrie. Onze expertises liggen in app oplossingen die een bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven. Hierbij kun je in de E-health/ zorgverlening denken aan apps die:

  • Zorg op afstand mogelijk maken (remote behandelingen geven met een app)
  • Zorg efficiënter en effectiever inrichten
  •  De afstand verkleinen tussen de zorgverlener en patiënt

Bekijk hier ons hele portfolio.

Helaas kunnen wij, behalve onafhankelijk advies geven, geen toezegging doen over de subsidies die gegeven worden vanuit de SET. Door de huidige coronacrisis is een extra budget beschikbaar gesteld voor initiatiefnemers die de geleverde zorg willen verbeteren door middel van digitale zorg. Heb je al een idee voor een app? Of ben je een praktijk of andere dienstverlener die is getroffen door de huidige coronacrisis? Neem dan vrijblijvend contact op en we helpen je graag verder met het ontwikkelen van een app.

Vervelend dat je aanvraag is afgekeurd. Misschien waren er zaken onvolledig beschreven in de subsidieaanvraag of zijn er deadlines gemist? Is dit niet het geval dan zijn er tal van andere manieren om de financiering voor een app te realiseren. Denk hierbij aa (angel)investeerders, kredieten of een gefaseerd ontwikkeltraject door eerst een MVP app te ontwikkelen.

"Wij vertalen complexe problemen naar slimme oplossingen door altijd te blijven innoveren en verder te denken dan anderen."

Job Burg.

WIJ WERKEN VOOR

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT