APP ONTWIKKELEN MET SUBSIDIE 

Heb je een innovatief app idee en zoek je een app ontwikkelaar die op korte termijn een app kan ontwikkelen? Coffee IT is gespecialiseerd in het ontwikkelen van apps op maat zoals bijvoorbeeld E-health oplossingen of telecommunicatie. Heb je al een subsidie aanvraag of is deze reeds toegezegd zoals de Stimuleringsregeling E-Health Thuis (SET)?

Als technisch partner denken wij mee over een succesvolle implementatie van de app en zorgen we ervoor dat de app snel ingezet kan worden.

Neem contact op
App ontwikkelen met Subsidie

DEZE MERKEN VERTROUWEN COFFEE IT 

Rijksmuseum boerhaave en umcg logo
App ontwikkelen door Coffee IT
Expertises van Coffee IT: Maatwerk app ontwikkelaar

APP LATEN ONTWIKKELEN MET SUBSIDIE 

Een app laten maken met behulp van een subsidie is net wat anders als een regulier app ontwikkeltraject. Bij een app met subsidie zijn factoren zoals: efficiëntie, expertise en een flexibel ontwikkeltraject de speerpunten voor een succesvolle app. Het (maatschappelijk) belang van de app staat centraal bij apps met subsidies en fondsen. Onze app designers en app developers werken met een scrummethodiek effectief samen om dit te realiseren voor onze opdrachtgevers.

DE VOORDELEN VAN EEN GESPECIALISEERD APP ONTWIKKELAAR

Als je een app laat ontwikkelen door een professionele maatwerk ontwikkelaar kan je rekenenen op:

  • In-house specialisten per discipline
  • Wij ontwikkelen apps die meerwaarde leveren
  • Advies voor app subsidie aanvraag tot release
  • Onze apps kunnen gemakkelijk worden doorontwikkeld
  • Schaalbare apps direct klaar voor duizenden gebruikers
app marketing professionals

Apps in elke industrie

Wij zijn werkzaam in diverse sectoren waar veel innovatie plaatsvindt. Waaronder de Zorg & Gezondheid, Telecommunicatie & VoIP en Educatie.

Onze industrieën

Kwaliteitsgarantie

Onze developers gebruiken de laatste technieken en trends om de beste kwaliteit apps te ontwikkel voor elke industrie.

Meer over ons

Innovatie & belang

Samen met onze opdrachtgevers werken wij aan apps die impact maken en op grote schaal de kwaliteit van leven verbeteren.

Bekijk ons portfolio

AAN WELKE APP SUBSIDIES EN STIMULERINGSREGELINGEN MOET JE DENKEN?

WELKE APP SUBSIDIES ZIJN ER?

Als mobiele app ontwikkelaar zijn we gedreven in het maken van apps voor elke industrie. Naast het ontwikkelen van apps die gesteund worden door subsidies zoals de SET (Stimuleringsregeling E-Health Thuis) en de WBSO, maken wij apps voor elke doeleinde. Wij werken vanuit een duidelijke missie: het vertalen van complexe problemen naar intuïtieve oplossingen die impact maken.

Heb je een subsidie ontvangen van de landelijke, provinciale of lokale overheid voor het laten maken van een app? Dan begrijpen wij dat je al veel tijd hebt gestoken om jouw app-concept vorm te geven. Onze ontwikkelaars zijn in staat jouw digitale ambities snel om te zetten in een succesvolle app.

Zorgapp met subsidie
Rijksoverheid voor Ondernemend Nederland

APP SUBSIDIE (SET)

Ben je een aanbieder van zorg of ondersteuning en heb je een innovatief concept voor een app? Dan is de stimuleringsregeling E-Health Thuis (SET) van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland mogelijk iets om beroep op te doen. SET heeft als doel ouderen en mensen met een risico op ziekte een betere kwaliteit van leven te bieden. Dit past goed bij onze missie om complexe problemen te vertalen naar intuïtieve oplossingen ten behoeve van de kwaliteit van leven.

Wij hebben onder andere zorg apps ontwikkeld voor Zorgkaart Nederland, Senior Homes en Lemon (onze eigen startup).

APP SUBSIDIE MIT

Een ander fonds (of subsidie) die interessant is bij het ontwikkelen van een app is de MIT subsidie. Deze subsidie is opgezet om de MBK te stimuleren om te innoveren op regionaal niveau. MIT staat voor mkb innovatiestimulering Regio en Topsectoren en richt zich op mkb’ers die innovaties ontwikkelen binnen de Topsectoren. De overheid heeft 25 missies geformuleerd die aansluiten op maatschappelijke uitdagingen, maatschappelijk verdienvermogen en sleuteltechnologieën.

Senior homes app

APP SUBSIDIECOVID-19UPDATE

in verband met Covid-19 (corona pandemie) is een speciale noodregeling ingericht binnen de SET. Deze regeling is bedoeld voor zorg- en welzijnsorganisaties die extra willen investeren in digitale zorg op afstand. Lees hier meer over de noodregeling binnen de SET. Binnen deze verruiming SET vallen digitale toepassingen die zijn bedoeld voor cliënten en hun mantelzorgers. De overheid heeft een budget van 15 miljoen euro voor 2021 beschikbaar gesteld.

eigen app laten maken

APP ONTWIKKELEN MET SUBSIDIE? VEELGESTELDE VRAGEN:

Wij ontwikkelen maatwerk apps voor elk device en elke industrie. Onze expertises liggen in app oplossingen die een bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven. Hierbij kun je in de E-health/ zorgverlening denken aan apps die:

  • Zorg op afstand mogelijk maken (remote behandelingen geven met een app)
  • Zorg efficiënter en effectiever inrichten
  • De afstand verkleinen tussen de zorgverlener en patiënt

Bekijk hier ons hele portfolio.

Helaas kunnen wij, behalve onafhankelijk advies geven, geen toezegging doen over de subsidies die gegeven worden vanuit de SET. Door de wereldwijde pandemie is er voor 2021 15 miljoen budget beschikbaar gesteld voor initiatiefnemers die de zorg willen digitaliseren. Heb jij het idee voor een app? Of ben jij als praktijk of andere dienstverlener getroffen door de huidige pandemie? Neem contact op, dan helpen we graag verder met het ontwikkelen van een app.

Vervelend dat je aanvraag is afgekeurd. Wellicht waren er bepaalde zaken onvolledig beschreven in de subsidieaanvraag of zijn er deadlines gemist? Mocht dit niet het geval zijn, dan zijn er nog tal van andere manieren om de financiering voor een app te realiseren. Denk hierbij aa (angel)investeerders, kredieten of een gefaseerd ontwikkeltraject door eerst een MVP app te ontwikkelen.

WIJ WERKEN VOOR

Fabian - Recruitment

Neem contact met ons op

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT