OP ZOEK NAARAPP BOUWERS?

Wil jij een app laten maken en ben je opzoek naar een app bouwer? Coffee IT is dé specialist op het gebied van mobiele apps. Wij hebben 7 jaar ervaring met het ontwikkelen en meer dan 150 apps gebouwd. Van native en hybride apps voor iOS en Android. Daarnaast specialiseren wij ons ook in webapplicaties.

NEEM CONTACT OP
App bouwer Coffee IT

DEZE MERKEN VERTROUWEN COFFEE IT 

ONZE APP BOUWERS STAAN VOOR JE KLAAR

Wanneer jij een maatwerk app laat bouwen is het belangrijk dat je goed contact hebt met onze app bouwers. Zo heb je wekelijks één op één contact met de projectmanager die jou op de hoogte houdt van de laatste ontwikkelingen. 

Wij vertalen jouw wensen naar intuïtieve oplossingen. Niet leveren wij alleen een technisch product maar we denken ook mee over de strategie, gebruiksvriendelijkheid en de app marketing.

Iedereen binnen ons team heeft een passie voor apps, van developers tot designers en marketeers. Onze lampen blijven dan ook wel eens wat langer aan op kantoor. Soms door een uniek idee, soms door een deadline die gehaald moet worden. Maar een ding is zeker: bij een app release komen wij langs met champagne en proosten we op het succes van de app!

ONTMOET HET TEAM

De kenmerken van een goed gebouwde app

Voordat je een app laat bouwen is het slim om eerst een app businessplan op te stellen. Hierdoor loop je een lager risico, heb je lagere ontwikkelkosten en een effectievere lancering. Elk app idee start met een helder plan: tijdens een Accelerator Day kijken we gezamenlijk naar jouw idee en zorgen we voor een duidelijke roadmap.

De Accelerator Day

Succesvol design

Een succesvol design bestaat uit een combinatie van eenvoud, onderzoek en focus. Onze in-house designers vertalen jouw app idee naar gebruiksvriendelijke app design

Maatwerk ontwikkeling

Elk project en vraagstuk is altijd uniek, daar zijn alle apps die onze developers ontwikkelen compleet maatwerk.

"...Ze zijn technisch sterk en hebben duidelijk een passie voor het bouwen van goede apps. Denken mee, werken hard en zijn flexibel."

Wouter van Eldijk - DutchChannels

Bekijk onze portfolio
App bouwer: van design tot ontwikkeling. Coffee IT is dé maatwerk app ontwikkelaara

JOUW APP LATEN BOUWEN?

Een volledige maatwerk app laten bouwen is een technisch en intensief proces. Van concept tot gebruiksvriendelijke designs en ijzersterke code. Dit kost uiteraard tijd en middelen. Lees hieronder de meest gestelde vragen aan een app bouwer

Een van de meeste vragen die wij krijgen als professionele app bouwer is ‘Hoe lang duurt het laten bouwen van een app’. De duur van de ontwikkeling hangt sterk af van de complexiteit. Welke functionaliteiten moet de eerste versie van de app bevatten en welke techniek wordt hiervoor gebruikt? Dient de app specifiek voor iOS of Android gebouwd te worden of wil je een web-applicatie? Deze factoren zijn bepalend voor de ontwikkeling en de tijdsduur hiervan. De ontwikkeling duurt gemiddeld enkele weken tot een aantal maanden.

Bekijk hier ons succesvolle ontwikkelproces of neem contact op met onze specialisten.

Een app laten bouwen vergt veel tijd en middelen en beide is sterk afhankelijk van de complexiteit van een app. Natuurlijk is het fijn om vooraf te weten wat het kost om een app te laten bouwen. Wij vergelijken de vraag vaak met ‘wat kost een auto?’. Koop je een 20 jaar ouwe volkswagen met gaten in de vloer of een nieuwe sportwagen met turbo? De prijzen zijn net zoals onze apps: maatwerk. De kosten voor het bouwen van een app liggen tussen enkele duizenden tot enkele miljoenen euro’s. Al onze maatwerk apps worden vanuit de grond opgebouwd en worden specifiek ontwikkeld voor jouw organisatie en/of doelgroep.

Wij stoppen niet alleen met het ontwikkelen van de app. Wij denken graag met van app idee tot release en marketing. Onze proces start met een Accelerator Day waarin we van jouw idee* een duidelijke roadmap maken. Vervolgens gaan onze designers aan de gang met wireframes en prototypes. Ben je benieuwd wat er vervolgens gebeurd? Bekijk hier ons succesvolle ontwikkelproces

*Wij begrijpen dat vertrouwen belangrijk is. Wij hebben daarom standaard een NDA verklaring (geheimhoudingsverklaring) liggen die we graag sturen alvorens je het concept toelicht. Vraag naar de mogelijkheden.

PROJECTEN MET EEN EIGEN STIJL

Fabian Commercieel directeur Coffee IT

NEEM CONTACT OP

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek

CONTACT

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek
Fabian Commercieel directeur Coffee IT