Direct op de koffie?

Heeft u een goed app idee en bent u op zoek naar een geschikte app bouwer? Coffee IT is de aangewezen partij als het gaat om de ontwikkeling van apps voor smartphones, tablets en wearables. Wij zijn in staat om uw app zowel native als hybride te bouwen voor de platformen iOS, Android en Windows Phone. Daarnaast zijn wij tevens gespecialiseerd in de ontwikkeling van web applicaties.

App laten bouwen


Voordat u een app laat bouwen is het verstandig u goed te laten adviseren omtrent de mogelijkheden van een app. Als ervaren app bouwer weten wij als geen ander hoe wij een succesvolle app kunnen realiseren. Wij vertalen niet alleen uw wensen naar een technisch product. Als app specialisten beschikken wij over een diversiteit aan kennis waardoor wij u van gedegen advies kunnen voorzien. De eindgebruiker van uw app stellen wij altijd voorop. Daarnaast gaan wij voor een nauwe samenwerking tussen u als opdrachtgever, onze app bouwers en de app designers.

Coffee IT voorziet in het gehele app ontwikkeltraject. Wij denken graag met u mee omtrent het concept. Indien gewenst kunnen wij u tevens bij staan bij het opstellen én uitvoeren van het online marketingplan. Doordat wij u in het gehele traject van A tot Z kunnen bedienen zijn wij in staat het succes van uw app te vergroten. Bovendien kunt u na de lancering van uw app in de app stores rekenen op goede nazorg. Precies zoals u van een professionele app bouwer mag verwachten.

App laten bouwen

Als app bouwer is Coffee IT in staat een app voor u te realiseren. Wij adviseren u graag omtrent de mogelijkheden. Voor meer informatie over het laten bouwen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Op ons kantoor in Utrecht bent u van harte welkom voor een kopje koffie. Wij maken graag met u een afspraak.

App ontwerp & UX design


Het succes van een app begint bij een gebruiksvriendelijk en overzichtelijk design. Op basis van de wensen en behoefte van uw doelgroep maken onze app ontwerpers een fraai UX en UI design die aansluit bij uw huisstijl. Onze ervaren designers zijn op de hoogte van de laatste trends op het gebied van app design.


App bouwen

Als app bouwer is Coffee IT in staat om zowel een hybride als native app te realiseren. Op basis van de door u beoogde doelen ontwikkelen wij apps op maat voor o.a. smartphones, tablets en smartwatches. Wij waken voor een hoge kwaliteit van de code waardoor updates en onderhoud in de toekomst eenvoudiger zijn.

App marketing

Na de bouw wordt uw app uitgebracht in de app stores. Een gedegen marketingplan voor de promotie van uw app is van wezenlijk belang voor het vergroten van het aantal downloads en gebruikers. Vanzelfsprekend helpen wij u hierbij. Wij hebben onder andere ervaring met SEO, SEA, social media & ASO (App Store optimalisatie).

App bouwer

Waarom Coffee IT als uw app bouwer?


Coffee IT is een professionele app bouwer als het gaat om de ontwikkeling van apps voor Android, iOS en Windows Phone. Door onze brede kennis op het goed van design, ontwikkeling en marketing kunnen wij u bij staan in het gehele ontwikkeltraject. Op deze wijze kunnen wij een succesvolle app voor u bouwen.

  • Bouwt kwalitatief hoogwaardige apps
  • Meedenkend partner als expert en adviseur
  • Behaalt/ondersteunt bedrijfsdoelen
  • Ontwikkelt met het oog op de toekomst
  • Stelt doelen altijd voor middelen
  • App bouwer met een diversiteit aan kennis

De kosten voor het bouwen van een app


Bent u benieuwd naar de kosten voor het ontwikkelen van een app door een ervaren app bouwer? Afhankelijk van het soort app en de platformen waardoor deze gebouwd dient te worden kunnen de kosten uiteenlopen van circa € 2.500,- tot meer dan € 100.000. Onder het genot van koffie bespreken we graag met u de mogelijkheden omtrent de bouw van uw applicatie. Bent u benieuwd naar de kosten voor uw app idee? Vraag dan direct een offerte bij ons aan.

Recente iOS projecten


Niet overtuigd? Neem een kijkje in ons recente werk.

NEEM CONTACT OP MET ONS

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT
Job Burg