App bouwer

De app bouwer van Nederland

Het team van Coffee IT is gespecialiseerd in het bouwen van maatwerk mobiele apps. Wij hebben in de afgelopen 8 jaar meer dan 150 apps gebouwd. Van native en hybride apps voor iOS en Android tot webapplicaties.
App bouwer Utrecht - Examenoverzicht.

Fullservice app bouwer met een passie voor innovatieve oplossingen

Wat ooit begon in een studentenkamer is nu (8 jaar later) uitgegroeid tot een full-service App Bouwer die meer dan 150+ apps heeft gebouwd. Voor klanten als KLM, Roompot en Hema.

app bouwer Utrecht

Samen bouwen we aan jouw succes

Wij werken volgens vier Core Values. Wij zijn: hardlopers, rechtdoorzee, aanpakkers en open. Dit betekend dat wij niet alleen jouw wensen vertalen naar intuïtieve oplossingen, maar dat we ook meedenken over de strategie, gebruiksvriendelijkheid en de app marketing.

Internetbureau Utrecht

App idee overleggen?
Praat met Job!

Succesverhalen van onze klanten

Wij begeleiden onze klanten van concept tot ver na de release. Van applicaties die de luchtvaart een stuk duurzamer maken tot Video On Demand streaming service. Bekijk hieronder de voorbeelden van ons werk.

Arrow left sliderArrow right slider

Ons gevalideerde ontwikkelproces

App bouwer Accelerator day

Accelerator day

Tijdens de Accelerator Day vertalen we jouw concept naar een roadmap met duidelijke stappen en denken we jouw hele concept van A tot Z uit. Als full-service App Bouwer delen we graag onze kennis en ervaringen.

SocialBlox image

Wireframe & ontwerp

Een goed doordacht design is de sleutel tot succes. Het is een combinatie van degelijk onderzoek, eenvoud en focus. Onze designers vertalen jouw digitale product naar een gebruiksvriendelijke applicatie met een doordachte flow.

SocialBlox image
WireFrame & Ontwerp van Software Ontwikkeling
App bouwer ontwikkeling

Software ontwikkeling

Nu gaan we echt beginnen. Software ontwikkelingen wij met onze Scrum werkwijze: in kleine multidisciplinaire teams werken we in tweewekelijkse sprints aan de software. Ervaren projectmanagers zorgen voor een degelijke planning en heldere communicatie.

SocialBlox image

Release time

Lets pop champagne! Dit is het moment waar we als app bouwer hard voor hebben gewerkt: jouw maatwerk software is live. Wij zorgen voor een zorgeloze exploitatie en support.

SocialBlox image
App bouwer release

Extra service

Beheer & onderhoud

Geen downtime. Als ontwikkelaar weten we hoe belangrijk het is dat jullie software altijd werkt. Met actieve montering en support in de avond en het weekend staan wij voor je klaar. Ook na besturingsysteem updates van diverse devices.

SocialBlox image

Extra service

Marketing

De marketing start op het moment dat de eerste code wordt geschreven. Je wil een duurzame relatie met de (eind)gebruiker creëren. De juiste interne en externe communicatie is hiervoor essentieel. 

SocialBlox image

De kenmerken van een goed gebouwde app

Als ervaren app bouwer begeleiden wij jou in het hele proces. Van strategie tot lancering.

Gebruiksvriendelijke design

Een succesvol design bestaat uit een combinatie van eenvoud, onderzoek en focus. Onze in-house designers vertalen jouw app idee naar gebruiksvriendelijk design.

Maatwerk ontwikkeling

Elk project en vraagstuk is altijd uniek, daarom zijn alle apps die onze developers ontwikkelen compleet maatwerk. van native iOS en Android tot hybride- en web-apps.
Guilherme Luttikhuizen dos Santos - ExamenOverzicht
Wouter van Eldrijk - DutchChannels
Wesley Koolen - Roompot vakanties
Zeno van de Ven - Knaek Studentenapp

Neem contact op

Job staat voor je klaar.

Jouw app laten maken? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.