De toekomst van smart home


Als smart home app ontwikkelaar zorgen wij ervoor dat jij de controle hebt. Met een smart home app kan een gebruiker alle systemen zoals licht, persoonlijke assistenten, zonwering of muziek met het gemak vanuit een smartphone of tablet bedienen. Wij kunnen smart home apps ontwikkelen voor iPhone, Android, smartphones, smartwatches en tablets. Combineer IoT met gemak, comfort en domotica.

direct contact
Smart home security app
Google Assistent & Homekit app integraties via bluetooth

Google Assistant & HomeKit integraties


Naast het ontwikkelen van nieuwe smart home applicaties, kunnen wij ook integraties uitvoeren voor Google Assistant en HomeKit. Het kan erg interessant zijn om jouw bedrijfs-app of consumenten-app aan te vullen met smart home implementaties. Steeds meer devices worden geautomatiseerd ingericht binnenshuis en smart gemaakt middels het IoT. Het is rendabel om hier als bedrijf nu op in te spelen. Denk aan een integratie met bijvoorbeeld Google Home en Google Assistant, waarbij een gebruiker direct een vraag kan stellen over een bedrijf of webwinkel.

Hoe werkt een dergelijke integratie?

Voor HomeKit en Google Assistant dient het IoT apparaat verbonden te zijn met het internet. Indien het apparaat direct via Bluetooth communiceert met de huidige app, dan dient er een bridge of hub door ons ontwikkeld te worden. Dit apparaat is verbonden met het internet en via Bluetooth met het apparaat. Zo kan het apparaat ook van afstand worden bediend met vrijwel elke mobiele telefoon. Dit kan door middels van audio (het geven van spraakopdrachten), door sensoren of Beacons te gebruiken of door bepaalde handelingen uit te voeren op een mobiele telefoon.

Lees meer over beacons
quote icon

Johan Cruijf Amsterdam arena + Coffee IT

“Great team of developers who excel in thinking with the client. Very capable, quick in delivery and professional in communication. They get the job done and do it very well. Great choice when you want to built any web service, app or platform.”

Robbert Schep, Groovidi

☆☆☆☆☆
De case

Home Automaton Platform implementaties


De mogelijkheden voor smart home toepassingen (ook wel huisautomatisering of domotica) worden steeds uitgebreider. Denk hierbij aan een smart lock waarmee de deur extra beveiligd is en gemakkelijk ontgrendeld wordt middels een smartphone, de slimme rolgordijnen van de Ikea of het vragen van koffieadvies aan Nespresso via een Google Home. Dit is slechts een greep uit de mogelijkheden van smart home apps. Als smart home app ontwikkelaar kunnen wij deze IoT techniek inbouwen in elk type app: native, hybride of web.

Als ervaren smart home app ontwikkelaar hebben wij ervaring met het ontwikkelen van smart home security apps en het instellen van smart mesh netwerken via bluetooth en IoT.

BEKIJK ONS PORTFOLIO
Amazon Alexa smart home app

Apple Home | Amazon Alexa | Google Assistant


Wij kunnen smart app integraties uitvoeren voor alle grote voice assistant partijen zoals Amazon’s Alexa, Apple’s Siri en Google Assistant. Deze kunnen we compatibel maken met vrijwel alle populaire smart home apparaten en smart speakers zoals de Amazon Echo Dot, Google Nest Mini of Apple HomePod.

Veiligheid en privacybescherming van smart home app gebruikers is voor ons één van de speerpunten tijdens het app ontwikkelproces. Vooral met de toenemende mate van belastend nieuws omtrent privacyschendingen in het geval van afluisterpraktijken middels de slimme speakers van de grote merken. Om de privacy van app gebruikers beter te waarborgen bouwen wij veiligheidsprotocollen in de app.

direct contact

Coffee IT als smart home app ontwikkelaar


In-house

Geen outsourcing maar in-house smart app specialisten voor een succesvolle app productie.

Bekijk ons ontwikkelproces

Klanten uit elke industrie

Van MKB's tot aanbieders van vakantieverblijven. Wij maken smart apps voor elke sector.

Bekijk ons portfolio

Alle specialismen

Wil je een native iOS of Android app of liever een hybride variant in React Native? Wij hebben alle specialismen in huis.

Ontmoet het team

smart home apparaten (slimme apparaten)
Fabian - Recruitment

Neem contact met ons op

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT