makelaardij app

Wil je een makelaardij app laten ontwikkelen en ben je op zoek naar een app ontwikkelaar die weet hoe je een actueel woningaanbod gebruiksvriendelijk presenteert aan de doelgroep? Bij Coffee IT zijn wij gespecialiseerd in de ontwikkeling van unieke apps, waaronder bijvoorbeeld een blockchain of een makelaardij app. Ons team van ontwikkelaars heeft alle specialisaties in huis voor het ontwikkelen van een makelaars app voor iOS, Android, hybride of web. Nog niet helemaal zeker welk platform het meest geschikt is voor jouw makelaardij app? Bekijk dan eerst deze pagina waarin wij dieper in gaan op de specificaties per platform. Of neem vrijblijvend contact op en we vertellen je graag meer.

NEEM CONTACT OP

iOS apps

Voor iPhone & iPad

Lees meer 

Android apps

Voor smartphones & tablets

Lees meer 

Web apps

Voor (mobiele) browsers

Lees meer 

Coffee IT als makelaardij app developer

Wil je een makelaars app ontwikkelen? Als fullservice app ontwikkel bureau zijn wij gespecialiseerd in de ontwikkeling van maatwerk apps gedurende het gehele ontwikkelproces. Als partner in app ontwikkeling kunnen wij meedenken tijdens de conceptvorming van de app, het design en de gebruiksvriendelijkheid en de marketing.

De voordelen van het inhuren van een specialist voor een makelaardij app:

  • Makelaardij apps met het oog op de toekomst
  • De eindgebruiker staat centraal in alle app ontwikkelingen
  • Ruime ervaring met de ontwikkeling van complexe en unieke apps
  • Transparant; heldere communicatie, korte lijnen en duidelijke afspraken
  • Wij hebben alle kennis in-house vanuit ons hoofdkantoor in Utrecht
  • Je wilt je woningportefeuille beter onder de aandacht brengen
  • Jij wilt een nieuwe of grotere doelgroep aansnijden
LEES MEER OVER ONS

Makelaardij app laten ontwikkelen?

Met een makelaars app presenteer je de woningportefeuille niet alleen op een aantrekkelijke manier aan de doelgroep, maar ook op een efficiënte wijze. Hierdoor wordt er uiteindelijk meer rendement behaald en leidt dit tot goede ROI. De (potentiële) klanten worden effectief bereikt middels een professionele makelaardij app.

Of het nu gaat om een nieuwbouw woning, een kantoren complex of particulieren woningeenheden, met een app wordt de portefeuille zichtbaarder binnen de doelgroep. Doordat je doelgroep op een actuele en activerende wijze wordt gepresenteerd met het aanbod, wordt er sneller tot aankoop over gegaan en processen geautomatiseerd. Het is mogelijk om de interface van een makelaardij app volledig te personaliseren. Zo kun je relevante woning objecten selecteren of markeren, data bundelen, automatisch notificaties of emails uitsturen en de app downloadbaar maken in stores.

Wij gaan graag samen het gesprek aan om de wensen te inventariseren. Na de inventarisatiefase stellen wij een itemized begroting op. Door middels een agile werkwijze apps te ontwikkelen, hanteren wij een flexibel ontwikkelproces. Zo kan tijdens de app ontwikkeling functionaliteiten worden toegevoegd. Benieuwd naar andere apps die wij hebben ontwikkeld? Bekijk onze portfolio pagina of ga vrijblijvend het gesprek aan.

BEKIJK PORTFOLIO
makelaardij app ontwikkelaar
quote icon
Contact Coffee IT

Neem contact op

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek

CONTACT

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek