KNAEK

Dé studentenkorting app voor studenten in Nederland en België!

Knaek app ontwikkeling door ontwikkelaar Coffee IT

De ideale app voor studenten

Het leven van een student kan best zwaar zijn, dat weten we bij Coffee IT als geen ander. Ieder van ons is student geweest en Coffee IT is zelfs opgericht in de studententijd van de eigenaren. Hard leren, veel ondernemen, weinig tijd en vaak nog minder liquide middelen. Dat is het leven van de student. Om het wat minder zwaar te maken hebben we nu deze React Native app ontwikkeld in samenwerking met Knaek. Korting bij meer dan 1000 kortingslocaties op basis van GPS en voorkeuren en automatische cashback middels een API systeem. Knaek is de perfecte app voor studenten.

Bekijk onze andere studenten app: Swabber
Doelgroep studenten app

Het grootste studenten loyaliteitsplatform

Niet alleen bij Coffee IT zijn wij dol op korting, studenten doen massaal met ons mee. De Knaek app is een groot succes met een bereik van 1.7 miljoen studenten en jongeren. Wij hebben goed gekeken naar de reviews van de vorige app, en hebben deze feedback verwerkt en de app verbeterd. En dat zie je. Een betere flow, fijnere gebruikerservaring en minder bugs of crashes.

1700k

gebruikers

200000+

downloads

45500k

kortings gepakt

1000+

Aangesloten locaties

Nieuwe knaek app

Compleet vernieuwde app

Coffee IT is gevraagd om de nieuwe Knaek app te ontwikkelen. De eerste versie van de app was door een andere ontwikkelaar ontwikkeld en was direct een groot succes met veel potentie, alleen toonde de app zelf nog wat gebreken. Wij zijn ingeschakeld als nieuwe ontwikkelaar voor de verbeterde app. Wij zijn de aangewezen partij voor de ontwikkeling van de hernieuwde app door onze affiniteit en kennis van de doelgroep en onze ervaring met soortgelijke app producties. Er is veel feedback verzameld van de gebruikers. Wij hebben deze feedback gebundeld en verwerkt tot een krachtige app in een nieuw jasje: Knaek 2.0.

Bekijk al onze app producties
Knaek app installeren

Soepele onboarding

Studentenapp GPS

Geïntegreerde GPS

Kortingslocaties Knaek App

Lokale database

Cashback payout systeem

Hoge kwaliteit code

De Knaek app is een hybride app. Dit is zo ontwikkeld zodat de app een groot bereik heeft, zowel voor Apple gebruikers als voor Android gebruikers. Om de app compatible te maken op zowel het iOS and Android besturingssysteem is gekozen voor de hybride vorm. Om de app toch een native uitstraling te geven is de app gebouwd met de programmeertaal React Native. Door deze hybride programmeertaal met native elementen te gebruiken heeft de app een fijne flow en uitstraling en gaat de app lang mee doordat er minder onderhoud en bugs plaatsvinden.

React native app ontwikkelen
React Native hybride ontwikkelaar tool
Knaek app symbols

Ultiem gebruikersgemak

De app is een goed voorbeeld van een UX en UI design wat naadloos op elkaar afgestemd is ten behoeve van de gebruiker. De op de eindgebruiker gerichte methodiek zie je in de gehele flow van de app terugkomen. Bij de onboarding en het inlog systeem wordt dit snel duidelijk.

Klaar voor 350.000 nieuwe gebruikers!

De Knaek app gebruikt een offline database waarin alle locaties worden opgeslagen. Dit zorgt ervoor dat de app snel werkt en load weg neemt van de server. Dit is nodig, want Knaek geeft elk jaar zo’n 350.000 studenten kortingskaarten uit. Een grote hoeveelheid gebruikers dus voor de app! De offline database kan deze 350.000 gebruikers goed faciliteren.

Knaek symbols

KNAEK IN DE MEDIA

Benieuwd naar de app? Download hem nu zelf.

Fabian - Recruitment

Neem contact met ons op

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT