Back-end developer nodig?

Zoek je een back-end developer die gespecialiseerd is in app ontwikkeling? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Een back-end developer (ook wel back-end ontwikkelaar of back-end programmeur) is iemand die verantwoordelijk is voor de achterkant van een app of programma. Onze back-end developers zijn gespecialiseerd in bepaalde programmeertalen en frameworks, bijvoorbeeld Node.js of Docker. Als specialist in app development hebben wij ruime ervaring met de ontwikkeling van allerlei type apps, van hybride tot MVP en overheid apps. Vanuit ons kantoor in Utrecht werken wij in multidisciplinaire teams aan uiteenlopende projecten. Ben je een back-end developer en enthousiast geworden? Bekijk dan onze vacature pagina, wij hebben regelmatig openstaande vacatures. Wil je meer weten over onze back-end ontwikkeling? Lees dan verder.

BACK-END DEVELOPERS KLIK HIER
Front-end developer

Coffee IT als back-end developer

Voor jouw app

Door een back-end developer in te huren voor de ontwikkeling van een app ben je verzekerd van een geoptimaliseerde app. Niet alleen sluit de back-end naadloos aan op de front-end, maar ook functionaliteiten zoals bijvoorbeeld een betaalmethode worden optimaal ingericht.

De voordelen van het inhuren van een specialist voor de back-end van een app:

  • Je hebt een applicatie die precies doet wat het moet doen
  • Apps die compatibel zijn op meerdere devices en apparaten
  • Uitgebreide ervaring met de ontwikkeling van back-end applicaties
  • Wij hanteren heldere communicatie, korte lijnen en duidelijke afspraken
  • Wij werken in multidisciplinaire teams waardoor we snel kunnen schakelen
  • Je wilt een specialist voor de back-end voor optimale performance en code
  • Wij zetten jouw wensen om naar concrete technische oplossingen
  • De app wordt uitvoerig getest
LEES MEER OVER ONS ONTWIKKELPROCES

'First, solve the problem. Then write the code.' John Johnson

Coffee IT logo
Back-end ontwikkeling door Coffee IT

Back-end scheiden van front-end

Apps worden vandaag de dag steeds ingewikkelder. De functies nemen toe en de code wordt steeds diverser. Het kan daardoor verstandig zijn om een specialist in te huren voor het bouwen van een app. Zo weet je zeker dat de app precies doet wat hij moet doen en een prachtig design heeft. Back-end development beslaat een breed terrein, het omvat de complete werking van een (beheer)systeem. Het zorgt ervoor dat de gegevens die middels de front-end worden verzameld worden verwerkt in bepaalde toepassingen. Voor elke app productie streven wij naar het beste resultaat. Om deze redenen hebben wij zowel front- als back-end developers werkzaam bij ons. Zo is er altijd een specialist aan het werken aan jouw app, en worden altijd de laatste trends en ontwikkelingen gebruikt.

DE FRONT-END
Contact Coffee IT

Neem contact op

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek

CONTACT

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek