Apps met aandacht voor de patiënt

De zorg van nu

Samen met onze opdrachtgevers ontwikkelen wij maatwerk apps om de kwaliteit van zorg te verbeteren, altijd met aandacht voor de patiënt.

De zorg van nu vraagt om technologie van nu

Een slimme app die ervoor zorgt dat je vaker de fiets pakt, helpt bij het maken van een online afspraak bij de huisarts of jouw bloedwaarden uitleest. De toepassingen van digitale zorg (ook wel eHealth genoemd) zijn oneindig. Digitale zorg draagt bij aan de gezondheid van de mensen en kan helpen de zorg betaalbaar te houden.

Als ervaren app ontwikkelaar werken wij met een duidelijke missie: het vertalen van complexe problemen naar intuïtieve oplossingen die impact maken. Samen met onze zorg-partners zoals UMCG, Radboudumc en BabyManager werken wij dagelijks naar een gemeenschappelijk doel: Impact maken door het verbeteren van de zorg

Arrow right button secondary

Waarom kiezen voor Coffee IT?

Wij begeleiden onze klanten van concept tot ver na release. Van applicaties die de luchtvaart een stuk duurzamer maken tot een video On Demand streaming service.

IoT en domotica in de zorg

Veel zorg apps zijn voorbeelden van domotica apps. Deze ontwikkelingen combineren de kracht van software met de toepasbaarheid van hardware. Dit was ook het geval bij Senior Homes. Een zorg app die samenwerkt met een slim slot en videodeurbel. Dit resulteerde in een digitale assistent die hulpbehoevende een zorgeloos leven geven. De mogelijkheden van het inzetten van smart systemen zijn eindeloos, maar vooral in de zorgsector is de implementatie van vergelijkbare apps ontzettend rendabel.

Arrow right button secondary

Babymanager

De juiste informatie vergaren tijdens en na de zwangerschap is essentieel voor (toekomstige) ouders. Dit terwijl er al jaren een tekort is aan kraamverzorgenden, die tijdens deze belangrijke periode de grootste bron zijn van handige tips en advies. BabyManager is dé app voor toekomstige en kersverse ouders.
Image CMS coffee it
babymanager_app

ROC Midden Nederland

Met de ROC Pocket app hebben studenten van het ROC Midden Nederland altijd het actuele rooster bij de hand. Studenten krijgen een overzichtelijke dag- en week weergave van het rooster en krijgen roosterwijzigingen direct inzichtelijk via de app met push berichten.
Image CMS coffee it
roc_midden_nederland_image

In-Lite

De in-lite tuinverlichting app geeft de gebruiker volledige controle over zijn tuin via Bluetooth Low Energy. Met behulp van ingestelde motion sensors of routines staan lampen altijd op het juiste moment aan.
Image CMS coffee it
In-Lite_project_image

Zorg app ontwikkelproces

Het ontwikkelen van een zorg-app brengt vanzelfsprekend meerdere uitdagingen met zich mee. Het vergt veel testen en data-analyse. Daarom werken wij altijd via een gevalideerde scrum werkwijze: in kleine multidisciplinaire teams werken we in twee-wekelijkse sprints aan de app. Dit zorgt voor een effectieve ontwikkeling. Onze ervaren projectmanagers zorgen voor een duidelijke planning en een heldere communicatie.

Arrow right button secondary

Neem contact op

Peter staat voor je klaar.

Wil jij een app laten maken of meer informatie ontvangen? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.