Apps met aandacht voor de patiënt

De zorg van nu

Samen met onze opdrachtgevers ontwikkelen wij maatwerk apps om de kwaliteit van zorg te verbeteren, altijd met aandacht voor de patiënt.

De zorg van nu vraagt om technologie van nu

Een slimme app die ervoor zorgt dat je vaker de fiets pakt, helpt bij het maken van een online afspraak bij de huisarts of jouw bloedwaarden uitleest. De toepassingen van digitale zorg (ook wel eHealth genoemd) zijn oneindig. Digitale zorg draagt bij aan de gezondheid van de mensen en kan helpen de zorg betaalbaar te houden.

Als ervaren app ontwikkelaar werken wij met een duidelijke missie: het vertalen van complexe problemen naar intuïtieve oplossingen die impact maken. Samen met onze zorg-partners zoals UMCG, Radboudumc en BabyManager werken wij dagelijks naar een gemeenschappelijk doel: Impact maken door het verbeteren van de zorg

Arrow right button secondary

Waarom kiezen voor Coffee IT?

Wij begeleiden onze klanten van concept tot ver na release. Van applicaties die de luchtvaart een stuk duurzamer maken tot een video On Demand streaming service.

IoT en domotica in de zorg

Veel zorg apps zijn voorbeelden van domotica apps. Deze ontwikkelingen combineren de kracht van software met de toepasbaarheid van hardware. Dit was ook het geval bij Senior Homes. Een zorg app die samenwerkt met een slim slot en videodeurbel. Dit resulteerde in een digitale assistent die hulpbehoevende een zorgeloos leven geven. De mogelijkheden van het inzetten van smart systemen zijn eindeloos, maar vooral in de zorgsector is de implementatie van vergelijkbare apps ontzettend rendabel.

Arrow right button secondary

BabyManager

Juiste informatie bieden aan (toekomstige) ouders. Al jaren is er een tekort aan kraamverzorgenden, die tijdens deze periode de grootste bron zijn van handige tips en advies. BabyManager heeft zo al meer dan 15.000 toekomstige en kersverse ouders geholpen.
Image CMS coffee it
babymanager_app

ROC Midden Nederland

Altijd een actueel rooster binnen handbereik dankzij de ROC Pocket app. Meer dan 20.000 studenten gebruiken jaarlijks de app voor een overzichtelijke dag- en weekplanning, inclusief directe meldingen van roosterwijzigingen via pushberichten.
Image CMS coffee it
roc_midden_nederland_image

In-Lite

Bedien je tuinverlichting overal met de in-lite app, Google Home en Alexa. Motion sensors en routines zorgen voor de perfecte timing. Zowel online als offline te bedienen via Bluetooth Low Energy. De app heeft maandelijks 12.000 actieve gebruikers en meer dan 35k tuinen bevatten in-lite lampen.
Image CMS coffee it
In-Lite_project_image

Zorg app ontwikkelproces

Het ontwikkelen van een zorg-app brengt vanzelfsprekend meerdere uitdagingen met zich mee. Het vergt veel testen en data-analyse. Daarom werken wij altijd via een gevalideerde scrum werkwijze: in kleine multidisciplinaire teams werken we in twee-wekelijkse sprints aan de app. Dit zorgt voor een effectieve ontwikkeling. Onze ervaren projectmanagers zorgen voor een duidelijke planning en een heldere communicatie.

Arrow right button secondary

Neem contact op

Job staat voor je klaar.

Jouw app laten maken? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.