GASTVRIJE APPS MET IMPACT

Laat een krachtige vakantiepark app ontwikkelen die intuïtief aanvoelt en ultiem gemak en comfort biedt voor de gasten. De app ondersteunt het parkbeheer en zorgt voor meer rendement. Coffee IT creëert maatwerk oplossingen die volledig zijn afgestemd op de parkdoelstellingen en het visitekaartje zijn van het park.

Neem contact op
IoT app laten maken

SAMEN CREËRENWE DE BESTE BELEVING

het team

EEN UNIEKCONCURRENTIE VOORDEEL

Een eigen vakantiepark app kent veel voordelen en brengt een uniek concurrentievoordeel met zich mee. Enkele voorbeelden zijn:

 • Meer boekingen realiseren in je park
 • De gasten een unieke ervaring meegeven
 • Operationele processen versnellen of automatiseren
 • Innoveren & digitaliseren van je park
 • Een extra service of meer luxe bieden
 • Overal en altijd de beste service
Recreatie app ontwikkelaars

In-house team

Om onze de kwaliteit te garanderen werken wij met eigen in-house ontwikkelaars per discipline. Hierdoor werkt er altijd een expert aan de app, ongeacht welke techniek je kiest.

OVER ONS

Hoogstaande apps

Wij hebben een divers portfolio opgebouwd van recreatie apps voor grote en kleine namen in de vakantiebranche. Deze apps ontwikkelen we met de laatste trends en technieken.

Bekijk ons portfolio

Gast is koning

De focus ligt op de eindgebruiker van de app. Onze user experience designers creëren gebruiksvriendelijke apps die op grote schaal worden gebruikt en veelvuldig worden getest.

Ons werkproces
Kosten app ontwikkeling

EEN WARM WELKOM

De toekomstige recreatiemarkt vraagt om innovatie en creativiteit. Profiteer als recreatieorganisatie van een eigen maatwerk app. Bedien je gast met de beste service die je kunt bieden en laat je bedrijf groeien en operationele processen optimaliseren.

Als recreatie app ontwikkelaar zijn wij gespecialiseerd in apps speciaal voor vakantiepark-, reis-, recreatie- en hotelbranche. Enkele voorbeelden van toepassingen voor een vakantiepark app:

 • Online reserveringen en bijboekingen 
 • Interactieve parkplattegrond met navigatiefunctie
 • Geautomatiseerde slagbomen middels een app
 • Activiteiten kalender en inschrijvingen
 • Verduurzamen van de vakantiehuisjes
 • Virtuele assistent integraties in bungalows 
 • Smart lock voor bungalows & gebouwbeheer 
 • Park- & weerinformatie

COFFEE IT ONTWIKKELT APPS VOOR:

ROOMPOT VAKANTIEPARKEN

Om de bezoeker een ultiem gevoel van comfort en luxe mee te geven zodra ze de vakantiewoning betreden hebben we in samenwerking met Roompot vakanties een Digital Key ontwikkeld.

Deze smart key maakt het mogelijk om op een beveiligde wijze de vakantiewoning te betreden met de smartphone. Hierdoor heeft de gebruiker geen fysieke sleutel nodig en kan de gebruiker online inchecken.

BEKIJK DIT PROJECT
Roompot Digital Key App.png
App laten ontwikkelen

APP BOUWERS

Het ene park is het andere niet, daarom creëren wij maatwerk oplossingen. Apps speciaal voor de recreatiebranche vergen een goed geolied team, inzicht en een zorgvuldige voorbereiding.

Wanneer alle doelstellingen geformuleerd zijn en we de roadmap hebben opgesteld ontwikkelt ons multidisciplinair team de app op een gevalideerde wijze. Ons team van ervaren programmeurs, designers en scrum projectleiders heeft maar één doel: gebruiksvriendelijke apps produceren die een voetdruk achterlaten in de wereld van high standard vakantie apps.

Iedereen in het team heeft een passie voor apps, of het nu het ontwikkelen ervan betreft of het vermarkten. Successen worden zowel met het team als met de opdrachtgever gedeeld. Bij een app release komen wij langs met champagne en proosten we samen op een succesvolle afronding.

ONTMOET HET TEAM

Technische innovatie vindt inmiddels op grote schaal plaats bij vakantieparken. Meer weten over de digitalisering van deze branche? Lees dan onze nieuwste blog waarin wij dieper ingaan op de digitalisering van vakantieparken en hotels.

Contact Coffee IT

Neem contact op

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek

CONTACT

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek