Serious game app laten maken Coffee IT

Ontwikkelaar van serious games

Jouw eigen serious game app

In de wereld van serious games komen leren en plezier samen. Het is een manier om maatschappelijke uitdagingen op een speelse manier te presenteren aan gebruikers. Of je nu op zoek bent naar een oplossing voor in het onderwijs of de zorg - wij zijn de partner voor jou. Ontdek de mogelijkheden van jouw serious game app en neem direct contact op om te beginnen.

Wat zijn serious games?

Wanneer je aan games denkt, denk je aan plezier.hebben echter een ander doel dan alleen entertainment bieden. In sectoren zoals het onderwijs of de gezondheidszorg kunnen dit soort games worden ingezet om onder andere educatieve en sociaal-bewuste doelen te bevorderen. Het belang van serious games ligt in hun vermogen om op een interactieve wijze complexe concepten effectief over te brengen, waardoor ze waardevolle leermiddelen vormen.

Wat zijn serious games Coffee IT
Wat zijn serious games Coffee IT
Serious game app ontwikkelen Coffee IT
Serious game app laten ontwikkelen Coffee IT

Serious game app ontwikkelen:
Zo doen wij dat

In de afgelopen 10 jaar hebben wij meer dan 150 apps ontwikkeld. Met ons toegewijde team van 40+ developers, designers en marketeers, werken wij aan jouw project vanuit Utrecht. Onze oplossingen zijn niet alleen gebruiksvriendelijk, maar hebben ook een positieve impact op het dagelijks leven. Als je overweegt een serious game app te laten ontwikkelen, ben je bij ons aan het juiste adres. Neem gerust contact op om meer te weten te komen over hoe wij waarde kunnen toevoegen aan jouw project.

App idee overleggen?
Praat met Job!

Succesverhalen van onze klanten

Wij staan onze klanten bij vanaf de conceptfase tot aan de lancering. Of het nu gaat om het ontwikkelen van applicaties die de luchtvaart verduurzamen of het creëren van een Video On Demand streamingservice, wij nemen je mee door ons werkproces. Bekijk hieronder de voorbeelden van ons werk.

Arrow left sliderArrow right slider

Serious game app ontwikkeling:
waarom kiezen voor ons?

Serious gaming in de zorg

Serious gaming in de zorg is terug te zien in verschillende facetten van de gezondheidszorg. Het concept biedt voordelen niet alleen voor patiënten, maar ook voor zorgprofessionals:
Ondersteuning in zorg: Serious games dragen positief bij aan de gezondheid van patiënten, zoals ondersteuning in therapie. Tevens verlicht dit de druk op medisch personeel doordat patiënten zelfstandiger worden.
Vaardigheden: Het beoefenen van vaardigheden zoals operatietechnieken hoeft niet enkel in de ‘echte’ wereld.
Interactieve kennisoverdracht:
Het overdragen van medische kennis kan op een interactieve wijze plaatsvinden voor zowel zorgprofessionals als patiënten.

Wij hebben uitgebreide ervaring in het ontwikkelen van software voor de zorg. Meer weten?

Serious gaming in de zorg
Serious gaming onderwijs

Serious games in het onderwijs

De reden dat serious games in het onderwijs een doeltreffend leermiddel is, is doordat ze aansluiten bij de belevingswereld van jongeren. Het competitie-element geeft daarnaast nog extra motivatie. De games hebben een duidelijk leerdoel en voorzien in tussentijdse feedback over voortgang en rewards. Er is een balans tussen het serieuze element van het spel en het speelplezier zelf. Hulp nodig bij het ontwikkelen van een serious game voor het onderwijs? Ons team helpt je verder!

Serious games vs. Gamification

Serious games zijn volwaardige games met een educatief doel, terwijl gamification game-elementen toevoegt aan niet-game contexten om betrokkenheid te vergroten. Serious games zijn op zichzelf staande leerervaringen. Denk aan een simulatie voor zorgprofessionals waar ze een operatie kunnen doornemen. Gamification verrijkt bestaande activiteiten, bijvoorbeeld door beloningen toe te voegen aan een fitness-app. Het verschil zit in het voornaamste doel: educatie voor serious games en betrokkenheid voor gamification.

Neem contact op

Job staat voor je klaar.

Jouw app laten maken? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.