RECREATIE APP ONTWIKKELEN

Jouw recreatiepark vraagt om innovatie en creativiteit. Met een eigen maatwerk app bedien jij je gasten met de beste service. Laat jouw recreatiepark groeien door gebruik te maken van een app. 

Als app ontwikkelaar specialiseren wij ons in apps voor de reisbranche of vakantieparken. Een goed voorbeeld is Roompot waarvoor wij de Roompot Digital Key hebben ontwikkeld. Of de reisapp voor BAGTAG, de ultieme reisgenoot voor de frequente vlieger. Wil jouw recreatiepark een boost geven? Neem dan snel contact op. 

NEEM CONTACT OP
Recreatie app

DEZE MERKEN VERTROUWEN COFFEE IT 

DEZE MERKEN VERTROUWEN COFFEE IT 

APP VOOR REIS EN VRIJE TIJD ONTWIKKELEN

Wil je een app laten maken door een team van gedreven developers? Onze aanpakkers staan voor je klaar! Door onze pragmatische werkwijze weten wij apps op de meest efficiënte manier te ontwikkelen. Wij zien jouw bedrijfsresultaat als onze verantwoordelijkheid.

Wij hebben ruim 7 jaar ervaring met het ontwikkelen van recreatie apps. Dit is ook een van onze belangrijkste industrieën. Is jouw recreatiepark klaar voor de volgende innovatieve stap? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Keurmerken en Badges app ontwikkelaar

RECREATIE APP BACKOFFICE

Een backoffice app is een app die niet zichtbaar is voor de klanten. De app is bedoeld om jouw backoffice personeel te helpen met het werk. Zo wordt de efficiëntie binnen het team verhoogd. Koppel je reserveringssysteem aan de app en bundel alle informatie voor meer overzicht.   

Wij richten ons op het efficiënter maken van jouw onderneming. Of dit nu voor de bezoeker, backoffice of allebei bedoeld is, wij staan voor je klaar.

Door processen te automatiseren met een backoffice recreatie app zal de efficiëntie toenemen. Hierdoor bespaar je tijd, geld en je hoeft geen onnodige werkzaamheden te doen. 

Samen bepalen wij tijdens de accelerator day waar de app aan moet voldoen en hoe de recreatie app jullie het best kan helpen.

Hou contact met je klanten, bespaar middelen zoals tijd en geld en realiseer meer omzet. Met een gebruiksvriendelijke recreatie app realiseer je de bedrijfsdoelstellingen en laat je zien dat het bedrijf met de tijd mee gaat.

De Digital Key App van Roompot is een goed voorbeeld van innovatie met een app. Deze app is gekoppeld aan smart locks, waarmee gebruikers met een swipe de deur van het vakantieverblijf kunnen openen.

Creëer een warm welkom met een recreatie app. Voor zowel de gast als de interne bedrijfsvoering. Met een maatwerk app realiseer je als recreatie- of evenementenorganisatie een aanzienlijke voorsprong ten opzichte van je concurrentie. Heb je een recreatiepark, vakantiepark, bungalows, pretpark of plan je recreatie of dagactiviteiten? Dan kan een app een goede uitkomst bieden. Zowel voor de backoffice als het beter bedienen van je gast.

Wesley Koolen, Roompot vakanties


”Jonge club die erg veel verstand heeft van native app ontwikkeling!”

De Roompot Digital Key is een smart app waarmee gebruikers met behulp van het IoT gemakkelijk de deur kunnen openen met een smartphone.

Bekijk het project

ONS ONTWIKKELPROCES: SAMEN MAKEN WE JOUW RECREATIE APP EEN SUCCES

Onze werkwijze is efficiënt en gevalideerd. Dit zorgt voor geld- en tijdbesparing en een duurzame app die lang mee gaat. Vanaf de start van het project heb je als opdrachtgever toegang tot ons Project Management Systeem (Jira), zo weet je precies waar jouw app team mee bezig is en in welke fase de app zich bevindt.

Meer over onze werkwijze

Heb jij een idee en moet daarvoor een app gemaakt worden? Wij starten met een Accelerator Day. Gezamenlijk geven we vorm aan jouw idee en maken we een heldere roadmap.

Keurmerken en Badges app ontwikkelaar

App ontwikkeling

Je recreatie app wordt ontwikkelt met nieuwe technieken. Denk hierbij aan technieken zoals Bluetooth of geautomatiseerde dashboards.

Bekijk ons portfolio

App onderhoud

Wij zorgen dat je recreatie app goed werkt en doet wat hij moet doen. Extra functionaliteiten kunnen gemakkelijk worden ingebouwd.

Bekijk ons ontwikkelproces

App strategie

Onze projectleiders en marketeers denken graag mee over het vermarkten van de app en het leggen van een goede strategie.

APP MARKETING

Hybrid of native app laten maken

Wij ontwikkelen recreatie apps voor elk gangbaar apparaat. Afhankelijk van waar de doelgroep zich begeeft, kun je bij ons een app laten bouwen die downloadbaar is in de stores of juist per browser te bereiken is. Als app ontwikkelaar zijn wij gespecialiseerd in native apps voor iOS en Android, hybride apps en web applicaties. Wij werken met eigen ontwikkelaars per programmeertaal en techniek, hierdoor kunnen wij de app bouwen met elke gewenste techniek met de beste kwaliteit.

Ben je nog niet zeker over de juiste techniek voor jouw recreatie app? Lees dan deze blog waar we de verschillende app-technieken uitleggen.

Naast het maken van native-, hybride- en web apps, is Coffee IT gespecialiseerd in het maken van complexe apps. Denk hierbij aan apps die gebruik maken van het IoT (internet of Things), BLE (Bluetooth) en andere geavanceerde functies van een smartphone of device.

Wil je een app met een groot bereik? Dan kunnen we een hybride app maken. De app is dan in zowel de Apple App Store als de Google Play Store te downloaden. Wil je de gebruiker de beste ervaring geven met jouw app? Dan kunnen we een native app voor iOS of Android makenWeb apps zijn ook nog mogelijk, dan heeft de gebruiker enkel een werkende internetverbinding nodig.

Wil je meer weten over de verschillende app technieken, frameworks en alle voor- en nadelen tegen elkaar afwegen zodat je straks een gedegen keuze kunt maken? Klik dan op onderstaande button voor meer info.

Lees meer over de app technieken

WAT ZIJN DE VOORDELEN

Wanneer wij een app voor de recreatiebranche maken dan is het belangrijk dat de app intuïtief, efficiënt en strak is vormgegeven. In zowel de frontend als de back-end van de app wordt hier extra zorg aan gegeven. Een recreatie app is speciaal ontwikkeld met als doel bij te dragen aan het gemak van de gasten en een blijvende beleving te creëren.

  • Maximale efficiëntie door automatisering en optimalisatie.
  • Informeer je gast gemakkelijk van de benodigde informatie.
  • Ontwikkel een geheel nieuw verdienmodel met je recreatie app.
  • Houd iedereen up-to-date door pushberichten te versturen.
  • Klanten kunnen snel reserveren in het restaurant met de app.
  • Verbind en zorg voor een grotere klant tevredenheid.
Neem contact op

Bekijk onze apps

Contact Coffee IT

Neem contact op

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek

CONTACT

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek