RECREATIE APP ONTWIKKELEN

MAATWERK RECREATIE APP

De toekomstige recreatiemarkt vraagt om innovatie en creativiteit. Profiteer als recreatieorganisatie van een eigen maatwerk app. Bedien je gast met de beste service die je kunt bieden en laat je bedrijf groeien. Als app ontwikkelaar zijn wij gespecialiseerd in recreatie apps speciaal voor de reis-, recreatie- en hotelbranche.

Coffee IT ontwikkelt apps voor de gehele recreatiemarkt. Denk hierbij aan navigatie- en reis-apps voor klanten zoals Hymer en Lovemetender. Daarnaast is Coffee IT ontwikkelaar van de Roompot Digital Key app. Deze app maakt het voor bezoekers mogelijk om met de smartphone in te checken bij hun vakantiehuis.

Direct contact
Recreatie app
Recreatie app Freeontour

ONS MULTIDISCIPLINAIR TEAM DENKT GRAAG MEE OVER EEN GEBRUIKSVRIENDELIJKE RECREATIE APP

het team

App ontwikkeling

De recreatie app wordt ontwikkeld met nieuwe technieken. Denk hierbij aan technieken zoals Bluetooth of geautomatiseerde dashboards.

Bekijk ons portfolio

App onderhoud

Wij zorgen dat de recreatie app goed werkt en doet wat hij moet doen. Extra functionaliteiten kunnen gemakkelijk worden ingebouwd.

Bekijk ons ontwikkelproces

App strategie

Onze projectleiders en marketeers denken graag mee over het vermarkten van de app en het leggen van een goede strategie.

Lees er meer over

Wesley Koolen, Roompot vakanties


”Jonge club die erg veel verstand heeft van native app ontwikkeling!”

De Roompot Digital Key is een smart app waarmee gebruikers met behulp van het IoT gemakkelijk de deur kunnen openen met een smartphone.

Bekijk de casus
app marketing professionals

EEN WARM WELKOM

Creëer een warm welkom met een recreatie app. Voor zowel de gast als de interne bedrijfsvoering. Met een maatwerk app realiseer je als recreatie- of evenementenorganisatie een aanzienlijke voorsprong ten opzichte van je concurrentie. Heb je een recreatiepark, vakantiepark, bungalows, pretpark of plan je recreatie of dagactiviteiten? Dan kan een app een goede uitkomst bieden. Zowel voor de backoffice als het beter bedienen van je gast.

Backoffice app

Koppel je reserveringssysteem aan de app en bundel alle informatie overzichtelijk in een app. Een app kan de backoffice een stuk makkelijker maken en het proces efficiënter inrichten.

Bedien je gast 

Hou contact met je gast, bespaar middelen zoals tijd en geld en realiseer meer omzet. Met een gebruiksvriendelijke recreatie app realiseer je de bedrijfsdoelstellingen en laat je zien dat het bedrijf met de tijd mee gaat.

De Digital Key App van Roompot is een goed voorbeeld van innovatie met een app. Deze app is gekoppeld aan smart locks, waarmee gebruikers met een swipe de deur van het vakantieverblijf kunnen openen.

Een eigen app als recreatiebedrijf

Met een maatwerk app realiseer je als recreatie- of evenementenorganisatie een aanzienlijke voorsprong ten opzichte van je concurrentie. Heb je een recreatiepark, vakantiepark, bungalows, pretpark of plan je recreatie of dagactiviteiten? Dan kan een app een goede uitkomst bieden. Zowel voor de backoffice als het beter bedienen van je gast.

Backoffice app

Koppel je reserveringssysteem aan de app en bundel alle informatie overzichtelijk in een app. Een app kan de backoffice een stuk makkelijker maken en het proces efficiënter inrichten.

Bedien je gast 

Hou contact met je gast, bespaar middelen zoals tijd en geld en realiseer meer omzet. Met een gebruiksvriendelijke recreatie app realiseer je de bedrijfsdoelstellingen en laat je zien dat het bedrijf met de tijd mee gaat.

DE APP TECHNIEK

Wij ontwikkelen recreatie apps voor elk gangbaar apparaat. Afhankelijk van waar de doelgroep zich begeeft, kun je bij ons een app laten bouwen die downloadbaar is in de stores of juist per browser te bereiken is. Als app ontwikkelaar zijn wij gespecialiseerd in native apps voor iOS en Android, hybride apps en web applicaties. Wij werken met eigen ontwikkelaars per programmeertaal en techniek, hierdoor kunnen wij de app bouwen met elke gewenste techniek met de beste kwaliteit.

Ben je nog niet zeker over de juiste techniek voor jouw recreatie app? Lees dan deze blog waar we de verschillende app-technieken uitleggen.

DE VOORDELEN VAN EEN APP VOOR DE RECREATIEMARKT:

Wanneer wij een app voor de recreatiebranche maken dan is het belangrijk dat de app intuïtief, efficiënt en strak is vormgegeven. In zowel de frontend als de backend van de app wordt hier extra zorg aan gegeven. Een recreatie app is speciaal ontwikkeld met als doel bij te dragen aan het gemak van de gasten en een blijvende beleving te creëren.

  • Koppel hardware en software aan elkaar voor automatisering en optimalisatie
  • Informeer je gast snel, gemakkelijk en volledig van de benodigde informatie
  • Realiseer meer omzet of een geheel nieuw verdienmodel met de app
  • Houd iedereen up to date en stuur pushberichten, denk aan een calamiteit of informatievoorziening
  • Maak reserveringen makkelijker en overzichtelijker voor zowel de gast als intern gebruik
  •  Ga met de tijd mee: apps zorgen voor een grotere tevredenheid en binding
Neem contact op

HEB JE EEN CONCEPT VOOR EEN RECREATIE APP EN WIL JE EEN PRIJSOPGAVE ONTVANGEN?

Ben je zelf actief in de recreatiebranche en ben je benieuwd of een app jouw service kan verbeteren?
Neem vrijblijvend contact op met onze mobiele app specialisten.

Neem contact op