App ontwikkelen in Hilversum?


Ben je opzoek naar een app ontwikkelaar Hilversum (of omgeving Hilversum)? En gaat je voorkeur uit naar een app ontwikkelaar die zich opstelt als partner tijdens het ontwikkelproces? Dan zijn wij een goede match!

Heb je een idee voor een app? Of wil jij graag procesinnovatie stimuleren binnen je bedrijf? Wij creëren oplossingen voor complexe problemen. Of dat nu voor een start-up, MKB, of de gezondheidszorg is. Als full-service app developer zijn wij jouw ontwikkelpartner.

Wil jij graag je idee/concept toelichten tijdens een persoonlijk gesprek? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

NEEM CONTACT OP
hybride-app-developer-hilversum

150 ontwikkelde apps

Van scale up's tot ziekenhuizen

Bekijk ons werk 

Centraal in Utrecht

Centraal gelegen in Papendorp

Onze locatie

Full service app developer

Jouw app partner

Meer over het ontwikkelingsproces

app-developer-hilversum

Jouw app op ieder platform


Wij realiseren jouw app voor ieder platform. Onze developers zijn specialisten op het gebied van iOS, Android, en web applicatie.

Naast het ontwikkelen van apps voor smartphones beheersen wij ook de technieken om applicaties mogelijk te maken op de nieuwste platformen zoals bijvoorbeeld de google assistent en Apple TV. Door het Internet of Things word het mogelijk jouw app compleet te integreren in het dagelijks leven van de gebruiker. Het managen van jouw app is natuurlijk erg belangrijk. Daarom bieden wij altijd te mogelijk om een CMS te creëeren die het mogelijk maakt jouw app op een makkelijke manier te beheersen.

De mogelijkheid van apps zijn oneindig. Wil je meer weten over de  mogelijkheden? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan, wij leggen jouw graag iedere mogelijkheid uit.

Bekijk ons portfolio

iOS apps

Voor iPhone, iPad, en Apple Watch

Lees meer

iOS apps

Voor smartphones & tablets

Lees meer

Web apps

Voor (mobiele) browsers

Lees meer

Het app ontwikkelproces


Tijdens het ontwikkelproces vinden wij een nauwe samenwerking erg belangrijk. Wij ondersteunen en begeleiden onze opdrachtgevers daarom door het gehele ontwikkelingstraject. Van concept tot livegang en distributie van de app. Jij wordt overal in meegenomen en wij denken bij iedere stap met je mee.

Door deze werkwijze kunnen wij in een korte time-to-market garanderen. Wat een positieve invloed heeft op jouw concurrentiepositie. Wij werken met een combinatie van waterval en Agile (Scrum). Door korte sprints van 2 weken is het mogelijk snel progressie te maken en feedback toe te passen. Ieder project is uniek daarom doen wij vooraf altijd onderzoek naar de haalbaarheid van het project. Hierbij kijken we bijvoorbeeld naar de functionaliteiten, de doelstellingen, doorlooptijd en het budget. Benieuwd hoe het ontwikkelproces van jouw app er uit ziet? Neem dan contact met ons op.

Neem direct contact op
ontwikkelingsproces app ontwikkelaar den haag

Waarom Coffee IT als app ontwikkelaar Hilversum?


Het is goed om te weten dat ons hoofdkantoor niet in Hilversum maar in Utrecht is gevestigd. Wij zijn naar Utrecht verhuisd om beter bereikbaar te zijn voor onze klanten. Wij kunnen uiteraard indien gewenst langs komen in Hilversum voor een persoonlijke ontmoeting. Benieuwd naar ons kantoor in Utrecht? Wij zijn altijd bereikbaar voor een vrijblijvend kopje koffie op ons nieuwe kantoor aan de Van Deventerlaan 31.

  • App specialisten, geen generalisten
  • Ons team werkt Agile, hierdoor kan er snel progressie geboekt worden
  • Breed portfolio
  • Iedere app is future proof
  • Geen addertjes onder het gras, de app blijft van jou
  • Denkt mee aan jouw app
LEES MEER OVER ONS

WIJ WERKEN VOOR

NEEM CONTACT OP MET ONS

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT
App-ontwikkelaar-coffee-it-contact-fabian-giger