Direct op de koffie?

40+ bedrijven


Coffee IT heeft voor meer dan 40+ bedrijven een app ontwikkeld. Van (internationale) corporaties en MKB'ers tot overheden en start-ups.


Meer dan 100+ apps


Voor onze opdrachtgevers hebben we meer dan  100+ applicaties (backends, API', CMS'en & systemen) gemaakt voor Android, iOS, Windows & web.


80% kans op match


De kans op een match op basis van een eerste gesprek is meer dan 80%.
Maak direct een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.


App ontwikkelen in Hilversum?


Heeft u een geweldig app idee? En wilt u deze laten realiseren door een ervaren app ontwikkelaar in de buurt van Hilversum? Maak dan kennis met Coffee IT. Wij zijn dé partner voor de realisatie van krachtige applicaties voor alle platformen en apparaten.

Coffee IT is gespecialiseerd in de ontwikkeling van apps voor iOS, Android, Windows en web. Wij bouwen krachtige apps voorzien van een gebruiksvriendelijk en innovatief design.

Wij over aantoonbare kennis én ervaring in het ontwikkelen van hoogwaardige apps. Voor meer dan 40+ opdrachtgevers hebben wij een app ontwikkeld. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op
App ontwikkelaar Hilersum
App ontwikkelproces

Het app ontwikkelproces


Bij het ontwikkelen van een app steven wij naar een nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers. Wij ondersteunen en begeleiden onze opdrachtgevers door het gehele app ontwikkeltraject: van concept en design tot de distributie en promotie van een app. Het ontwikkelproces bestaat uit: onderzoek, ontwerp, ontwikkeling, test en publiceer. Tijdens dit traject helpen wij u met het maken van de juiste (technische) keuzes.

Door onze pragmatische werkwijze kunnen wij een korte time-to-market garanderen welke een positieve invloed heeft op uw concurrentiepositie. Afhankelijk van uw wensen werken wij volgens een Agile (scrum) of waterval methode. Omdat elk project uniek is doen we vooraf altijd onderzoek naar de haalbaarheid van het project. Hierbij kijken we onder andere naar de functionaliteiten, de doelstellingen, de doorlooptijd en het budget. Wij nemen geen projecten aan, als we er niet zeker van zijn dat we met succes zullen afronden.

Bekijk ons app ontwikkelproces

Concept & design


Coffee IT stelt zich altijd op als expert én adviseur. Wij denken graag met u mee omtrent het concept en design. Door de gebruiker centraal te stellen kunnen gebruiksvriendelijke user interface realiseren. Onze designers zijn op de hoogte van de meest recente app trends en design (UI & UI) richtlijnen. Hierdoor kunnen wij altijd een innovatief design opleveren die klaar is voor de toekomst.


App ontwikkeling


Wij zijn gespecialiseerd in (maatwerk) apps voor alle devices. Of het nu gaat om een hybride, native of web app. Onze ervaren developers kunnen voor alle platformen en besturingssystemen een geschikte app ontwikkelen. Wij gebruiken (bewezen) technieken en frameworks. Door onze code regelmatig te testen op bugs kunnen wij de kwaliteit en performance van onze apps garanderen.


App marketing

Het succes van een app staat sterk in verband met het aantal downloads en actieve gebruikers. Daarom helpen wij u tevens met de marketing van uw app. Aan de hand van een sterk plan en strategie zorgen wij voor optimale vindbaarheid van uw app. Wij hebben onder andere ervaring met app store optimalisatie (ASO), SEO, SEA (app advertising) en social media.

Krachtige apps voor alle platformen


Wij bouwen apps voor alle mobiele besturingssystemen en devices, zoals: Android (smartphones, tablets, etc.) iOS (iPhones, iPads, etc.) en Windows (desktop, web, etc.).

Naast apps voor smartphones en tablets kunnen wij tevens voor de minder populaire  smart devices een app realiseren, waaronder voor wearables (smartwatches), smart tv’s en home assistants. Daarnaast zijn wij tevens in staat om het CMS te realiseren waarmee u uw app kunt beheren. Ook is het mogelijk om uw API koppeling bij Coffee IT te laten ontwikkelen of uw app te integreren met uw bestaande systemen.

Wilt u een krachtige mobiele app laten bouwen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende adviesgesprek. Wij helpen u graag verder.

Neem contact op
App laten bouwen Hilversum

iOS apps

Voor iPhone & iPad

Lees meer 

Android apps

Voor smartphones & tablets

Lees meer 

Windows apps

Voor Windows Phones

Lees meer 

Web apps

Voor (mobiele) browsers

Lees meer 

App door Coffee IT

Waarom Coffee IT als uw app ontwikkelaar?


Coffee IT is úw partner in de ontwikkeling van apps. Wij kunnen u van dienst zijn in alle fases van het app ontwikkeltraject. Door onze bewezen track record staan wij garant voor een app van de hoogst mogelijke kwaliteit.

  • Ontwikkelt apps voor Android, iOS en Windows
  • Betrokken app ontwikkelaar in het gehele traject
  • Behaalt/ondersteunt uw (bedrijfs-)doelstellingen
  • Gespecialiseerd in full service app oplossingen
  • Ontwikkelt altijd met het oog op de toekomst
  • Aantoonbare ervaring in hybride, native en web apps
  • Expertise in design, techniek en marketing

Maak direct een afspraak


Heeft u een app idee? Laat het ons dan weten. Wij sparren graag met u over de uw concept. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek adviseren wij u graag over de mogelijkheden omtrent de realisatie van uw app.

Coffee IT is dé app ontwikkelaar in de regio van Hilversum. Ons kantoor is gevestigd in het centrum van Utrecht. Vanaf het Mediapark in Hilversum is ons kantoor in nog geen 30 minuten te bereiken.

Direct een afspraak maken voor een vrijblijvend adviesgesprek? Bel ons op +31 30 737 1093 of stuur een e-mail naar [email protected].

App ontwikkelen Hilversum

Recente projecten


Benieuwd naar apps die wij hebben ontwikkeld? Bekijk ons recente werk.

NEEM CONTACT OP MET ONS

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT
App-ontwikkelaar-coffee-it-contact-fabian-giger