Direct op de koffie?

Heeft u een goed app idee en wilt u deze laten realiseren door een ervaren app maker? Coffee IT is de app ontwikkelaar die apps maakt voor alle platformen. Of het nu gaat om een app voor een smartphone, tablet, smartwatch of smart tv. Als gedegen app maker kunnen wij in uw behoefte voorzien. Wanneer u een app laat maken door Coffee IT dan staan wij u bij in alle fasen in het ontwikkeltraject, van het concept en ontwerp tot de technische ontwikkeling en de app marketing. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met app maker Coffee IT.

App maker Coffee IT


Een kwalitatief hoogwaardige app maker, zoals Coffee IT, vertaalt uw wensen naar een technisch product. Door de diverse kennis van app maker Coffee IT kan hij u voorzien van onafhankelijk advies wat betreft uw app ontwikkel traject. Wij richten ons voornamelijk op de wensen en behoeften van de eindgebruiker, voor we een techniek gaan kiezen voor uw app. Belangrijke eigenschappen voor een goed functionerende app zijn voor ons: Een fraai ontwerp, een goed uitgewerkt concept en een intuïtieve user interface. Om alles uit de diverse specialismen te halen zorgen wij voor een nauwe samenwerking tussen u, de ontwikkelaars en de ontwerpers.

Natuurlijk heeft een goede app veel gebruikers, Coffee IT kan u helpen in het opstellen en uitvoeren van uw online marketing plan. Wij zijn full service en voorzien uw volledige app traject van A tot Z.

App maker

App ontwerp & UX design

Tijdens het gebruiken van een app is de ervaring alles. Hij moet frictieloos werken. Tijdens de ontwikkeling houdt Coffee IT hier rekening mee. De UI wordt geheel gebouwd voor de eindgebruiker.

App ontwikkeling

Een goed ontwikkelproces zorgt ervoor dat fouten vroegtijdig worden opgemerkt en opgelost. Coffee IT heeft een verfijnd Agile-proces, waarmee apps voor de toekomst worden ontwikkeld.

App marketing

Zelfs de beste app heeft een sterk gebruiker acquisitieplan nodig. Door middel van app maker Coffee IT's ervaring met haar eigen apps kunnen wij een plan opstellen en uitvoeren.

App maker Coffee IT

Waarom Coffee IT als uw app maker?


Als app maker heeft Coffee IT ervaring in de ontwikkeling van apps voor diverse platformen. Coffee IT is als app ontwikkelaar in staat om native apps te ontwikkelen voor zowel iOS, Android als Windows. Daarnaast kunnen onze app makers u tevens van een hybride app of web app voorzien.

  • Ontwikkelt kwalitatieve apps
  • Meedenkend als expert en adviseur
  • Behaalt/ondersteunt bedrijfsdoelen
  • Ontwikkelt met het oog op de toekomst
  • Stelt doelen altijd voor middelen
  • Diversiteit aan kennis

Succesvolle app maker


Veel opdrachtgevers hebben een beperkte hoeveelheid technische kennis, kennis die van belang is bij het maken van besluiten in een oplossing. App maker Coffee IT helpt u met het maken van besluiten door op te treden als ervaren app ontwikkelaar en adviseur. Wij nemen samen verantwoordelijkheid om te komen tot een succesvol resultaat.

Recente projecten


Benieuwd naar apps die wij hebben ontwikkeld? Bekijk ons recente werk.

Fabian - Recruitment

Neem contact met ons op

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT