Wil je een PWA laten maken (Progressive Web App) en ben je op zoek naar een innovatieve PWA ontwikkelaar? Als ervaren app ontwikkelaar hebben wij bij Coffee IT ruime ervaring met de ontwikkeling van apps. Wij kunnen apps ontwikkelen voor Android en iOS. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op of lees verder. Nog niet helemaal bekend met Progressive Web Apps of de mogelijkheden ervan? Lees dan eerst even deze pagina waar we precies uitleggen wat een Progressive Web App precies is en wat de potentie van PWA’s zijn in de nabije toekomst.

Waarom Coffee IT als PWA app ontwikkelaar?

Als fullservice app ontwikkelaar zijn wij gespecialiseerd in de ontwikkeling van apps waaronder PWA. Wij maken maatwerk app oplossingen voor alle platformen. Naast de technische ontwikkeling denken wij tevens mee met het concept van de app, het design en de marketing.

 • Applicaties met het oog op de toekomst
 • Ruime ervaring in de ontwikkeling van apps
 • Wij helpen met het behalen van jouw bedrijfsdoelen en doelgroep
 • Transparant; wij geloven in korte lijnen en heldere communicatie
 • Wij denken mee als expert
LEES MEER OVER ONS
PWA laten maken

PWA laten maken?

Progressive Web Apps zijn de toekomst voor webshops en andere e-commerce. Ze laden razendsnel, werken grotendeels offline en zonder downtime, functioneren op alle devices en je kunt ze als app toevoegen aan een home scherm. Deze nieuwe techniek is eigenlijk een ‘best of both worlds’. Het brengt de voordelen van een native app samen met de voordelen van een mobiele website.

De voordelen van een PWA:

 • Gebruiksvriendelijk
 • Hoger conversiepercentage
 • Voor elk device toegankelijk
 • Lagere ontwikkelings- en onderhoudskosten
 • Hoeft niet gedownload te worden
 • SEO vriendelijk

Met een Progressive Web App maak je jouw website of app futureproof. Meer weten? Klik op onderstaande button voor meer info.

LEES MEER OVER DE MOGELIJKHEDEN

ONS TEAM

Ons team bestaat uit jonge ontwikkelaars, ontwerpers en marketeers in verschillende disciplines. Iedereen in het team is innovatie gedreven en heeft een eigen specialisatie. Doordat wij in kleine teams werken hanteren wij korte lijnen en wordt expertise en kennis onderling gedeeld. Omdat al het personeel technische kennis in huis heeft is er altijd oog voor kwaliteit. Onze drive, ervaring en flexibiliteit zorgen ervoor dat we altijd een stapje voor blijven op de rest. Onze visie is dat technologie slechts een verlengstuk is van de gebruiker. Wij maken het leven van de gebruiker makkelijker, zodat deze zich kan richten op wat er toe doet.

LEES MEER OVER ONS

App ontwerp & UX design

De ervaring van de gebruiker staat centraal bij de ontwikkeling van een Progressive Web App. Daarom richten wij ons op de eindgebruiker zonder dat we de richtlijnen en laatste trends uit het oog verliezen. PWA's zijn voor alle devices responsive en erg gebruiksvriendelijk. 

PWA ontwikkelen

Een Progressive Web App ontwikkel je niet voor het heden maar voor de toekomst. Met een PWA ben je futureproof. Bij ons staat bij het ontwikkelen van een PWA de kwaliteit van de code op nummer één. Hierdoor wordt er op de lange termijn bespaard op onderhoud. Hierdoor bespaar je kosten en en haal je meer rendement uit de PWA. 

App marketing

Actieve gebruikers en conversies zijn belangrijke KPI's voor een App. Door de app sterk in de markt te positioneren kunnen wij ervoor zorgen dat de app goed zichtbaar is binnen je doelgroep. Als fullservice app ontwikkel bureau zijn wij in te huren voor de marketing van jouw app.

Wat kost het ontwikkelen van een WPA?

Overtuigd van de potentie van PWA’s? Dan wil je waarschijnlijk weten wat een PWA laten maken kost. Op deze vraag kunnen we niet direct antwoord geven. De kosten zijn namelijk sterk afhankelijk van verschillende factoren zoals het soort app, de gewenste functionaliteiten en de platformen. We gaan graag in gesprek om de wensen in kaart te brengen, op basis hiervan doen we een passend voorstel en een itemized begroting voor de Progressive Web App.

Wil je eerst meer weten over het laten maken van een app? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze specialisten.

OFFERTE AANVRAGEN

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT