EEN PWALATEN MAKEN

Wil je een PWA laten maken die speciaal is ontwikkeld voor een grote groep van gebruikers? Als ervaren PWA (Progressive Web App) ontwikkelaar hebben wij meerdere technisch partners voorzien van een PWA oplossing op maat. De unieke voordelen van dit type app passen goed bij onze missie als innovatieve app ontwikkelaar om gebruiksvriendelijke en intuïtieve apps te ontwikkelen.

Een laagdrempelige en gebruiksvriendelijke app voor meerdere platformen met een slim ontwerp. Laat onze mobiele specialisten je begeleiden voor meer app-succes.

direct contact
PWA laten maken

WIJ WERKEN MET EIGEN DEVELOPERS ZODAT WIJ DE BESTE KWALITEIT KUNNEN GARANDEREN

ontmoet het ontwikkelteam
app ontwikkelaar werkwijze

JE APP LATEN MAKEN DOOR EEN ERVAREN TEAM VAN MOBILE DEVELOPERS? DIT KUN JE VERWACHTEN:

Naast onze ervaren developers en transparante werkwijze kun je het volgende verwachten van de service van Coffee IT:

 • Een bewezen Scrum werkwijze die volledig is ingericht op basis van jouw doelstellingen
 • Fullservice agency: can concept tot livegang treden wij op als technisch partner voor meer resultaat
 • De app heeft de beste kwaliteit, weinig onderhoud nodig en vertoont weinig bugs
 • Geïntegreerde aanpak: iedereen heeft een eigen specialisatie en werkt samen aan de app
 • Jouw contactpersoon is tevens expert in de door jou gekozen techniek
 • De app is schaalbaar en kan door iedereen met een smartphone gebruikt worden
 • Extra functies kunnen later makkelijk worden toegevoegd
 • Jij wordt de volledige eigenaar van de app en de code
Direct contact

WAAROM EEN PROGRESSIVE WEB APP LATEN ONTWIKKELEN? 

Progressive Web Apps zijn de toekomst voor webshops en andere e-commerce. Ze laden razendsnel, werken grotendeels offline en zonder downtime, functioneren op alle devices en je kunt ze als app toevoegen aan een home scherm. Deze nieuwe techniek is eigenlijk een ‘best of both worlds’. Het brengt de voordelen van een native app samen met de voordelen van een mobiele website. Meer informatie nodig over een progressive web app? Bekijk dan deze pagina waar wij diepen in gaan op de techniek achter PWA’s.

PWA voordelen

COFFEE IT ALS PWA ONTWIKKELAAR

Als fullservice app ontwikkelaar zijn wij gespecialiseerd in de ontwikkeling van apps waaronder PWA. Wij maken maatwerk app oplossingen voor alle platformen. Ons team van in-house developers heeft inmiddels meer dan honderd unieke apps ontwikkeld voor onze opdrachtgevers.

Naast de technische ontwikkeling denken wij mee met het concept van de app, het design en de marketing. Omdat al het personeel technische kennis in huis heeft is er altijd oog voor kwaliteit. Onze drive, ervaring en flexibele werkwijze zorgen ervoor dat we met initiatieven komen waar nodig en we samen met de opdrachtgever een app ontwikkelen met veel potentie.

LEES MEER OVER ONS

ANDERE VRAGEN OVER PROGRESSIVE WEB APPS?

De voordelen van een PWA:

 • Gebruiksvriendelijk
 • Hoger conversiepercentage
 • Voor elk device toegankelijk
 • Lagere ontwikkelings- en onderhoudskosten
 • Hoeft niet gedownload te worden
 • SEO vriendelijk

Overtuigd van de potentie van PWA’s? Dan wil je waarschijnlijk weten wat een PWA laten maken kost. Op deze vraag kunnen we niet direct antwoord geven. De kosten voor het ontwikkelen van een PWA zijn sterk afhankelijk van verschillende factoren zoals het soort app, de gewenste functionaliteiten en de platformen. We gaan graag in gesprek om de wensen in kaart te brengen, op basis hiervan doen we een passend voorstel en een itemized begroting voor de Progressive Web App.

Wil je eerst meer weten over het laten maken van een app? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze specialisten.

OFFERTE AANVRAGEN

Een PWA kan voor bijna elke sector of industrie een passende app oplossing zijn. Afhankelijk van het doel van de app, kan echter een andere techniek een betere keuze zijn. Denk hierbij aan een native iOS/Android app of een hybride app die is ontwikkeld in React Native. Twijfel je nog over de juiste techniek voor jouw app? Bekijk dan deze blog waarin wij alles uitleggen over de verschillende app technieken.

Vanwege de gebruiksvriendelijke kenmerken van een PWA zijn progressive web apps uitstekende mogelijkheden voor webshops. In korte tijd kun je aanzienlijk meer sales genereren met een PWA. Heb je al een webshop? Onze ontwikkelaars kunnen zelfs van een complexe Magento 2 shop een maatwerk PWA maken.

 • Snellere laadtijd
 • Offline toegang tot de webshop / app
 •  Eenvoudig shoppen
 • Meer gebruikers en meer omzet

App ontwerp & UX design

De ervaring van de gebruiker staat centraal bij de ontwikkeling van een Progressive Web App. Daarom richten wij ons op de eindgebruiker zonder dat we de richtlijnen en laatste trends uit het oog verliezen. PWA's zijn voor alle devices responsive en erg gebruiksvriendelijk. 

PWA ontwikkelen

Een Progressive Web App ontwikkel je niet voor het heden maar voor de toekomst. Met een PWA ben je futureproof. Bij ons staat bij het ontwikkelen van een PWA de kwaliteit van de code op nummer één. Hierdoor wordt er op de lange termijn bespaard op onderhoud. Hierdoor bespaar je kosten en en haal je meer rendement uit de PWA. 

App marketing

Actieve gebruikers en conversies zijn belangrijke KPI's voor een App. Door de app sterk in de markt te positioneren kunnen wij ervoor zorgen dat de app goed zichtbaar is binnen je doelgroep. Als fullservice app ontwikkel bureau zijn wij in te huren voor de marketing van jouw app.

WIJ WERKEN VOOR

Fabian Commercieel directeur Coffee IT

NEEM CONTACT OP

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek

CONTACT

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek
Fabian Commercieel directeur Coffee IT