Wil je een Facebook app laten maken? Als app ontwikkelaar hebben wij ruime ervaring met de ontwikkeling van apps waaronder Facebook apps. Wij ontwikkelen apps voor alle platformen en voor elk device. Met een Facebook app heb je direct een enorme markt van gebruikers. Zo wordt het aantal maandelijkse actieve Facebook gebruikers geschat op 376 miljoen mensen. Dit zorgt voor een groot potentieel aan actieve gebruikers voor jouw app en de bereikbaarheid van je merk. Laat mensen op een innovatieve en onderscheidende manier kennis maken met jouw product of service. Meer weten? Vraag vrijblijvend een offerte aan of lees verder.

Facebook app ontwikkelaar

Facebook app ontwikkelen?

Doordat je de app kunt koppelen met Facebook heb je een enorme hoeveelheid aan data en mogelijkheden. Heb je bijvoorbeeld al een Facebookpagina met veel volgers of actieve gebruikers? Dan is een Facebook app de perfecte tool om in een korte tijd meer conversie te realiseren. Denk hierbij aan het inzetten van een Facebook app als like en win actie waarbij gebruikers eerst jouw bedrijf moeten liken bijvoorbeeld. Zo vergaar je binnen een korte tijd een netwerk van trouwe gebruikers en kun je waardevolle gegevens van je gebruikers verzamelen. Bij Coffee IT hebben wij hier niet alleen ruime ervaring in, maar weten wij ook hoe we ervoor moeten zorgen dat jouw app AVG conform blijft.

Eèn van de mogelijkheden van een Facebook app is de mogelijkheid om direct berichten plaatsen op iemand zijn of haar tijdlijn. Ook kun je belangrijke data opvragen zoals telefoonnummers, netwerken, foto’s e-mailadressen, video’s en evenementen. Let er wel op dat het toestemmen met het afgeven van deze data een grote drempel is voor de eindgebruiker en invloed heeft op jouw conversie.

OFFERTE AANVRAGEN

Waarom Coffee IT als Facebook app ontwikkelaar?

Als fullservice app ontwikkelaar zijn wij gespecialiseerd in de ontwikkeling van apps. Wij maken maatwerk app oplossingen voor alle platformen. Naast de technische ontwikkeling denken wij tevens mee met het concept van de app, het design en de marketing.

 • Applicaties met het oog op de toekomst
 • Ruime ervaring in de ontwikkeling van apps
 • Wij helpen met het behalen van jouw bedrijfsdoelen en doelgroep
 • Transparant; wij geloven in korte lijnen en heldere communicatie
 • Innovatieve app oplossingen met de nieuwste technieken
 • Wij denken mee als expert
LEES MEER OVER ONS

App ontwerp & UX design

Bij elke app ontwikkeling staat de eindgebruiker centraal. Wij richten ons daarom op de meerwaarde die de app biedt. Een gebruiksvriendelijke interface en ontwerp is dan ook essentieel. Tijdens het ontwikkelen van de app hanteren wij de laatste technieken en trends, zo ben je gegarandeerd van een app met een onderscheidend en uniek karakter die voldoet aan alle licentie eisen. 

App ontwikkeling

Bij een succesvolle Facebook app hoort een code van hoge kwaliteit. De kwaliteit van de code is dan ook onze leidraad tijdens de app ontwikkeling. Door de app ontwikkeling dusdanig in te richten dat de kwaliteit wordt gewaarborgd zorg je ervoor dat bugs (tijdig) worden opgemerkt en verholpen. Zo bespaar je op de lange termijn aan onderhoudskosten en heeft de app een langere levensspanne.

App marketing

Wij kunnen ervoor zorgen dat jouw Facebook app direct een succes is en veel actieve gebruikers converteert. Facebook advertenties zijn bij uitstek een geschikte tool om te combineren met jouw Facebook app. Het is dan ook aan te raden hier al mee te beginnen nog voor de lancering van jouw app. Je kunt jouw doelgroep effectief bereiken door te selecteren op leeftijd, geslacht, interesses, tijd en locatie.

Hoe zet je een Facebook app in?

Een Facebook app kan natuurlijk voor iets veel innovatievers ingezet worden dan een like en win actie. Een goed voorbeeld hiervan is de Facebook app die wij hebben ontwikkeld in samenwerking met BKB, Facebook Nederland en WNL. Middels deze app kon er gestemd worden op het Beste Raadslid van Nederland. Deze app bleek enorm succesvol met meer dan 100.000 unieke stemmen.

Er zijn natuurlijk veel meer mogelijkheden voor een Facebook app, bijvoorbeeld:

 • Het beschikbaar stellen van jouw bèta app
 • Grootschalige vragenlijst voor een onderzoek
 • Een HTML 5 game zoals FarmVille
 • Beste foto of video inzendingsactie zoals GoPro doet
 • Een verkiezing zoals besteraadslid
 • Een sportwedstrijdpoultje
 • Een ruilplatform

iOS apps

Voor iPhone & iPad

Lees meer 

Android apps

Voor smartphones & tablets

Lees meer 

Web apps

Voor (mobiele) browsers

Lees meer 

Wat levert een Facebook app op?

 • Meer likes en sociale interactie
 • Meer installaties van jouw app
 • Meer bezoekers van jouw website
 • Meer prospects en duurzamere relaties
 • Meer informatie over uw doelgroep
 • Meer nieuwsbriefinschrijvingen
 • Meer merkbekendheid
PWA app

Recente projecten


Benieuwd naar apps die wij hebben ontwikkeld? Bekijk ons recente werk.

Fabian - Recruitment

Neem contact met ons op

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT