Er staat altijd een kraamzorgprofessional
voor je klaar

Dé app voor toekomstige en kersverse ouders
BabyManager iOS appBabyManager Play Button
BabyManager Native App

De kennisbron voor (toekomstige) ouders. Vergoed door alle zorgverzekeraars in Nederland.

Client
Kraamzorg De Waarden

Release
iOS & Android
2022

Services
UI & UX design
Native development
Online marketing

USP's
Live in-app webinars
On-demand chat / videobellen

Aangesloten zorgverzekeraars voor BabyManager
BabyManager native app en CMS.

Kraamzorg De Waarden is een van de grootste kraamzorgorganisaties in Nederland. Met BabyManager verbreden ze hun dienstverlening en daar profiteren andere collega-organisaties ook van.

Toekomstige en kersverse ouders ontvangen week-op-week informatie, handige checklist en informative video's om zich voor te bereiden op het ouderschap. Daarnaast kunnen ouders deelnemen aan cursussen en (live)webinars. Kraamzorgprofessionals staan 24/7 klaar om alle vragen te beantwoorden via chat of videobellen.

Met BabyManager wil Kraamzorg de Waarden de kwaliteit van de dienstverlening binnen de kraamzorg verhogen. Niet alleen in hun eigen organisatie, maar in heel Nederland. Daarom zijn er samenwerkingen met alle zorgverzekeraars in Nederland en sluiten steeds meer kraamzorgorganisaties zich aan het platform.

Download BabyManager

Gebouwd voor miljoenen gebruikers

De backend en content management systeem worden beide gehost op Amazon AWS. Dit zorgt voor goede schaalbaarheid en beschikbaarheid. Zo is BabyManager klaar voor miljoenen gebruikers!

Gepersonaliseerde content
Elke gebruiker is uniek. Vanuit de onboarding weet BabyManager precies in welke fase van de zwangerschap de gebruiker zit. Op basis van voorkeuren wordt de volledige content in de applicatie aangepast.

BabyManager. Gebouwd voor miljoenen

App idee overleggen?
Praat met Job!

Van complexe uitdaging naar
innovatieve oplossing die echt impact maakt

De kraamzorg in Nederland staat onder hoge druk. Personeelstekorten en een groeiende vraag zorgt voor veel uitdagingen, dit terwijl de professionals met hun grote zorghart de beste kraamzorg willen bieden. Met de zorg app van BabyManager los je beide problemen op. Een centrale plek met de juiste informatie. Dag en nacht beschikbaar.

Native development

Bij BabyManager is er gekozen voor een native ontwikkeling. De service Twilio maakt het mogelijk om instant met een professional te chatten of te videobellen. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Cloudflare als Content Delivery Network voor de backend en CMS. Dit maakt het bijvoorbeeld mogelijk om alle (live) webinars en cursussen direct terug te kijken.

Native app met web CMS

De kraamzorgprofessionals beschikken over een web-based CMS om de content in de app te managen, aanvragen te verwerken en alle vragen van de (toekomstige) ouders via chat en videogesprekken te beantwoorden.

Succesverhalen van onze klanten

Wij begeleiden onze klanten van concept tot ver na de release. Van applicaties die de luchtvaart een stuk duurzamer maken tot Video On Demand streaming service. Bekijk hieronder de voorbeelden van ons werk.

Arrow left sliderArrow right slider

Neem contact op

Job staat voor je klaar.

Jouw app laten maken? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.