Wij brengen jouw app idee tot leven

Full-service app ontwikkel bureau

Van slimme bagagelabels, leerplatform voor studenten tot kraamzorghulp. Wij ontwikkelen apps die impact maken.

App development bureau die klaar voor je staat

Als full-service app ontwikkel bureau zijn wij gespecialiseerd in de ontwikkeling van applicaties voor iOS, Android & web. Wij maken maatwerk app oplossingen voor alle devices. Vanuit ons kantoor in Utrecht ontwikkelen wij met een team van 40+ developers, designers en marketeers voor klanten als KLM, Roompot en Deloitte.

App Development Bureau

Samen ontwikkelen we een succesvolle app

Elke succesvolle app start met een heldere strategie. Daarom hebben wij de Accelerator Day in het leven geroepen. Tijdens deze inspirerende dag kijken we gezamenlijk naar jouw app idee en formuleren we in één dag een duidelijke roadmap. Door het doel helder te maken hebben we een vliegende start naar het beoogde resultaat. Are you in?

Waarom kiezen voor Coffee IT?

Wij begeleiden onze klanten van concept tot ver na release. Van applicaties die de luchtvaart een stuk duurzamer maken tot een video On Demand streaming service.

App bureau met een missie

Wat ooit begon in een studentenkamer is in de afgelopen 8 jaar uitgegroeid tot een van de snelstgroeiende techbedrijven in Nederland (Deloitte, 2021). Dit team bestaat uit 40+ developers, designers, senior projectmanagers en marketeers die samen met onze klanten bouwen aan de gaafste apps.

Wij noemen onszelf een app ontwikkel bureau met een missie: complexe problemen vertalen naar intuïtieve oplossingen. Wij ontwikkelen applicaties voor miljoenen gebruikers. Kortom, wij willen impact maken.

App ontwikkel bureau: het team
Arrow right button secondary

In-Lite

Bedien je tuinverlichting overal met de in-lite app, Google Home en Alexa. Motion sensors en routines zorgen voor de perfecte timing. Zowel online als offline te bedienen via Bluetooth Low Energy. De app heeft maandelijks 12.000 actieve gebruikers en meer dan 35k tuinen bevatten in-lite lampen.
Image CMS coffee it
In-Lite_project_image

Bagtag

Reizen met bagage net zo comfortabel maken als zonder bagage. Ontdek BAGTAG, de ultieme reisgenoot voor de frequente vlieger. Check eenvoudig je bagage in zonder incheckbalie met het elektronische bagagelabel. Beter voor het milieu en jouw tijd.
Image CMS coffee it
bagtag_app

Examenoverzicht

ExamenOverzicht heeft als doel om scholieren optimaal voor te bereiden op hun examens. Dit doen ze door heldere samenvattingen en digitale bundels aan te bieden via de web app. Zo hebben scholieren al meer dan 2.3 miljoen minuten gestudeerd in Examenoverzicht.
Image CMS coffee it
examenoverzicht_learning_app

Ons unieke ontwikkelproces

Geen outsourcing. Geen developers in het buitenland. Maar eigen app ontwikkelaars in Utrecht. Ons ontwikkelproces is efficiënt en gevalideerd. Dit zorgt niet alleen voor geld- en tijdbesparing, maar ook voor een duurzame ontwikkeling die future-proof is. Vanaf de start van het project krijg je als opdrachtgever toegang tot ons Project Management Systeem (Jira). Ook wordt elke project begeleid door een van onze ervaren projectmanagers.

Via een Scrum werkwijze werken wij effectief en kunnen wij de kwaliteit leveren die je mag verwachten. Wij gelopen in een nauwe samenwerking met waarbij we snel kunnen sturen op budget, planning en scope.

Arrow right button secondary

Neem contact op

Job staat voor je klaar.

Jouw app laten maken? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.