Wij brengen jouw app idee tot leven

Full-service app ontwikkel bureau

Van slimme bagagelabels, leerplatform voor studenten tot kraamzorghulp. Wij ontwikkelen apps die impact maken.

App development bureau die klaar voor je staat

Als full-service app ontwikkel bureau zijn wij gespecialiseerd in de ontwikkeling van applicaties voor iOS, Android & web. Wij maken maatwerk app oplossingen voor alle devices. Vanuit ons kantoor in Utrecht ontwikkelen wij met een team van 40+ developers, designers en marketeers voor klanten als KLM, Roompot en Deloitte.

App Development Bureau

Samen ontwikkelen we een succesvolle app

Elke succesvolle app start met een heldere strategie. Daarom hebben wij de Accelerator Day in het leven geroepen. Tijdens deze inspirerende dag kijken we gezamenlijk naar jouw app idee en formuleren we in één dag een duidelijke roadmap. Door het doel helder te maken hebben we een vliegende start naar het beoogde resultaat. Are you in?

Waarom kiezen voor Coffee IT?

Wij begeleiden onze klanten van concept tot ver na de release. Van applicaties die de luchtvaart een stuk duurzamer maken tot Video On Demand streaming service.

App bureau met een missie

Wat ooit begon in een studentenkamer is in de afgelopen 8 jaar uitgegroeid tot een van de snelstgroeiende techbedrijven in Nederland (Deloitte, 2021). Dit team bestaat uit 40+ developers, designers, senior projectmanagers en marketeers die samen met onze klanten bouwen aan de gaafste apps.

Wij noemen onszelf een app ontwikkel bureau met een missie: complexe problemen vertalen naar intuïtieve oplossingen. Wij ontwikkelen applicaties voor miljoenen gebruikers. Kortom, wij willen impact maken.

App ontwikkel bureau: het team
Arrow right button secondary

In-Lite

De in-lite tuinverlichting app geeft de gebruiker volledige controle over zijn tuin via Bluetooth Low Energy. Met behulp van ingestelde motion sensors of routines staan lampen altijd op het juiste moment aan.
Image CMS coffee it
In-Lite_project_image

Socialblox

SocialBlox is ‘s werelds eerste privacy-first social media platform met zijn eigen cryptocurrency. Deze native app maakt gebruik van een uniek algoritme waardoor de gebruiker alleen content krijg te zien op basis van interesse, kwaliteit van de content en leeftijd.
Image CMS coffee it
socialblox_app

Bagtag

Je bagage inchecken zonder dat je eerst een uur in de rij hoeft te staan? BAGTAG is de ultieme reisgenoot voor de frequente vlieger. Met het elektronische bagage label kunnen vliegers wanneer en waar dan ook bagage gemakkelijk online inchecken doormiddel van de whitelabel native app. Hiervoor maakt de app gebruik van BLE (Bluetooth Low Energy) technologie.
Image CMS coffee it
bagtag_app

Examenoverzicht

De missie van ExamenOverzicht is om ervoor te zorgen dat iedere middelbare scholier slaagt voor zijn eindexamen. ExamenOverzicht doet dit door examen stof begrijpbaar te bundelen in samenvattingen en bundels.
Image CMS coffee it
examenoverzicht_learning_app

Ons unieke ontwikkelproces

Geen outsourcing. Geen developers in het buitenland. Maar eigen app ontwikkelaars in Utrecht. Ons ontwikkelproces is efficiënt en gevalideerd. Dit zorgt niet alleen voor geld- en tijdbesparing, maar ook voor een duurzame ontwikkeling die future-proof is. Vanaf de start van het project krijg je als opdrachtgever toegang tot ons Project Management Systeem (Jira). Ook wordt elke project begeleid door een van onze ervaren projectmanagers.

Via een Scrum werkwijze werken wij effectief en kunnen wij de kwaliteit leveren die je mag verwachten. Wij gelopen in een nauwe samenwerking met waarbij we snel kunnen sturen op budget, planning en scope.

Arrow right button secondary

Neem contact op

Fabian staat voor je klaar.

Wil jij een app laten maken of meer informatie? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.