Zet je eigen website om naar een mobiele app

Van web naar app; app maken van website

Wil jij een app maken van je website? Geef jouw bezoekers de beste gebruikerservaringverhoog de betrokkenheid

app maken van website coffee it

Een app laten maken van jouw website

Wij maken al meer dan 10 jaar apps van websites met ons team. Dit doen wij met React-Native of Flutter web. Waarom? Het is een kostenefficiënen zeer gebruikersvriendelijk. Hier profiteren ExamenOverzicht en De Lerende Ambtenaar ook van! Als onderdeel van The Digital Club zijn wij jouw partner voor het hele project. Van design en ontwikkeling tot marketing en data-analyse.

app maken van websiteIoT ontwikkelaar team Coffee ITapp maken van website voordelen
app maken van website team

Waarom van je website een app laten maken?

Een app kent vele voordelen. Zo biedt het een verbeterde gebruikerservaring door snellere laadtijden en offline toegang, wat de klanttevredenheid verhoogt. Ook kan een app gebruik maken van native functies van mobiele apparaten, zoals pushmeldingen en GPS, waardoor de betrokkenheid van gebruikers toeneemt.

Gebruikersgemak

Klantbinding

Loyaliteit

Apparaat altijd bij de hand

Klantbinding en loyaliteit

Met een app ziet je bedrijf er professioneler uit en wint het vertrouwen van partners en klanten. Ook zijn app gebruikers loyaler en komen ze vaker terug naar je app.

Altijd en overal bij de hand

Maak het makkelijk om jouw website te bereiken. Een telefoon hebben mensen altijd bij de hand. Zo zijn ze slechts 1 klik op de app verwijderd van jouw website.

Gebruikersgemak

Een app kan optimaal gebruik maken van apparaat functionaliteiten, waardoor je een efficiëntere en gepersonaliseerde gebruikerservaring kan bieden.

App idee overleggen?
Praat met Job!

Succesverhalen van onze klanten

Wij staan onze klanten bij vanaf de conceptfase tot aan de lancering. Of het nu gaat om het ontwikkelen van applicaties die de luchtvaart verduurzamen of het creëren van een Video On Demand streamingservice, wij nemen je mee door ons werkproces. Bekijk hieronder de voorbeelden van ons werk.

Arrow left sliderArrow right slider

De krachtige combinatie van web en app voor Examenoverzicht

ExamenOverzicht helpt middelbare scholieren bij het slagen voor hun eindexamens door examenstof aan te bieden in overzichtelijke bundels. Zij hebben slim ingespeeld op de trend van digitaal leren en zo een digitaal platform laten ontwikkelen, bestaande uit een educatieve app en een website. Zo zijn alle producten nu digitaal beschikbaar.

app maken van website examenoverzicht

Altijd en overal online leren dankzij de De Lerende Ambtenaar web app

De Lerende Ambtenaar is een webapplicatie op basis van React die toegankelijk is via de browser op smartphones, tablets en computers. Dit biedt het voordeel van een efficiënt ontwikkelproces en vereist geen installatie door de gebruiker, wat zorgt voor een lage instapdrempel. Met een gepersonaliseerd dashboard kan elke ambtenaar zijn eigen leertraject bepalen.

app maken van website de lerende ambtenaar

Succes voor jouw app
van onderhoud tot marketing

Het realiseren van een digital dream stopt niet bij het ontwikkelen van een app. Ook na release kunnen de clubmembers van The Digital Club jouw oplossing naar een hoger niveau tillen. Het grote voordeel: alle diensten onder één dak.

Accelerator Day Marketing Club

The Marketing Club

Een app bovenaan in de hitlijsten, dat wil toch iedereen? De app marketeers van The Marketing Club bereiken met slimme digitale marketing effectief jouw doelgroep.
Accelerator Day Concept Club

The Concept Club

Jouw ideeën omzetten naar een roadmap? Daarvoor schakel je The Concept Club in. De betrokken designers en strategen zullen de continuïteit waarborgen bij al jouw lopende projecten.
Accelerator Day Data Club

The Data Club

Maak vanaf nu alleen nog data gedreven beslissingen. The Data Club helpt je op weg met het organiseren en analyseren van jouw data.

Neem contact op

Job staat voor je klaar.

Jouw app laten maken? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.