Utrecht, 16 september 2020 | 5 minuten 

YES! Vers bloed! Of moeten we eigenlijk verse koffie zeggen? (flauw)* Er zijn weer nieuwe Coffee IT collega’s, en we willen ze graag even aan je voorstellen. Wij presenteren: een nieuwe iOS-code-pro, React Native avonturier, React stagiair, Android stagiair en marketing stagiair.

* Snap je.. Coffee IT..

WELKOM NIEUWE COLLEGA'S

Het verwelkomen van nieuwe collega’s is voor ons altijd een heugelijk moment. Dit betekent namelijk maar één ding: tijd voor een personeelsuitje?. Zo hebben we afgelopen vrijdag gezellig met het hele team – en op geheel gepaste 1.5 meter afstand – een pannenkoekenrestaurant afgehuurd. Daarnaast hebben we laten zien dat we naast programmeren, allemaal een onontdekt talent voor midgetgolf hebben. Leuk!

Een personeelsuitje is een goed moment om elkaar te leren kennen, maar het is ook belangrijk dat onze klanten de nieuwe collega’s leren kennen. Zo bestaat de kans dat één van onze nieuwe collega’s aan jouw app gaat werken. Dan is het misschien wel leuk om alvast een klein beeld te krijgen.

We stellen ze aan je voor:

Hilbrand

Hilbrand is vorig jaar bij ons begonnen als iOS stagiair. Wij waren vanaf de eerste dag al fan van Hilbrand. Niet alleen heeft hij het iOS-development proces goed onder de loep genomen tijdens zijn afstudeeronderzoek: hij was ook nog eens de beste van zijn studiejaar. En dat mag gezegd worden. Gelukkig is Hilbrand ook fan van ons. We hebben hem een contract aangeboden en vanaf nu werkt hij mee aan apps zoals In-lite, Clearvox en BAGTAG.

Lex

Ook Lex is begonnen als stagiair. Lex heeft zich voornamelijk verdiept in React Native tijdens zijn stage. Dat ging zo goed, dat we ook Lex vroegen of hij alsjeblieft wilde blijven. Lex werkt al een kleine tijd mee aan apps zoals Splitser en Knaek.

Wistjedatje: Lex heeft in zijn eerste week een kleine blunder begaan, of moeten we eigenlijk zeggen: wij hebben een blunder begaan. Bij het testen van een app heeft hij per ongeluk zo’n 2000 gebruikers een pushnotificatie gestuurd. Oeps! Gelukkig konden zowel de klant als wij er wel om lachen. Ook Lex heeft zijn scriptie met vlag en wimpel gehaald. Wat een topper.

Toby

Toby is de nieuwe aanwinst voor het marketingteam. YEAH! Wat Toby precies gaat doen is natuurlijk classified, maar hij zal zich onder andere bezig houden met het optimaliseren van onze website en het creëren van spot-on social uitingen en campagnes. Dit bericht is helaas nog niet geschreven door Toby, maar grote kans dat de volgende van zijn hand is…

Teun

Teun zijn onderzoek is (helaas) ook classified. Het heeft in ieder geval te maken met Smart Home, bluetooth integraties, geautomatiseerde processen en het ontwikkelen van een library en PoC. Zijn jullie al net zo nieuwsgierig als wij? Het ontwikkelen van Smart Home apps (domotica) is één onze specialisaties bij Coffee IT dus dit onderzoek is enorm relevant voor ons.

Robin

Robin gaat werken aan onze eigen native app: MotoTour. MotoTour is een MVP app en wordt regelmatig doorontwikkeld door ons op basis van de gebruikersfeedback die we verzamelen. We willen natuurlijk niet te veel geheimen weggeven over de nieuwe functionaliteiten in de app straks, maar het belooft een mooi tour-seizoen te worden voor de motorfanaten met veel nieuwe routes!

Wistjedatje: Robin heeft meegedaan aan het professionele tafeltennis competities. Hij is wat roestig (sorry Robin), maar zijn smash is een kanonskogel die niet onderschat moet worden.