Ondemand Delivery

Met ondemand delivery heb je een disruptive bezorgplatform-app waarin iedereen kan bezorgen en bestellen.

Whitelabel app

Case

Wat te doen als je een app hebt laten ontwikkelen die nog niet naar tevredenheid is? Dan schakel je Coffee IT in. De vraag was een disruptive bezorgingsplatform die er aantrekkelijk uit ziet en wérkt. Coffee IT heeft de app verbeterd en werkt nu volledig naar behoren en het design is aanzienlijk verbeterd.

bezorging app

Eenvoudig bezorgd

De app maakt het niet alleen voor bestellers makkelijk, ook de bezorgers krijgen een duidelijk overzicht waar ze heen moeten en wát ze daarheen moeten brengen

persoonlijke instellingen

Persoonlijk

Gebruikers krijgen goede afbeeldingen van de restaurants te zien en ook aanbevelingen n.a.v. andere bestellingen.

locatie gebaseerd bestellen

Locatie

Voor bezorgers is duidelijk in de app weergegeven waar ze heen moeten, zo wordt de verdwaalde bezorger verleden tijd!

Thuislevering

De unique selling point van deze ondemand bezorging-app is dat je je bestelde producten binnen een uur thuisgeleverd krijgt. Niet alleen je pizza kan je hier bestellen, maar ook producten die je normaal bij de Hema of Kruidvat koopt, kan je via deze bezorging-app bestellen.

Whitelabel app

Concept

Deze ondemand delivery app is initieel ontwikkeld in India. Coffee IT heeft geholpen met de noodzakelijke wijzigingen voor livegang van de ondemand delivery app, zodat hiermee investeringen binnengehaald konden worden om de app verder te verbeteren.

Food Favorites

Design

Het door Coffee IT opnieuw ontwikkelde design biedt een mooi overzicht van de restaurants en ketens waar de gebruiker producten kan bestellen. Ook genereert de app een ‘For You’ lijst. Persoonlijke aanbevelingen voor de gebruiker, wat het selecteren van de favoriete producten nog eenvoudiger en sneller maakt.

Op locatie

Binnen een uur jouw bestelde producten thuisbezorgd krijgen, dat is mogelijk met deze ondemand delivery app. Het is niet alleen mogelijk om de bestelde producten thuis af te laten leveren. Via de app die jouw locatie genereert, kan je ook producten op jouw werk laten bezorgen, of op de plek waar je op dat moment gewoon bent.

Delivery location

Hybride app

Deze ondemand delivery app is een hybride app en is dus voor zowel Android als iOS te gebruiken.

Fabian - Recruitment

Neem contact met ons op

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT