Op zoek naar design stage?


Als design stagiaire ben jij het creatieve meesterbrein van het ontwikkelproces. En werk je mee aan de leukste projecten. Wij bieden jou de tools en kennis om van jouw een volwaardig designer te maken. En word je compleet bij het ontwikkelingsproces betrokken. en denk je mee over het ontwerp, de functionaliteiten en de wireframes van de app. Je werkt mee aan de leukste projecten. Zo design je bijvoorbeeld een UI voor een studentenkorting  app en de volgende dag verbeter je de UX voor een app die de communicatie tussen zorgverleners verbeterd.

Ben jij op zoek naar een uitdagende media design stage? Wil jij aan de leukste apps werken die daadwerkelijk het verschil maken? Solliciteer dan direct voor de hybride app stage bij Coffee IT.

DIRECT SOLLICITEREN
design-stage-coffee-it

Werken aan de beste apps

Van scale up's tot ziekenhuizen

Bekijk ons werk 

Fantastische werksfeer

Informele werksfeer met directe lijnen

Meer over ons

10 minuten van CS met de bus

Centraal gelegen in Papendorp

Onze locatie 

Hoe ziet je dag eruit?


Goedemorgen! Voordat je aan je dag begint haal je natuurlijk eerst een kop koffie. Vervolgens start je Jira op en zie je direct waar je aan kan werken. Vandaag moeten de wireframes opgezet worden voor een nieuwe app. Nadat je dat hebt gedaan kan de ticket op ready for testing gezet worden. Ondertussen heeft Tom je werk van gisteren bekeken en feedback gegeven. De spacing is nog niet goed van je werk. Door de tips van Tom haal de fouten er snel uit en is het design af. Het is alweer 12 uur tijd voor de gezamenlijke lunch!

Na de lunch pak je nog even snel een kop koffie en ga je aan het werk. Je doet je koptelefoon en gaat aan de slag met de volgende ticket. Nieuwe iconen voor de website ontwerpen. Je zoekt online wat inspiratie en begint met schetsen. Met wat hulp van Thijs en Tom weet je al snel wat goede iconen te ontwerpen die binnen de huisstijl passen. Na drie uur is het tijd voor een beetje ontspanning je daagt Daphne uit voor een potje tafeltennis. Als je terugkomt op kantoor werk je nog even verder aan de iconen voor de website. Dan is het werkdag alweer voorbij. Je pakt je spullen in en loopt naar de fietsenstalling. Je haalt je fiets van het slot en fietst binnen 10 minuten naar het centrum.  Tot morgen!

MEER WETEN OVER HET PROCES?

Ben jij de designer die wij zoeken?


Wij zoeken een (app) designer die een passie heeft voor technologie en apps. Als Design stagair weet jij je als geen ander te verplaatsen in de wensen van de eindgebruiker en hier vorm aan te geven. De minimale kennis eisen voor ons zijn:

 • Basiskennis van Ionic/React
 • Kennis Photoshop/Illustrator en/of Sketch 
 • Communicatief vaardig 
 • Je kan zelfstandig werken en in teamverband.
 • Netflix kijken zonder ondertiteling 
 • Affiniteit met apps en technologie

Hiermee scoor je bonuspunten:


 • Tafeltennis skills
 • Portfolio
 • Ervaring met Scrum/Agile

Wat bieden wij?


Je kunt van ons het volgende verwachten wanneer je onze design stage vacature vervult:

 • Stage vergoeding 
 • Fantastische werksfeer. Met dagelijkse teamlunch, leuke teamactiviteiten, vrijmibo’s en de legendarische Freaky Fridays.
 • Informele werksfeer met directe lijnen 
 • Goede koffie 
 • Een gloednieuw kantoor
 • Met de bus 10 minuten van centraal station
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
 • Sportschool abonnement
DIRECT OP DE KOFFIE?
Hybride app development stage

De sollicitatieprocedure

1. Solliciteer

Tof dat je solliciteert bij de leukste app developer van Nederland. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

2. Eerste contact

Job neemt contact met je op om kennis met te maken.

3. Eerste gesprek

Kom langs op ons kantoor voor een kop koffie en goed gesprek. We vragen je het hemd van het lijf en kijken of er een klik is.

4. Kleine opdracht

Tijdens het gesprek vraag Job naar je portfolio en laat je een kleine opdracht maken om jouw kennis te testen.

5. Het antwoord

Binnen een week krijg je te horen of jij de stage hebt bemachtigd!

6. Done deal

We bieden jou een stage contract aan wat je natuurlijk niet kan weigeren.

Wie zijn je collega's?


Dit zijn je nieuwe collega’s: het Coffee IT ontwikkelaars team. Ons team bestaat uit verschillende disciplines, van native software developers tot marketeers of sales-talenten. Iedereen in het team werkt samen om onze diverse groep van opdrachtgevers op een innovatieve wijze te bedienen. Verwacht bij ons een platte en informele werkcultuur waar je veel kunt leren en je eigen leerpad samen stelt met begeleiding van een senior designer. Wij vinden een fijne en betrokken werksfeer belangrijk, net als de vrijmibo’s, Mario Party competities en soms een sportsessie in onze eigen gym. Een werkdag bij Coffee IT is gegarandeerd nooit saai!

Meer over jouw nieuwe collega's

DIRECT SOLLICITEREN?

Ben je enthousiast geworden en wil je stage lopen bij Coffee IT? Neem dan contact op via onderstaand formulier en overtuig ons van jouw skills!

Upload je CV: