Op zoek naar een media design stage?


Media design stage lopen doe je bij Coffee IT. Coffee IT weet alles op het gebied van mobile app design en kan jou helpen aan de technieken en tools van een volwaardig app designer. Bij Coffee IT krijg jij een tastbare opdracht die zeker niet achter de schermen staat. Denk mee over het ontwerp, de functionaliteiten en de wireframes van een app die nog voor het einde van jouw media design stage live staat. Zijn wij minstens zo enthousiast over jouw werk als jijzelf? Dan kun jij bij ons na je stage direct aan de slag als app designer.

design stage

Mark Meesters - iOS Stagiair 2016


“De stage bij Coffee IT is voor mij een hele goede ervaring geweest. Ik werd in het diepe gegooid bij het maken van de opdracht, maar als ik hulp nodig had kon ik hier altijd om vragen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik mezelf echt verantwoordelijk voelde voor het eindproduct en heeft me bevorderd in mijn professionele ontwikkeling.”

media design stage

Coffee IT in een notendop


Bij Coffee IT staat de eindgebruiker altijd centraal. Wij zijn hierin anders dan andere app ontwikkelaars omdat wij vooral kijken naar wat mogelijk is in plaats van wat niet mogelijk is. Ons design portfolio is zeer uitgebreid van een fles van Petrikov tot de 3d visualisatie van een groot hotel in Amsterdam. Ons kantoor zit midden in het centrum van Utrecht. Wij hebben Utrecht gekozen omdat wij ons met de innovativiteit en creativiteit van Utrecht wilde mengen. Ons team bestaat uit jonge doorzetters met een passie voor techniek. Onze bedrijfsuitjes zijn legendarisch en onze vrijmibo ongekend.

Profiel van een media design stagiair


Wij zijn op zoek naar een designer die rekening houdt met de eindgebruiker en een passie heeft voor app design. Heb jij ook interesse in web ontwikkeling of andere gebieden? Laat het ons weten, wij maken hier ruimte voor. Om het maximale uit je design stage te halen, moet je er vol induiken. De minimale kennis eisen zijn voor ons:

  • Kennis van Photoshop/Illustrator en/of Sketch
  • Doorzetter
  • Communicatief vaardig
media app developer stage
ontwerp stage bij app developer

En de opdracht dan?


In het verleden hebben wij een iOS stagiair gehad die samen met onze ondersteuning een app neer heeft weten zetten die voor het einde van zijn stage al maar liefst 2000 actieve gebruikers had. De invulling van onze media design stage is het ontwerpen van onze nieuwe fitness app of een nieuw app idee. De fitness app moet een persoonlijke coach worden voor mensen die beginnen met fitness. Het begin van de fitness app zal vooral gaan om het genereren van schema’s op basis van lichaamstype, gewicht, geslacht enzovoort. Natuurlijk is hiervoor ook jouw inbreng van belang.

Direct solliciteren?


Graag nodigen we je uit voor een bakje koffie om de mogelijkheden als Coffee IT stagiair met je te bespreken.

Upload je CV: