STAGE ICT& MEDIA DESIGN

Jouw creativiteit uit zich in unieke webconcepten, spot-on promotiemateriaal en intuïtieve grafische uitingen. Je volgt de opleiding ICT & media design (of een vergelijkbare opleiding) en je kunt niet wachten om jouw skills in te zetten in de praktijk. Als media design stagiair ben jij het creatieve meesterbrein van ons merk.

Direct solliciteren
Social media influencer recording video for blog

Coffee IT gaat lekker

Ons bedrijf groeit, daarom zijn wij op zoek naar jou. Jouw designs vertalen onze ambitie en expertise naar prikkelende uitingen. 

De nieuwste tools

Exploreer met Figma, Sketch of Premiere pro. Bij Coffee IT werken wij met de laatste tools op design gebied.

Creatieve workspace

Een gloednieuw kantoor in Utrecht inclusief sportschool en planten om zuurstof voor je creatieve brein te verzorgen.

App ontwikkelaar Utrecht

Wat bieden wij jou?

Een ding is zeker: een design stage bij app developer Coffee IT is lekker afwisselend. Vanaf je eerste dag werk je samen met een team van developers, designers en marketeers aan apps die impact maken. Daarnaast zorg je er met jouw designs voor dat onze website, het visitekaartje van Coffee IT, nog mooier wordt. Je komt in een hecht team, waarbij je veel kunt leren van elke discipline.

 • De leercurve bepaal je zelf
 • Veel aanwezige kennis en begeleiding
 • Prettige en motiverende werkomgeving
 • Teamuitjes (teamlunch, bowlen en vrijmibo)
 • Informele werksfeer
 • Een inspirerend nieuw kantoor 
 • Ruimte voor persoonlijke ontplooiing 
 • Enthousiaste collega's (zie hierboven)

Hoe ziet je werkdag eruit?

Goedemorgen! Je begint de dag met een kop koffie (of thee) en loopt naar je werkplek terwijl je met je collega het weekend bespreekt. Het weekend was mooi, maar de werkweek beloofd niet minder mooi te worden. Er staat namelijk een nieuwe campagne op de planning die jij gaat ontwerpen. Het wordt een video of een serie van afbeeldingen. De specs moeten nog bepaald worden. In de ochtend heb je een korte briefing en sparsessie. In de middag ga je verder met waar je vorige week mee bezig was. Dit kunnen mockups zijn van de apps die wij ontwikkelen of het oplossen van kleine bugs op onze website. Eén ding is zeker: jouw media design stage bij Coffee IT is afwisselend.

Cliché maar waar: jij hebt de regie in handen van jouw stage bij ons. Dit betekent een paar dingen:

1: Jij doet dat waar je goed in bent en energie uit haalt. Met een goed argument of motivatie gaan vrijwel alle deuren open.

2: Wij verwachten veel eigen initiatief vanuit jouw kant.

3: Jouw werk zie je straks overal op onze website en in onze communicatie uitingen. Gaaf!

Hallo designer pro in spé!

Ben jij de media stagiair die we zoeken?

Wij zoeken een grafisch stagiair die een passie heeft voor gebruiksvriendelijke designs en de wensen van het marketingteam weet om te zetten in krachtige uitingen. Misschien heb je er nu al wat ideeën over.

Jouw vaardigheden →

Direct op de koffie?
 • Sketch en/of Figma ervaring
 • Ervaring met Wordpress
 • Kennis van HTML en CSS
 • Je bent communicatief vaardig
 • Een zelfstandig kundige teamspeler

Bonuspunten:

 • Je hebt affiniteit met tech en apps
 • Een portfolio met eigen projecten
 • Video editing skills
 • SEO/SEA kennis
 • Tafeltennis skills

je collega's

Word jij onze nieuwe media designer? Leuk! Dan ben je vast benieuwd naar de toekomstige team. Het Coffee IT team bestaat uit designers, programmeurs en marketeers. We hebben allemaal onze eigen expertise. Jij gaat vooral samenwerken met het marketing & sales team. Samen zorgen jullie ervoor dat Coffee IT online net zo veel uitstraling heeft als intern binnen ons kantoor. We zullen nog niet teveel verklappen: maar we hebben grootste plannen. Verwacht een uitdagende maar toffe media design stage!

Door de huidige situatie zijn de tijden misschien iets anders. Je zult op kantoor werken, maar misschien ook deels vanuit thuis. Aan gezelligheid doet het niet af overigens: wij houden een standaard vrijmibo (zowel online via Meets als offline op kantoor). Daarnaast lunchen we vaak samen en doen we regelmatig aan sportsessies of het kijken van Keynotes.

Meer weten over Coffee IT en je toekomstige collega’s? Ontmoet de via deze link.

Team app ontwikkelaar den haag

Het stappenplan

1. Solliciteer

Leuk dat je solliciteert en interesse hebt in ons bedrijf! Stuur ons zo veel mogelijk van je werk: CV, een poster, online portfolio of een enthousiasmerende motivatie. Verras ons! 

2. Eerste contact

Wij nemen contact met je op om kennis met te maken.

3. Eerste gesprek

Gezellig. je komt langs op ons kantoor voor een kop koffie en kennismaking. We bespreken je CV en alles wat je ons wilt laten zien. Jij hebt vast nog wat vragen voor ons.

4. Kleine opdracht

Tijdens het gesprek laat je misschien wat zien uit je portfolio en voer je misschien een kleine opdracht uit om jouw ontwerp skills te laten zien.

5. Het antwoord

Binnen een week krijg je te horen of jij de stage hebt bemachtigd. Nog eventjes geduld. 

6. Done deal

Gefeliciteerd! Je hebt zojuist de titel van media design stagiair bij Coffee IT bemachtigd. Nu volgt eerst een kickoff met alle nieuwe stagiaires. Vaak vindt deze plaatst in een bowlinghal of op een boot, zo kun je jouw nieuwe collega's alvast leren kennen.

DIRECT SOLLICITEREN!

Ben jij enthousiast geworden? Solliciteer dan direct! Vul dit formulier in met een kort motivatie, je cv en een kleine portfolio en/of GitHub account. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Upload je CV: