Maatwerk business applicaties


Als ervaren business app ontwikkelaar helpen wij processen binnen een bedrijf te optimaliseren en verbeteren we specifieke terugkerende handelingen. Of het nu gaat om een intern CMS systeem, het invoeren van orders of het automatiseren van rapportages. Afhankelijk van het bedrijf ontwikkelen wij een maatwerk bedrijfsapp die volledig is afgestemd op de eindgebruiker.

direct contact
IoT app ontwikkelaar Coffee IT

Coffee IT als technisch partner


Als fullservice app ontwikkelaar is het onze passie om apps te maken die naadloos aansluiten op de bedrijfsdoelen en behoeften van de gebruiker. Door op te treden als technisch partner gedurende het gehele proces, realiseren we samen een succesvolle app productie. Wij denken mee over het strategisch plan, de implementatie en de gebruiksvriendelijkheid (flow) van de app en de wijze waarop we dit integreren in het proces wat geoptimaliseerd dient te worden.

Onze unieke aanpak stelt ons in staat om bedrijfsspecifieke business applicaties op maat te ontwikkelen. Benieuwd naar een actueel voorbeeld? Bekijk dan de Darwin app die wij hebben ontwikkeld. Dit is een gebouwautomatisering app in het gebouw van onder andere Vanderlande. Met deze zakelijke IoT app hebben gebruikers de controle over alle ruimtes in het gebouw middels geavanceerde beacon technologie en BLE implementaties.

Klik op de afbeelding voor een weergave van de Darwin app of bekijk de portfolio pagina.

De voordelen van een professionele business app


Business apps (bedrijfsapplicaties) dragen bij aan het verbeteren van processen binnen het bedrijf. Door deze processen smart in te richten draagt een business app bij aan meer groei, winst en efficiëntie.

  • Je wilt een app laten maken met het oog op de toekomst
  • Wij maken business apps of zakelijke apps voor iOS, Android & web
  • De app kan afhankelijk van de wensen downloadbaar zijn in de Stores
  • Transparant; wij geloven in duidelijke communicatie en korte lijnen
  • Alle specialismen in-house, voor elke techniek en programmeertaal
  • Je wilt een bedrijfsproces substantieel verbeteren of herinrichten
Bekijk ons hele portfolio
zakelijke app ontwikkelen

Verwerking van bedrijfsdata


Wanneer wij een zakelijke app of bedrijfsapplicatie ontwikkelen dan zit hier standaard een CMS integratie in verwerkt. De data uit de bedrijfsapplicatie wordt gesynchroniseerd met een back office systeem. Hierdoor is het mogelijk om zelf data aan te passen, toe te voegen of gemakkelijk te exporteren naar een gebruiksvriendelijk interface of rapport. Wij kunnen bestaande CRM of ERP pakketten die gebruik maken van API’s synchroniseren met de bedrijfsapplicatie indien wenselijk.

Tevens is het mogelijk om een app te ontwikkelen die autonoom werkt. Dit betekent dat de business app niet afhankelijk is van een WiFi verbinding. Data, foto’s, GPS locatie en meer wordt naderhand gesynchroniseerd in de app waardoor de data altijd up te date is.

direct contact

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT