MAATWERK BUSINESS APPS

Als ervaren business app ontwikkelaar helpen wij processen binnen een bedrijf te optimaliseren en verbeteren we specifieke terugkerende handelingen. Of het nu gaat om een intern CMS systeem, het invoeren van orders of het automatiseren van rapportages.

Wij ontwikkelen enterprise apps voor het MKB en grote coöperaties aan de hand van de bedrijfsdoelstellingen.

Bekijk onze referenties
IoT app ontwikkelaar Coffee IT

WIJ DENKEN MEE OVER EEN SUCCESVOLLE IMPLEMENTATIE VAN DE APP

het team

COFFEE IT ALS TECHNISCH PARTNER

Als fullservice app ontwikkelaar is het onze passie om apps te maken die naadloos aansluiten op de bedrijfsdoelen en behoeften van de gebruiker. Door op te treden als technisch partner gedurende het gehele proces, realiseren we samen een succesvolle app productie. Wij denken mee over het strategisch plan, de implementatie en de gebruiksvriendelijkheid (flow) van de app en de wijze waarop we dit integreren in het proces wat geoptimaliseerd dient te worden.

VOORDELEN VAN MAATWERKBUSINESS APPS

Business apps (bedrijfsapplicaties) dragen bij aan het verbeteren van processen binnen het bedrijf. Door deze processen smart in te richten draagt een business app bij aan een substantiële groei, winst en efficiëntie.

Enkele voordelen hiervan zijn:

  • Je laat een app maken met het oog op de toekomst
  • Wij ontwikkelen professionele apps voor iPhone, Android en web
  • Wij hebben gespecialiseerde developers per app techniek in dienst
  • Je wilt een bedrijfsproces substantieel verbeteren of herinrichten
  • Communicatie tussen en van medewerkers wordt sterk verbeterd
  • Je hebt een duidelijk en transparant ontwikkeltraject
App technieken

CASESTUDY BUSINESS APP: DARWIN

Onze unieke aanpak stelt ons in staat om bedrijfsspecifieke business applicaties op maat te ontwikkelen. Benieuwd naar een actueel voorbeeld? Bekijk dan de Darwin app die wij hebben ontwikkeld. Dit is een gebouwautomatisering app in het gebouw van onder andere Vanderlande. Met deze zakelijke IoT app hebben gebruikers de controle over alle ruimtes in het gebouw middels geavanceerde beacon technologie en BLE implementaties.

Klik op de afbeelding voor een weergave van de Darwin app of bekijk de portfolio pagina.

BEVEILIGING VAN BEDRIJFSDATA

Wanneer wij een zakelijke app of bedrijfsapplicatie ontwikkelen dan zit hier standaard een CMS integratie in verwerkt. De data uit de bedrijfsapplicatie wordt gesynchroniseerd met een back office systeem. Hierdoor is het mogelijk om zelf data aan te passen, toe te voegen of gemakkelijk te exporteren naar een gebruiksvriendelijk interface of rapport. Wij kunnen bestaande CRM of ERP pakketten die gebruik maken van API’s synchroniseren met de bedrijfsapplicatie indien wenselijk.

Tevens is het mogelijk om een app te ontwikkelen die autonoom werkt. Dit betekent dat de business app niet afhankelijk is van een WiFi verbinding. Data, foto’s, GPS locatie en meer wordt naderhand gesynchroniseerd in de app waardoor de data altijd up te date is.

Wij kunnen de app ook ontwikkelen met blockchain technologie die data extra encrypt. Benieuwd naar een actueel voorbeeld hiervan? Bekijk dan de Lemon app, die gebruik maakt van blockchain technologie.

Zorg app laten maken
Contact Coffee IT

Neem contact op

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek

CONTACT

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek