ANGULARFRAMEWORK

Angular is misschien één van de oudjes onder de frameworks, maar daarmee ook onze rots in de branding. Angular is een solide en intuïtief framework en veel gebruikt in onze web applicaties. Angular is in 2010 ontwikkeld door Google en is een Typescript gebaseerd Javascript framework. In 2016 heeft Angular grote metamorfose ondergegaan. Zo is Angular 2+ ontstaan: een framework voor gebruiksvriendelijke interfaces die voldoet aan alle moderne maatstaven voor web apps.

Shot on target is onze meest recente Angular app. Wij hebben het CMS in Angular ontwikkeld. De keuze voor Angular is gemaakt omdat we een stabiel CMS wilde realiseren voor een MVP app die goed samengaat met React Native.

Bekijk de casus
Angular framework
Dynamische websites

Hoogstaande dynamische websites die een stapje verder gaan op de HTML en een gestructureerde code mogelijk maakt die werkt op elke browser.

Developers paradise

Compatibiliteit, regelmatige updates door een grote community en ingebouwde app-testen. Angular is een betrouwbaar framework voor het ontwikkelen van apps.

Hoge kwaliteit code

De component-gebaseerde architectuur maakt het mogelijk om code te schrijven met een duidelijke hiërarchie en structuur. Dit maakt het doorontwikkelen eenvoudig.

Javascript plus

Angular is eigenlijk een soort Javascript+. Het werkt met Typescript wat een extensie is van Javascript en werkt naadloos samen met HTML.