Op zoek naar een online marketing stage?


Wil je als online marketing stagiair binnen een korte tijd alles van het marketing vak leren? Als online marketeer stagiair zorg jij ervoor dat Coffee IT zijn targets haalt en zo goed mogelijk vindbaar is online. Jij creëert content die onze bezoekers zoeken en zorgt voor meer interactie. Je leert alles over SEO, SEA en het opzetten van social campagnes zodat jij alle technieken beheerst die een online marketeer nodig heeft. 

Ben jij op zoek naar een uitdagende online marketing stage? Wil jij werken bij een bedrijf gespecialiseerd in apps? Solliciteer dan direct voor de online marketing stage bij Coffee IT.

DIRECT SOLLICITEREN
Online marketing stage Coffee IT

Schrijven over de laatste trends

Apple Keynotes of Deepfakes

Waar schrijf jij straks over?

Fantastische werksfeer

Informele werksfeer met directe lijnen

Meer over ons

20 minuten van CS met de fiets

Centraal gelegen in Papendorp

Onze locatie 

Hoe ziet je dag eruit?


Goedemorgen! Voordat je aan je dag begint haal je natuurlijk eerst een kop koffie. Je klapt je laptop en plaatst een tweet over relevant onderwerp waar je vanmorgen iets over las in de trein. Er moeten verschillende landingspagina’s gemaakt worden. Je gaat direct aan de slag en begint met wat zoekwoorden onderzoek. Ondertussen heeft Stephanie feedback gegeven op op de landingspagina’s die je gisteren hebt gemaakt. Er zitten nog wat kleine spellingsfouten in de pagina en de spacing moet worden aangepast. Met de feedback van Stephanie haal je de fouten er snel uit. Ondertussen is het al twaalf uur. Hoog tijd voor de gezamenlijke lunch!

Na de lunch pak je nog even een kop koffie voordat je aan de slag gaat. Je besluit een blog te gaan schrijven over de beste apps van afgelopen maand. Als een de blog af is het tijd  voor een beetje ontspanning. Je daagt Tom uit voor een potje tafeltennis. Als je terugkomt op kantoor ga je veder met de Instagram van Coffee IT. En dan is de dag alweer voorbij. Je pakt je spullen in loopt en loopt richting de bus. Tot morgen!

MEER WETEN OVER HET PROCES?

Ben jij de online marketeer die wij zoeken?


Wij zoeken een online marketeer stagiair(e) die een passie heeft voor apps en techniek en hier graag over schrijft. Verder zien wij graag de volgende vaardigheden:

 • Globale kennis SEO
 • Globale kennis SEA
 • Communicatief vaardig 
 • Je kan zelfstandig werken en in teamverband
 • Je kunt Netflix kijken zonder ondertiteling 
 • Affiniteit met techniek

Hiermee scoor je bonuspunten:


 • Tafeltennis skills
 • Businessplannen 
 • HTML + CSS
 • Hosting
 • ASO

Wat bieden wij?


Als je deze online marketing stage functie gaat vervullen bij Coffee IT dan kun je het volgende verwachten:

 • Stage vergoeding 
 • Fantastische werksfeer. Met dagelijkse teamlunch, leuke teamactiviteiten, vrijmibo’s en de legendarische Freaky Fidays.
 • Informele werksfeer met directe lijnen 
 • Goede koffie 
 • Een gloednieuw kantoor
 • 10 min. met de bus van centraal station van Utrecht
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
 • Eigen gym in het pand
DIRECT OP DE KOFFIE?
android stage bij coffee it

De sollicitatieprocedure

Solliciteer

Tof dat je solliciteert bij de leukste app developer van Nederland. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Eerste contact

Job neemt contact met je op om kennis met te maken.

Eerste gesprek

Kom langs op ons kantoor voor een kop koffie en goed gesprek. We vragen je het hemd van het lijf en kijken of er een klik is.

Kleine opdracht

Tijdens het gesprek laat je vast wat dingen uit je portfolio zien. Misschien heb je al een blog geschreven, ben je een hobby influencer in je vrije tijd of heb je een Sketch vaardigheid die je wilt laten zien? Alles is mogelijk.

Het antwoord

Binnen een week krijg je te horen of jij de stage hebt bemachtigd!

Done deal

De start van jouw carrière als online marketing expert in spé! Welkom bij het Team

Even voorstellen: je collega's


Dit zijn je collega’s bij Coffee IT. Iedereen in het team heeft zijn of haar eigen specialisme. Maar we hebben allemaal iets gemeen: een passie voor innovatie, tech en een spelletje weerwolven op de vrijmibo’s. Als fullservice app ontwikkelaar bedienen wij onze klanten op een unieke wijze: wij bieden een volledig pakket aan. Zo denken we mee over de conceptvorming van apps tot de ontwikkeling tot de marketing. Als online marketing stagiair is het samen met het marketing team jouw verantwoordelijkheid om de marketing op je te nemen.

De bedrijfscultuur is informeel met veel ruimte voor eigen initiatief. We zijn resultaatgericht maar ook betrokken met elkaar en met het eindproduct, of dit nu onze eigen website is of een app voor een klant.

Meer over jouw nieuwe collega's

DIRECT SOLLICITEREN!

Ben jij enthousiast geworden? Solliciteer dan direct! Vul dit formulier in met een kort motivatie, je cv en een kleine portfolio en/of GitHub account. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Upload je CV: