Helaas! Deze stage vacature is voor nu al vervuld. Wees er snel bij en meld je nu aan voor een stage vanaf september 2021

STAGE ONLINEMARKETING

Wil je als online marketing stagiair binnen een korte tijd alles van het marketing vak leren? Als online marketeer stagiair zorg jij ervoor dat Coffee IT zijn targets haalt en online zo goed mogelijk vindbaar is. Jij creëert content die de aandacht krijgt van onze bezoekers en zorgt voor meer interactie. Je leert alles over SEO, SEA en het opzetten van social media campagnes zodat jij alle technieken beheerst die een online marketeer nodig heeft.

Ben jij op zoek naar een uitdagende online marketing stage? Wil jij werken bij een bedrijf gespecialiseerd in apps? Solliciteer dan direct!

Direct solliciteren
Online marketing stage Coffee IT

Toffe content maken

Je schrijft over de nieuwst trends & ontwikkelingen binnen app development.

Bekijk onze blog

Fantastische werksfeer

Je werkt binnen een informele werksfeer met alle vrijheid voor eigen inbreng.

Meer over ons

15 min fietsen vanaf CS

Of 5 minuten met de bus als je liever niet bezweet aankomt op kantoor ?

Onze locatie

BEN JIJ DE ONLINE MARKETEER DIE WE ZOEKEN?

Wij zoeken een online marketeer stagiair(e) die een passie heeft voor apps en techniek en hier graag over schrijft. Verder zien wij graag de volgende vaardigheden:

 • Globale kennis SEO
 • Globale kennis SEA
 • Communicatief vaardig
 • Je kan zelfstandig werken en in teamverband
 • Je kunt Netflix kijken zonder ondertiteling
 • Affiniteit met techniek

HIERMEE SCOOR JE BONUSPUNTEN:

 • Tafeltennis skills
 • Businessplannen
 • HTML + CSS
 • Hosting
 • ASO
 • Ervaring met Scrum/Agile
Direct op de koffie
Het Coffee IT sollicitatieproces mobiel
hoe ziet je dag er uit online marketing stage

Een willekeurige werkdag als online marketeer

Goedemorgen! Voordat je aan je dag begint haal je natuurlijk eerst een kop koffie. Je klapt je laptop en neemt nog even de tijd om dat ene artikel op Frankwatching te lezen. Daarna moeten er verschillende landingspagina’s gemaakt worden. Je gaat direct aan de slag en begint met het zoekwoorden onderzoek. Ondertussen heeft Marthijn feedback gegeven op op de landingspagina’s die je gisteren hebt gemaakt. Er zitten nog wat kleine spellingsfouten in de pagina en spacing moet worden aangepast. Met de feedback van Marthijn haal je de fouten er snel uit. Ondertussen is het al twaalf uur. Hoog tijd voor de gezamenlijke lunch!

Na de lunch pak je nog even een kop koffie voordat je aan de slag gaat. Je besluit een blog te gaan schrijven over de beste apps van afgelopen maand. Nadat je de blog af hebt is het tijd voor ontspanning. Je daagt Tom uit voor een potje tafeltennis. Als je terugkomt op kantoor check je de social media kanalen. Het is al een tijdje geleden dat er iets is geplaatst. Tijd voor een update! Met je creatieve skills bedenk je een relevant onderwerp voor een nieuwe post. Een catchy foto en tekst erbij en klaar is Kees. De dag is alweer voorbij. Als je nog zin hebt in een borrel dan is hier meestal wel animo voor. Zo niet, tot morgen!

Meet the team

Dit zijn je collega’s bij Coffee IT. Iedereen in het team heeft zijn of haar eigen specialisme. Maar we hebben allemaal iets gemeen: een passie voor innovatie, tech en een spelletje weerwolven op de vrijmibo’s. Als fullservice app ontwikkelaar bedienen wij onze klanten op een unieke wijze: wij bieden een volledig pakket aan. Zo denken we mee over de conceptvorming van apps tot de ontwikkeling tot de marketing. Als online marketing stagiair is het samen met het marketing team jouw verantwoordelijkheid om de marketing op je te nemen.

De bedrijfscultuur is informeel met veel ruimte voor eigen initiatief. We zijn resultaatgericht maar ook betrokken met elkaar en met het eindproduct, of dit nu onze eigen website is of een app voor een klant.

ONTMOET HET TEAM
Team app ontwikkelaar den haag

Wat bieden wij?

De vrijheid om te werken aan een stageopdracht waar jouw interesse ligt. Ben jij nieuwsgierig naar de impact van een nieuwe landingspagina? Of wil je liever onderzoek doen naar een verbeterde social media strategie? Je bepaalt je eigen focus en wij zullen je daarbij ondersteunen.

 • Vanaf dag één volwaardig teamlid
 • Marktconform stagevergoeding 
 • Inspirerende werkomgeving
 • Teamuitjes & eigen evenementen
 • Goede koffie
 • Een gloednieuw kantoor (incl. gym)
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
 • Betrokken bedrijfscultuur
App ontwikkelaar Utrecht

Van steady state emotion naar target state emotion

1. Solliciteer

Leuk dat je interesse hebt in een stage bij Coffee IT! Wij zijn benieuwd naar je werk. Stuur ons zoveel mogelijk van je werk: (online) portfolio, CV of een enthousiasmerende motivatie. We worden graag verrast!

2. Eerste contact

Ter kennismaking nemen we contact met je op.

3. Eerste gesprek

Gezellig bij Coffee IT op de koffie! We leren elkaar wat beter kennen en bespreken je opgestuurde werk. Ook niet onbelangrijk: wat wil jij nog van ons weten?

4. Kleine opdracht

Wat is je tone-of-voice? Niets is goed of fout maar d.m.v. feedback kunnen we je direct een indruk geven van onze schrijfwijze.

5. Het antwoord

Een weekje wachten. Dan krijg je te horen of je de stage hebt bemachtigd!

6. Done deal

Gefeliciteerd! Je bent nu onderdeel van een snelgroeiende scale-up en een hecht team.

DIRECT SOLLICITEREN!

Ben jij enthousiast geworden? Solliciteer dan direct! Vul dit formulier in met een kort motivatie, je cv en een kleine portfolio en/of GitHub account. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Upload je CV: