STAGE ONLINEMARKETING

Kom jij ons marketingteam helpen met nieuwe ideeën, en benut je de vrijheid om je ideeën uit te proberen? Als online marketing stagiair zorg jij ervoor dat Coffee IT altijd op nummer 1 staat in Google. Jij optimaliseert en AB-test onze content. Je leert alles over SEO, SEA en het opzetten van social media campagnes, zodat jij alle technieken beheerst die een online marketeer nodig heeft.

Ben jij op zoek naar een uitdagende online marketing stage? Wil jij werken bij een bedrijf gespecialiseerd in apps? Solliciteer dan direct!

Voorbeeld van Progressieve Web App

Experimenteer en leer

Je krijgt de ruimte om je ideeën uit te proberen binnen online marketing.

Bekijk onze blog

#1 techbedrijf van Utrecht

Kom stagelopen bij het snelst groeiende techbedrijf van Utrecht.

Check ons team

Kan je even koffie zetten?

Coffee IT is een platte organisatie. We werken als één team. En daar maak jij onderdeel van uit.

Onze locatie

BEN JIJ DE ONLINE MARKETEER DIE WE ZOEKEN?

Naast een passie voor online marketing, apps en tech. Zijn de volgende skills een pré:

 • Globale kennis SEO
 • Globale kennis SEA
 • Communicatief vaardig
 • Je kan zelfstandig werken en in teamverband
 • Je kunt Netflix kijken zonder ondertiteling
 • Affiniteit met techniek

HIERMEE SCOOR JE BONUSPUNTEN:

 • Werkt graag op kantoor
 • Businessplannen
 • HTML + CSS
 • Webflow
 • Wordpress
 • ASO
Solliciteer direct
Het Coffee IT sollicitatieproces mobiel
hoe ziet je dag er uit online marketing stage

Een willekeurige werkdag als online marketeer

Goedemorgen! Voordat je aan je dag begint haal je natuurlijk eerst een kop koffie. Je klapt je laptop en neemt nog even de tijd om dat ene artikel op Frankwatching te lezen. Daarna ga je aan de slag met verschillende landingspagina’s. Van een zoekwoorden onderzoek, tot visuals maken. Ondertussen heeft Marthijn feedback gegeven op de landingspagina’s die je gisteren hebt gemaakt. Er zitten nog wat kleine spellingsfouten in de pagina en spacing moet worden aangepast. Met de feedback van Marthijn haal je de fouten er snel uit. Ondertussen is het al twaalf uur. Hoog tijd voor de gezamenlijke lunch!

Na de lunch pak je nog even een kop koffie voordat je aan de slag gaat. Je besluit een blog te gaan schrijven over de beste apps van afgelopen maand. Nadat je de blog af hebt is het tijd voor ontspanning. Je daagt Tom uit voor een potje tafeltennis. Als je terugkomt op kantoor check je de social media kanalen. Het is al een tijdje geleden dat er iets is geplaatst. Tijd voor een update! Met je creatieve skills bedenk je een relevant onderwerp voor een nieuwe post. Een catchy foto en tekst erbij en klaar is Kees. De dag is alweer voorbij. Als je nog zin hebt in een borrel dan is hier meestal wel animo voor. Zo niet, tot morgen!

Meet the team

Dit zijn je collega’s bij Coffee IT. Een team van specialisten. Maar we hebben allemaal iets gemeen: een passie voor innovatie, tech en een spelletje weerwolven op de vrijmibo’s. Als fullservice app ontwikkelaar bedienen wij onze klanten op een unieke wijze: wij bieden een volledig pakket aan. Van concept, tot de ontwikkeling, tot de marketing. Als online marketing stagiair is het samen met het marketingteam jouw verantwoordelijkheid om de marketing op je te nemen.

De bedrijfscultuur is informeel en je wordt gechallenged om je eigen ideeën te gaan proberen. Samen knallen we voor het beste resultaat voor de klant. We maken een positieve impact op miljoenen gebruikers.

ONTMOET HET TEAM

Wat bieden wij?

De vrijheid om te werken aan een stageopdracht waar jouw interesse ligt. Ben jij nieuwsgierig naar de impact van een nieuwe landingspagina? Of wil je liever onderzoek doen naar een verbeterde social media strategie? Je bepaalt je eigen focus en wij zullen je daarbij ondersteunen.

 • Je bent een volwaardig teamlid
 • Marktconform stagevergoeding 
 • Inspirerende werkomgeving
 • Teamuitjes & eigen evenementen
 • Goede koffie
 • Gloednieuw kantoor (incl. bioscoop)
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
 • Informelere  bedrijfscultuur

Van steady state emotion naar target state emotion

1. Solliciteer

Leuk dat je interesse hebt in een stage bij Coffee IT! Wij zijn benieuwd naar je werk. Stuur ons zoveel mogelijk van je werk: (online) portfolio, CV of een enthousiasmerende motivatie. We worden graag verrast!

2. Eerste contact

Ter kennismaking nemen we contact met je op.

3. Eerste gesprek

Gezellig bij Coffee IT op de koffie! We leren elkaar wat beter kennen en bespreken je opgestuurde werk. Ook niet onbelangrijk: wat wil jij nog van ons weten?

4. Kleine opdracht

Wat is je tone-of-voice? Niets is goed of fout maar d.m.v. feedback kunnen we je direct een indruk geven van onze schrijfwijze.

5. Het antwoord

Een weekje wachten. Dan krijg je te horen of je de stage hebt bemachtigd!

6. Done deal

Gefeliciteerd! Je bent nu onderdeel van een snelgroeiende scale-up en een hecht team.

DIRECT SOLLICITEREN!

Ben jij enthousiast geworden? Solliciteer dan direct! Vul dit formulier in met een kort motivatie, je cv en een kleine portfolio en/of GitHub account. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Hoe heb je ons gevonden?

  Upload je CV: