Op zoek naar een online marketing stage in een bedrijf gespecialiseerd in apps?


Verwacht bij ons gelijkwaardige behandeling. Als online marketing stagiair krijg jij de mogelijkheid te exploreren en targets te halen. Bij ons is alles mogelijk en krijgt iedere stagiair de mogelijkheid resultaat te behalen voor het einde van hun stage. Mocht het resultaat ons bevallen, dan zit de kans er dik in dat wij je een baan aanbieden. Coffee IT is een gezellig, maar serieus en betrokken team.

marketing stage gezocht png

Mark Meesters - iOS Stagiair 2016


“De stage bij Coffee IT is voor mij een hele goede ervaring geweest. Ik werd in het diepe gegooid bij het maken van de opdracht, maar als ik hulp nodig had kon ik hier altijd om vragen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik mezelf echt verantwoordelijk voelde voor het eindproduct en heeft me bevorderd in mijn professionele ontwikkeling.”

marketing stage

Dus.. Wie is Coffee IT?


Coffee IT zit in het centrum van het hart van Nederland, namelijk Utrecht. Ons kantoor is ongeveer 5 minuten lopen van het Centraal Station. Wij identificeren ons graag met de innovatieve stad Utrecht. Ons team bestaat uit jonge leden gepassioneerd door alles wat met techniek te maken heeft. Af en toe een bedrijfsuitje en de vrijmibo horen hier natuurlijk ook bij. Coffee IT heeft een platte organisatie en vinden eigen verantwoordelijkheid belangrijk.

Eigenschappen van een Online Marketing stagiair


Wij zijn opzoek naar een Online Marketeer met net zo veel passie voor apps als Coffee IT. Het aan de man brengen van apps, het optimaliseren van de website en het ondersteunen van de verkoop kunnen allemaal aan bod komen in een stage bij Coffee IT. Zelf te gekke ideeën? Dan horen wij dit natuurlijk ook graag.

Minimale kennis:

  • Globale kennis van SEO
  • Globale kennis van SEA
  • Retentie optimalisatie
  • Affiniteit met techniek

Bonuspunten:

  • HTML + CSS
  • Business plannen
  • Hosting
  • ASO
Commerciële economie stage
online marketing app ontwikkelaar

En de opdracht dan?


Helaas hebben we bij Coffee IT geen kant en klare opdracht voor je liggen. Maar lijkt het jou iets om in een jong en gedreven team te werken, en er is een match, dan zorgen we er samen voor dat we een opdracht definiëren die bij jou past en waar je interesses liggen.

Direct solliciteren?


Graag nodigen we je uit voor een bakje koffie om de mogelijkheden als Coffee IT stagiair met je te bespreken.

Upload je CV: