LET'S DO SOMETHING GOOD, TOGETHER

Goed nieuws! Coffee IT start ook weer in 2021 een actie voor een goed doel. Dit keer voor de Nederlandse non-profit Edukans. Deze geweldige instantie hielp vorig jaar meer dan 250.000(!) kinderen aan een beter bestaan. Edukans focust zich op vooral op onderwijs, noodhulp en het tegenhouden van kinderhuwelijken. Tijd om ons gezamenlijk in te zetten voor Edukans. ??

Bekijk de resultaten

? TIJD TOT EINDE VAN DE EDUKANS ACTIE??

EDUKANS ACTIE GESLOTEN

HOEVEEL IS ER OPGEHAALD VOOR EDUKANS?

€1820! ?

IEDEREEN DIE HEEFT GEDONEERD: BEDANKT!

WAT GAAN WE DOEN?

Het idee: net zoals vorig jaar hebben we weer een win-win actie. Wij hebben een exclusieve Coffee IT hoodie ontworpen die je kan bestellen voor maar €40,-. Met elke bestelling doneren wij de totale winst van €20,- aan Edukans. De overige €20,- is voor productie van de hoodie. Daarnaast doneert Coffee IT zelf ook nog eens €1000,- (!) bovenop het bedrag wat we ophalen met het verkoop van hoodies.

HOE GAAN WE HET DOEN?

Onderaan deze pagina kan je een formulier invullen met je bestelling. Geef je maat door, laat het afleveradres achter (of aan wie wij de hoodie mogen meegeven) en wij zorgen ervoor dat de hoodie zo snel mogelijk jouw kant op komt. Het doel is om dit jaar €2500 euro te kunnen doneren aan Edukans, dus elke bestelling is meer dan welkom. Gelukkig doneert Coffee IT zelf ook €1000 euro, dus we zijn al op weg. Om alles zo transparant mogelijk te houden is er een aparte rekening geopend voor deze actie. Onderaan deze pagina vind je een Q&A met meer informatie over het doel, de spelregels van deze actie en onze motieven.

Coffeeit voor Edukans

HOODIE DESIGN

Dit jaar geen sportshirts maar heerlijk warme hoodies in de kleur ‘French Navy’. Deze hoodie bestaat uit 80% katoen en 20% polyester. Kan gemakkelijk op (maximaal) 40 graden gewassen worden en kan in de droger. Op de voorzijde drukken we een subtiel Coffee IT logo. De achterkant blijft leeg.

DONEREN AAN EDUKANS?

Update 5 februari: het is niet meer mogelijk om te doneren aan Edukans.

Aan iedereen die al heeft gedoneerd: Bedankt!
Wij gaan de hoodies bestellen en hopen deze uiterlijk eind februari te kunnen leveren.

Leuk dat je bij wilt dragen aan dit goede doel!

Stap 1: vul onderstaand formulier in.
Stap 2: maak 40 euro over via dit betaalverzoek of scan de QR code hiernaast.
Stap 3: wij sturen je de sweater zo spoedig mogelijk toe.

Nog vragen over je bestelling? Check hier dan eerst de Q&A.

Optioneel: houd deze pagina in de gaten voor de actuele status van deze actie en de opvolging van jouw donatie. Wij ontvangen ook graag een mooie foto van je nieuwe sweater! #CoffeeITvoorEdukans

QR-code edukans doneer link

COFFEE IT STEUNT EDUKANS

Edukans is een Nederland initiatief dat zicht al jaren bekommerd om het welzijn van kansarme kinderen. Alleen in 2019 hebben ze al bijna 250.000 kinderen geholpen met beter onderwijs en leefomstandigheden. Een kind dat leert, is een kind met kansen. Wereldwijd gaan 258 miljoen kinderen & jongeren niet naar school of ze stoppen voortijdig. Edukans werkt in ontwikkelingslanden aan het best mogelijke onderwijs, want wat je op school leert is voor altijd! Wil je meer weten over Edukans. Lees hier het jaarverslag van 2019.

Ik wil doneren

Q&A

Dit project staat los van onze activiteiten als app ontwikkelaar, echter staat het project van Edukans in lijn met onze visie om de wereld te creëren waar iedereen toegang heeft tot de laatste technologie. Dit allemaal om een betere kwaliteit van leven te realiseren. Door het gat te dichten tussen de elite (hoog opgeleide) techneuten en diegene die daar de middelen niet toe hebben, hopen we een stukje dichter bij onze visie te komen.

Ja, hier kun je van op aan. Om het zo transparant mogelijk te maken zullen we wel een update geven van de status, wanneer we ons doel hebben behaald en vragen we Edukans bij donatie om een bevestiging. Bekijk hier Edukans voor meer informatie.

Dat is heel simpel: doneren aan Edukans. Vorig jaar is er tijdens inzamelingsactie €1000 euro opgehaald voor DEAN, dus we hebben een ambitieus doel van €2500 om dit jaar aan het goede doel te schenken.

De hoodie is enkel in de kleur ‘French Navy’ (donkerblauw) verkrijgbaar. De hoodie is te bestellen in de maten: XS, S, M, L, XL, XXL, 3XL

Coffee IT doneert dit jaar maar liefst duizend euro aan Edukans! Dat betekend dat er nog €1500 euro opgehaald moet worden om het magische bedrag van €2500 euro te kunnen doneren aan Edukans.

Deze hoodies hebben een reguliere maatvoering. Bestel de trui in de maat die je normaal ook draagt.

HEB JIJ GEDONEERD? DANK NAMENS HET COFFEE IT TEAM

Applicatie ontwikkelaar Coffee IT
Marketeer

NEEM CONTACT OP

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek

CONTACT

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek
Marketeer