Direct op de koffie?

Wilt u een Windows Phone app ontwikkelen? Coffee IT ontwikkelt Windows Phone apps van hoge kwaliteit. Wij maken Windows applicaties voor zowel desktop als mobiel. Zoals u van een ervaren app ontwikkelaar mag verwachten kunt u rekenen op een gedegen gebruikersonderzoek en kunt u ervan uit gaan dat wij op de hoogte zijn van de meest recente ontwikkelingen. Wij maken Windows Phone apps met een fraai ontwerp, een goed uitgewerkt concept en een intuïtieve user interface. Windows Phone app ontwikkelaar Coffee IT borgt een nauwe samenwerking tussen de ontwikkelaars, ontwerpers en de opdrachtgever. Hierdoor kunnen wij het maximale resultaat garanderen.

Als Windows Phone app ontwikkelaar helpt Coffee IT in het meedenken over het aan de man brengen van uw Windows Phone app. Wij ontwikkelen uw Windows Phone app native of als hybride applicatie. Ook is het mogelijk om uw bestaande Android app of iOS app om te laten schrijven naar Windows Phone.

Windows app developer

E-Mail


Heeft u nog vragen of twijfelt u nog? Stuur ons een e-mail.


contact@coffeeit.nl

Telefoon


Bellen kan nooit kwaad. Wij beantwoorden uw vragen graag.


+31 30 7371093

Op de koffie


Visschersplein 160 3511 LX, Utrecht, of liever bij u op de koffie?


Routebeschrijving

Windows app developer Coffee IT

Waarom Windows Phone app ontwikkelaar Coffee IT?


Wilt u het maximale resultaat halen uw Windows Phone app? Laat uw app dan ontwikkelen door Coffee IT.

  • Ontwikkelt kwalitatieve Windows Phone apps
  • Meedenkende app ontwikkelaar in alle stadia
  • Behaalt/ondersteunt uw doelstellingen
  • Ontwikkelt met het oog op de toekomst
  • Stelt doelen altijd voor middelen
  • Ruime kennis in design, ontwikkeling en marketing

Windows Phone app ontwikkelen door Coffee IT?


Wilt u een Windows Phone app ontwikkelen in samenwerking met Coffee IT? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We bespreken graag met u de mogelijkheden omtrent de ontwikkeling van een Windows app. Benieuwd naar de app ontwikkelkosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Windows Phone app laten bouwen


Zoals u van een gedegen Windows Phone app developer mag verwachten beschikken wij over uitstekende technische kennis. Aangezien dit bij veel opdrachtgevers ontbreekt helpen wij u bij het maken van keuzes. Door onze verantwoordelijkheid te nemen en u te adviseren op het gebied van development kunnen wij optimaal resultaat garanderen. Wij ontwikkelen uw Windows Phone app van A tot Z. Zoals u van een ervaren app bouwer mag verwachten begeleiden wij u door alle stadia van het app ontwikkelproces. Wij denken mee omtrent het concept, de ontwikkeling en de marketing van uw app.

Windows Phone app ontwikkelen

App ontwerp & UX design


Het concept en design vormt de basis van iedere Windows Phone app. Door een uitgebreid gebruikersonderzoek kunnen wij uw app zo goed mogelijk aan laten sluiten op de wensen en behoefte van uw doelgroep. Onze app designers zijn volledig op de hoogte van de laatste trends omtrent de vormgeving van hedendaagse apps.


Windows app ontwikkeling


In deze fase van het proces programmeren wij de code van uw Windows Phone app. Gedurende het ontwikkelen waarborgen wij de kwaliteit van de code. Bugs worden vroegtijdig opgelost zodat de fundering van uw Windows Phone app goed is. Hiermee is uw app klaar voor de toekomst en kan op onderhoud en updates worden bespaart.


App marketing


Als full-service app ontwikkelaar zijn wij tevens in staat om uw Windows Phone app te promoten. Wij hebben onder andere ervaring op het gebied van SEO, SEA, ASO (app store optimalisatie) en social media. Op basis van een plan voeren wij de marketingstrategie voor u uit. Maximale zichtbaarheid in de app stores leidt tot meer downloads en gebruikers van uw app.


Vragen


Heeft u vragen of twijfelt u nog? Wij staan u graag te woord. Of heeft u een project of idee en wilt u hierover de mogelijkheden bespreken? Laat het ons weten.

Neem contact op