Direct op de koffie?

Wilt u een web app laten maken en bent u op zoek naar een geschikte app ontwikkelaar? Web app maker Coffee IT is u graag van dienst. Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling van web apps. Daarnaast zijn wij in staat om een hybride app te maken voor zowel smartphones als tablets. Bent u benieuwd wat web app maker Coffee IT voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Web app maker


Een web app maker van kwaliteit, zoals Coffee IT, vertaalt uw wensen naar een technisch product. Door de diverse kennis van web app maker Coffee IT kan hij u voorzien van onafhankelijk advies wat betreft uw app ontwikkel traject. Wij richten ons voornamelijk op de wensen en behoeften van de eindgebruiker. Voor ons bestaat een goede web app uit: een overzichtelijk design, een goed uitgewerkt concept en een intuïtieve user interface. Om alles uit de diverse specialismen te halen zorgt app maker Coffee IT voor een nauwe samenwerking tussen u, de ontwikkelaars en de ontwerpers.

Natuurlijk heeft een goede web app veel gebruikers, Coffee IT kan u helpen in het opstellen en uitvoeren van uw online marketing plan. Full service web app maker Coffee IT voorziet uw volledige app traject van A tot Z. Wij zijn in staat om zowel te ontwikkelen voor web als voor smartphones, tablets en smartwatches middels een hybride oplossing of native app.

Web app maker

App ontwerp & UX design


De gebruikerservaring van een web app is van uiterst belang. Hij moet frictieloos werken. Web app maker Coffee IT houdt hier rekening mee. De UI wordt geheel gebouwd naar wensen van de eindgebruiker en de opdrachtgever.


Web app ontwikkeling


Een goed ontwikkelproces zorgt ervoor dat fouten vroegtijdig worden opgemerkt en opgelost. Coffee IT ontwikkeld web apps voor de toekomst en denkt ook na over het verbeteren van aspecten als de laadtijd en conversie.


App marketing

Om het aantal gebruikers van uw web app te vergroten is een goed doordacht acquisitieplan geen overbodige luxe. Indien gewenst stellen wij een marketingplan voor uw app op en brengen deze tevens tot uitvoer.

Web app maker Coffee IT

Waarom Coffee IT als uw web app maker?


  • Ontwikkelt kwalitatieve web apps
  • Denkt mee als expert en adviseur
  • Stelt uw bedrijfsdoelen altijd voorop
  • Ontwikkelt met het oog op de toekomst
  • Houdt rekening met de vindbaarheid
  • Richt zich op de eindgebruiker

De voordelen van een web app


Ten opzichte van een hybride of native app biedt een app vele voordelen. Één van de belangrijkste is wellicht dat er voor het gebruik van een web app geen installatie nodig is. Een web applicatie hoeft dus niet vanaf een app store te worden gedownload maar kan direct vanaf de browser worden benaderd. Aangezien vrijwel elk mobiel apparaat is voorzien van een browser met HTML5 ondersteuning kunnen web apps worden gebruikt op zowel smartphones, tablets als desktops.

Recente projecten


Benieuwd naar apps die wij hebben ontwikkeld? Bekijk ons recente werk.

Vragen


Heb je vragen of twijfel je nog? Wij staan je graag te woord. Of heb je een project of idee en wil je hierover de mogelijkheden bespreken? Laat het ons weten.

Neem contact op