Coffee IT

"Coffee IT is altijd op zoek naar mensen die net zo enthousiast over innovatie en apps zijn als zijzelf."

Verwacht het beste van elkaar

Omdat wij met relatief kleine teams apps maken voor grote klanten verwachten wij het beste van elkaar. Wij stellen ons volledig in op verandering en verwachten dit ook van jou. Als Coffee IT’er ben je pro-actief ingesteld en is geen uitdaging voor jou te groot.

"Serieus en gezellig gaan prima samen. Het hartje van Utrecht biedt ons die ruimte."- Thijs Hendrikx

Onze selectie

  • Wij selecteren op basis van resultaten, niet op diploma's.
  • Je krijgt niet te horen dat je goed werk doet, als dat niet zo is.
  • Ruimte voor ontwikkeling en eigen projecten.
  • Continu verbeteren, dat vinden wij belangrijk.
  • Communicatie is de sleutel tot succes.

Onze kernwaarden

Jij bent niet bang voor plotselinge veranderingen van de klant en bent Agile ingesteld.

Eerlijkheid tot het uiterste. Foutje kan gebeuren, zolang je het maar toegeeft en er van leert. Taart meebrengen biedt mogelijk ook uitweg.

Wij vinden het ook belangrijk om eerlijk tegen jou te zijn. Geen geheim gedoe over wie wat verdient. Verwacht volle openheid van ons.

Volledige vrijheid, met een paar strikte regels. Onze werktijden zijn flexibel en wij zijn tolerant met vakantie dagen, maar vinden het belangrijk dat iedereen zijn/haar afspraken nakomt.

Denken in problemen kan iedereen, daarom vinden wij het belangrijk te komen met oplossingen.

Eigen ideeën over hoe het beter kan? Dan staan wij hier open voor. Vacatures bij app ontwikkelaar Coffee IT zijn naar eigen wens in te vullen.

Waarom reageren op vacatures bij app ontwikkelaar Coffee IT?

Ruimte voor leren


Geïnteresseerd in het leren van een nieuwe programmeertaal? Dan passen wij hier een mouw aan. Continu verbeteren staat bij ons hoog in het vaandel.


Gezelligheid


Regelmatig organiseert Coffee IT uitjes voor iedereen die bij Coffee IT werkt. Inclusief stagiaires en part-timers. Zo kan iedereen zichzelf bewijzen als de beste in go-karten op Spa-Francorchamps of fijnproever in de La Chouffe brouwerij.


Innovatief


Ben jij enthousiast over het werken met de laatste technieken? Wij ook! Samen de Google IO of Apple Keynote kijken vinden wij onderdeel van het werk.Stage lopen bij Coffee IT?

Bij Coffee IT krijg jij de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen. Als jij bijvoorbeeld geïnteresseerd bent in het ontwikkelen van een app, dan zien wij erop toe dat jij binnen je stage periode een volledig product neer kunt zetten in de app store. Van Coffee IT’ers wordt veel verwacht en dus ook van jou, maar als jij inzet toont dan kun jij van ons alle benodigde ondersteuning verwachten. Omdat wij alleen stagiaires aannemen wanneer wij de mogelijkheid hebben ze te ondersteunen is er maar een beperkt aantal stage plaatsen beschikbaar. Wij zijn allen ook ooit stagiaires geweest en weten daarom als geen ander wat belangrijk is. Een positieve werkomgeving, ondersteuning waar nodig en niet alleen maar ingezet worden voor vervelend werk. Bovendien is een gezellig bedrijf die zo nu en bedrijfsuitjes organiseert of samen de stad in gaan ook belangrijk. Ons pand zit op een steenworp afstand van het centraal station van Utrecht en is daardoor goed bereikbaar met het OV. Wil jij werken in een gezellig, dynamisch en jong team? Neem dan contact met ons op of reageer op onze vacatures.

Werken bij Coffee IT?

Coffee IT is altijd op zoek naar talent. Past een van deze onderstaande profielen bij jou? Laten we dan een kopje koffie doen om te zien of er een match is.

Bakkie doen?


Wil jij de mogelijkheden bespreken over een vacature of stage bij app ontwikkelaar Coffee IT? Neem dan contact op, wij gaan graag met je op de koffie.

Neem contact op