Helaas! Deze stage vacature is voor nu al vervuld. Wees er snel bij en meld je nu aan voor een stage vanaf februari 2022!

STAGE WEBDEVELOPER

Lijkt het je gaaf om web apps te maken voor grote namen zoals het ROC? Dan is de web developer stage van Coffee IT echt iets voor jou! Jij creëert de mooiste websites en web apps voor verschillende opdrachtgevers. Steeds meer bedrijven kiezen voor een functionele web app in plaats van een native app. Dit betekent veel kansen voor jou als web developer professional in spé! Zo werk je de ene dag aan een kennisplatform voor MKB’ers en de andere dag werk je aan een app waarmee het beste raadslid van Nederland gekozen kan worden. 

Ben jij op zoek naar een uitdagende web developer stage en meebouwen aan web-apps werken die daadwerkelijk het verschil maken? Solliciteer dan direct voor de web development stage bij Coffee IT.

DIRECT SOLLICITEREN
web developer stage

Nieuwe web technologie

Werk met de laatste web technieken en exploreer met de laatste web tools.

Bekijk ons werk 

Veel positieve reviews

Coffee IT is bekroond als leuke en goede leeromgeving voor stages.

Meer over ons

21 minuten fietsen

Sportief? Dan fiets je in 20 minuten naar ons gloednieuwe kantoor in Utrecht. 

Onze locatie

HELLO, IS IT YOU?

BEN JIJ DE WEB DEVELOPER DIE WE ZOEKEN?

Wij zijn op zoek naar een web-developer die gebruiker vooropstelt en een passie heeft voor apps en technologie. De minimale kennis eisen voor ons zijn:

 • Javascript
 • HTML5/CSS
 • Communicatief vaardig
 • Je kan zelfstandig werken en in teamverband.
 • Netflix kijken zonder ondertiteling

BONUSPUNTEN? DIE SCOOR JE ZO:

 • Tafeltennis skills
 • Angular 2
 • Typescript
 • Node.js
 • Ionic
DIRECT OP DE KOFFIE?
Het Coffee IT sollicitatieproces mobiel

HALLO,NIEUWE WEB MASTER

Goedemorgen! Voordat de dag begint haal je natuurlijk eerst een kop koffie. Vervolgens start je Jira (ons Scrumbord) op en zie je direct waar je aan kan gaan werken vandaag. Er moet vandaag gewerkt worden aan LiveAdvize een online platform waar MKB’ers vragen kunnen stellen aan experts. Er is een probleem met de pop ups van de websites. Je gaat direct aan de slag en samen met de hulp van Raymond, onze ervaren web developer, lukt het om het probleem op te lossen. Nadat je het probleem hebt opgelost heeft Thijs feedback gegeven op je werk van gisteren. Er zitten nog een aantal bugs in de code die je gisteren hebt gemaakt. Met de feedback van Thijs heb je de bugs er zo uitgehaald. Ondertussen is het al twaalf uur tijd voor de gezamenlijke lunch.

Na de lunch haal je nog even snel een kop koffie voordat je weer aan het werk gaat. Je pakt de volgende opdracht op die klaar voor je staat in Jira. Rond 3 uur is het tijd voor wat ontspanning je besluit Ramon uit te dagen voor een potje tafeltennis. Nadat je terugkomt op kantoor ga werk je verder aan je tickets in Jira. En dan is de dag alweer voorbij. Je pakt je spullen en in loopt in drie minuten naar de dichtbijzijnste bushalte. Tot morgen!

Voordat je solliciteert op onze web developer stage is het belangrijk dat je vast je toekomstige collega’s ontmoet. Met onze 22+ app specialisten ga je namelijk veel tijd doorbrengen. Van native ontwikkelaars tot web developers tot marketeers: je gaat samenwerken met alle disciplines binnen app ontwikkeling.

Hier lees je meer over Coffee IT en het team van app specialisten.

WAT KRIJG JE ERVOOR TERUG?

Bij Coffee IT heb je veel zeggenschap over jouw web developer stage periode. Werk mee aan web applicaties die duizenden gebruikers hebben en ontwikkel jezelf als web developer.

 • Leer werken met de nieuwste tools
 • Marktconform stagevergoeding 
 • Fijne en motiverende werkomgeving
 • Vrijmibo's en gezamenlijke lunch
 • Informele cultuur 
 • Een splinternieuw kantoor (Inclusief gym)
 • Ruimte voor eigen projecten
 • Awesome collega's
App ontwikkelaar Utrecht

ENTHOUSIAST OVER ONZE WEB DEVELOPER STAGE?

Het stappenplan

1. Solliciteer

Tof dat je solliciteert en interesse hebt in ons bedrijf! Stuur ons je cv, portfolio en een korte motivatie. 

2. Eerste contact

Wij nemen contact met je op om kennis met te maken.

3. Eerste gesprek

Kom langs op ons kantoor voor een kop koffie en goed gesprek. Jij leert ons kennen en wij leren jou kennen. Is er een match?

4. Kleine opdracht

Tijdens het gesprek laat je misschien wat zien uit je portfolio en voer je een kleine opdracht uit om jouw kennis te laten zien.

5. Het antwoord

Binnen een week krijg je te horen of jij de stage hebt bemachtigd!

6. Done deal

Hoera! Welkom als kersverse web topper bij Coffee IT! 

DIRECT SOLLICITEREN!

Ben jij enthousiast geworden? Solliciteer dan direct! Vul dit formulier in met een kort motivatie, je cv en een kleine portfolio en/of GitHub account. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Upload je CV: