Op zoek naar een web development stage?


Lijkt het jou gaaf om web-apps te maken die impact maken? Dan is de web developer stage van Coffee IT echt iets voor jou! Jij creëert de mooiste websites en web apps voor verschillende opdrachtgevers. Steeds meer bedrijven kiezen voor een functionele web app in plaats van een native app. Dit betekent veel kansen voor jou als web developer professional in spé! Zo werk je de ene dag aan een kennisplatform voor MKB’ers en de andere dag werk je aan een app waarmee het beste raadslid van Nederland gekozen kan worden. 

Ben jij op zoek naar een uitdagende web development stage? Wil jij aan de leukste web-apps werken die daadwerkelijk het verschil maken? Solliciteer dan direct voor de web-development stage bij Coffee IT.

DIRECT SOLLICITEREN
web-develoment-stage-coffee-it

Werken aan de beste apps

Van IoT tot blockchain

Bekijk ons werk 

Fantastische werksfeer

Informele werksfeer met directe lijnen

Meer over ons

10 minuten van CS met de bus

Centraal gelegen in Papendorp

Onze locatie 

Hoe ziet je dag eruit?


Goedemorgen! Voordat de dag begint haal je natuurlijk eerst een kop koffie. Vervolgens start je Jira op en zie je direct waar je aan kan gaan werken vandaag. Er moet vandaag gewerkt worden aan LiveAdvize een online platform waar MKB’ers vragen kunnen stellen aan experts. Er is een probleem met de pop ups van de websites. Je gaat direct aan de slag en samen met de hulp van Raymond lukt het om het probleem op te lossen. Nadat je het probleem hebt opgelost heeft Thijs feedback gegeven op je werk van gisteren. Er zitten nog een aantal bugs in de code die je gisteren hebt gemaakt. Met de feedback van Thijs heb je de bugs er zo uitgehaald. Ondertussen is het al twaalf uur tijd voor de gezamenlijke lunch.

Na de lunch haal je nog even snel een kop koffie voordat je weer aan het werk gaat. Je pakt de volgende opdracht op die klaar voor je staat in Jira. Rond 3 uur is het tijd voor wat ontspanning je besluit Ramon uit te dagen voor een potje tafeltennis. Nadat je terugkomt op kantoor ga werk je verder aan je tickets in Jira. En dan is de dag alweer voorbij. Je pakt je spullen en in loopt in drie minuten naar de dichtbijzijnste bushalte. Tot morgen!

MEER WETEN OVER HET PROCES?

Ben jij de web developer die wij zoeken?


Wij zijn op zoek naar een web-developer die gebruiker vooropstelt en een passie heeft voor apps en technologie. De minimale kennis eisen voor ons zijn:

 • Javascript
 • HTML5/CSS
 • Communicatief vaardig 
 • Je kan zelfstandig werken en in teamverband.
 • Netflix kijken zonder ondertiteling

Hiermee scoor je bonuspunten:


 • Tafeltennis skills
 • Angular 2 
 • Typescript
 • Nodejs
 • Iconic

Wat bieden wij?


Als je besluit stage te gaan lopen bij Coffee IT dan kun je het volgende verwachten:

 • Stage vergoeding 
 • Fantastische werksfeer. Met dagelijkse teamlunch, leuke teamactiviteiten, vrijmibo’s en de legendarische Freaky Fridays.
 • Informele werksfeer met directe lijnen 
 • Goede koffie 
 • Een gloednieuw kantoor
 • Met de bus 10 minuten van centraal station
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
 • Sportschool abonnement
DIRECT OP DE KOFFIE?
web developer stage coffee it

De sollicitatieprocedure

1. Solliciteer

Tof dat je solliciteert bij de leukste app developer van Nederland. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

2. Eerste contact

Job neemt contact met je op om kennis met te maken.

3. Eerste gesprek

Kom langs op ons kantoor voor een kop koffie en goed gesprek. We vragen je het hemd van het lijf en kijken of er een klik is.

4. Kleine opdracht

Tijdens het gesprek vraag Job naar je portfolio en laat je een kleine opdracht maken om jouw kennis te testen.

5. Het antwoord

Binnen een week krijg je te horen of jij de stage hebt bemachtigd!

6. Done deal

Yes! Vanaf nu hoor je bij het team en ben je ons nieuwe web-developer stage talent. Wat wordt de eerste web-app die je samen met ons gaat bouwen?

Even voorstellen: het Coffee IT team


Wat vijf jaar geleden begon door twee jonge studenten is uitgegroeid tot een volledig team van developers, UI & UX designers en online specialisten. Dit team bouwt samen aan apps voor verschillende opdrachtgevers, van start-ups tot zorginstanties. Met meer dan 150 apps in ons portfolio zijn wij hard op weg onze droom te realiseren: marktleider worden van maatwerk oplossingen in Nederland. 

Wat je van ons kan verwachten is een platte, informele resultaatgerichte en betrokken werksfeer. Er wordt hard gewerkt, maar daar hoort ook een beloning bij. Zo vieren we succes gezamenlijk. Wij delen allemaal een passie voor innovatieve tech, mobiele apps, vrimibo’s en Mario party competities. 

Meer over jouw nieuwe collega's

DIRECT SOLLICITEREN?

Ben je enthousiast geworden en wil je stage lopen bij Coffee IT? Neem dan contact op via onderstaand formulier en overtuig ons van jouw skills!

Upload je CV: