Op zoek naar een uitdagende Web developer stage?


Een uitdagende web developer stage loop je bij Coffee IT. Web developer stagiair(es) krijgen bij ons ondersteuning van ontwikkelaars en ontwerpers met ervaring en de mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen tot volwaardig web app ontwikkelaar. Bij ons werk je niet aan één fictief of intern project, maar aan een project dat beschikbaar wordt aan publiek voordat jouw stage is afgelopen. Mocht de samenwerking goed verlopen, dan is de kans natuurlijk groot dat wij je een baan aanbieden. Verwacht bij ons een gezellig, maar serieus en betrokken team.

web developer stage

Mark Meesters - iOS Stagiair 2016


“De stage bij Coffee IT is voor mij een hele goede ervaring geweest. Ik werd in het diepe gegooid bij het maken van de opdracht, maar als ik hulp nodig had kon ik hier altijd om vragen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik mezelf echt verantwoordelijk voelde voor het eindproduct en heeft me bevorderd in mijn professionele ontwikkeling.”

web ontwikkelaar stage

Dus.. Wie is Coffee IT?


Het bedrijf Coffee IT is gevestigd in het hartje van Utrecht (5 minuten lopen van centraal Station Utrecht). Utrecht is een bruisende en innovatieve stad waar wij ons graag mee identificeren. Ons team bestaat uit jonge innovatieve leden met passie voor nieuwe technologie. Zo nu en dan een bedrijfsuitje en de vrijmibo zijn ook leuke bijkomstigheden. Wij hebben een platte organisatie en vinden het nemen van eigen verantwoordelijkheid erg belangrijk.

Eigenschappen van een web developer stagiair


Wij zijn opzoek naar iemand met net zo veel passie voor het ontwikkelen van creatieve en gebruiksvriendelijke oplossingen als Coffee IT. Houd jij je graag bezig met gebruikersinteractie of juist meer met databases? Dan is hier bij ons natuurlijk ruimte voor.

Minimale kennis:

  • Javascript
  • Html 5
  • Css 3

Bonuspunten:

  • Angular 2
  • Typescript
  • Nodejs
  • Ionic 2
stage web ontwikkelaar
web app ontwikkelaar

En de opdracht dan?


Op het moment hebben we geen vooraf gedefinieerde opdracht voor je liggen. Maar als het jou iets lijkt om in een jong en gedreven team te werken, en er is een match. Dan kunnen we samen definiëren hoe jouw opdracht eruit gaat zien.

Direct solliciteren?


Graag nodigen we je uit voor een bakje koffie om de mogelijkheden als Coffee IT stagiair met je te bespreken.

Upload je CV: