Helaas! Deze stage vacature is voor nu al vervuld. Wees er snel bij en meld je nu aan voor een stage vanaf februari 2022!

STAGE IOSAPP DEVELOPER

Wil jij jezelf ontwikkelen als iOS developer en samen met ons complexe apps ontwikkelen voor het toonaangevende Apple platform? Dan is onze iOS developer stage iets voor jou. De ene dag werk je aan een zorg app in samenwerking met het UMCG, de andere dag aan een app voor luxe bootbezitters. Een ding is zeker: bij onze iOS programmeur stage krijg jij de kans om iets gaafs te maken van je stageperiode.

Wij bieden jou alle tools en handvaten die je nodig hebt om jezelf te ontwikkelen als Apple expert. Na je stage heb je niet alleen uitgebreide kennis over het programmeren met Swift, jouw app staat ook nog eens live in de Apple App Store.

DIRECT SOLLICITEREN
iOS stage

Werken aan de beste apps

Van ambitieuze scale-ups zoals wij tot grote zorginstellingen. Ontwikkel een iOS app die op grote schaal wordt gebruikt en meerwaarde levert. 

Bekijk ons werk

De nieuwste tools & trics

Werk altijd met de laatste tools, de nieuwste technieken en krijg de kans om te exploreren met nieuwe programmeertalen en Agile werken.

Lees er meer over

Fijne werkomgeving

Het team staat centraal bij Coffee IT. Je krijgt een inspirerende werkomgeving inclusief gym en betrokken collega's. 

Meer weten over je collega's

HELLO, IS IT YOU?

BEN JIJ DE IOS STAGIAIR DIE WE ZOEKEN?

Voor deze iOS stage zoeken we een developer die een passie heeft voor mooie, duidelijk geschreven mobiele apps. Je hebt al wat ervaring met iOS ontwikkeling en Tim Cook is jouw boegbeeld. Jouw vaardigheden als iOS stagiair zijn:

 • Kennis van Swift
 • Kennis van GIT
 • Communicatief vaardig
 • Je kan zelfstandig werken en in teamverband.
 • Netflix kijken zonder ondertiteling
 • Affiniteit met apps en technologie

HIERMEE SCOOR JE BONUSPUNTEN:

 • Tafeltennis skills
 • Een portfolio of Github met wat eigen iOS projecten
 • Ervaring met een Scrum of Agile werkwijze
DIRECT OP DE KOFFIE?
Het Coffee IT sollicitatieproces mobiel

WELKOM,NIEUWE IOS DEVELOPER BIJ COFFEE IT

Goedemorgen! Voordat je aan je dag begint haal je natuurlijk eerst nog een kop koffie. Vervolgens start je ons Scrum werkbord op en zie je direct waar je aan kan werken. Vandaag moeten er nieuwe routes in MotoTour verwerkt worden. Nadat je dat hebt gedaan kan de ticket op ‘ready for testing’ gezet worden. Ondertussen heeft Deva, jouw iOS begeleider, feedback gegeven op je werk van gisteren. Er zitten nog een paar bugs in de code van gisteren. Met wat feedback en hulp haal je die bugs er zo uit. Ondertussen is het al twaalf uur, tijd voor de gezamenlijke lunch.

Na de lunch haal je nog even snel een kop koffie en ga je weer aan het werk. Je pakt weer een opdracht op die voor je klaar staat. Je gaat aan de slag met een studentenkortingsapp Kneak. Rond 3 uur is het even tijd voor wat ontspanning, je daagt Fabian uit voor een potje tafeltennis of sport in onze gym. Als je terugkomt op kantoor ga je verder met je opdrachten. Voordat je het weet is de werkdag voorbij je pakt je spullen in en pakt je fiets. Wat je dan doet is geheel aan jou natuurijk. Tot morgen!

MEER WETEN OVER ONS APP DEVELOPMENT PROCES?

Kom je bij ons werken als iOS stagiair? Dan ben je vast benieuwd naar je toekomstige collega’s. Je komt in een betrokken team van native developers tot web meesters tot app-marketeers. Iedereen in het team heeft zijn of haar eigen specialisatie. Maar we delen allemaal een passie voor slimme apps, innovatieve technologie en de vrijmibo’s met een spelletje weerwolven of Mario Party

Wil je vast je toekomstige collega’s ontmoeten? Hier lees je meer over Coffee IT en het team van app specialisten.

WAT KRIJG JE ERVOOR TERUG?

Een ding is zeker: een iOS stage bij app developer Coffee IT is uitdagend. Vanaf dag één ontwikkel je samen met onze lead iOS ontwikkelaar innovatieve apps voor onze klanten. Na je stage heb je uitgebreide kennis over iOS development (bijvoorbeeld met SwiftUI) en meegebouwd aan apps die op grote schaal worden gebruikt.

 • Vanaf dag één volwaardig lid van het team
 • Marktconform stagevergoeding 
 • Prettige en motiverende werkomgeving.
 • Teamuitjes (teamlunch, skiën en vrijmibo)
 • Informele werksfeer met directe lijnen 
 • Een nieuw kantoor in Utrecht (Inclusief gym)
 • Ruimte voor persoonlijke ontplooiing 
 • Behulpzame collega's
App ontwikkelaar Utrecht

ENTHOUSIAST OVER ONZE IOS APP STAGE?

Het stappenplan

1. Solliciteer

Leuk dat je solliciteert en interesse hebt in ons bedrijf! Stuur ons zo veel mogelijk van je werk: cv, Github account, online portfolio of een enthousiasmerende motivatie. Verras ons! 

2. Eerste contact

Wij nemen contact met je op om kennis met te maken.

3. Eerste gesprek

Kom langs op ons kantoor voor een kop koffie en kennismaking. We bespreken je cv en overige aangeleverde documenten. Jij hebt vast nog wat vragen voor ons.

4. Kleine opdracht

Tijdens het gesprek laat je misschien wat zien uit je portfolio en voer je een kleine opdracht uit om jouw kennis te laten zien.

5. Het antwoord

Binnen een week krijg je te horen of jij de stage hebt bemachtigd!

6. Done deal

Gefeliciteerd! Wat word je eerste iOS project als onze nieuwste iOS developer?

DIRECT SOLLICITEREN!

Ben jij enthousiast geworden? Solliciteer dan direct! Vul dit formulier in met een kort motivatie, je cv en een kleine portfolio en/of GitHub account. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Upload je CV: