Op zoek naar een iOS stage met uitdaging?


Jouw iOS stage loop je bij Coffee IT. Bij ons krijgen iOS stagiaires de mogelijkheid zichzelf te ontwikkelen. Coffee IT geeft voor een iOS stage geen intern project wat achter de schermen draait, maar een tastbare app die voor het eind van de stage live staat. Zijn wij minstens zo enthousiast over jouw werk als jijzelf? Dan is de kans natuurlijk groot dat we je een leuke baan als app ontwikkelaar bieden.

ios stage

Mark Meesters - iOS Stagiair 2016


“De stage bij Coffee IT is voor mij een hele goede ervaring geweest. Ik werd in het diepe gegooid bij het maken van de opdracht, maar als ik hulp nodig had kon ik hier altijd om vragen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik mezelf echt verantwoordelijk voelde voor het eindproduct en heeft me bevorderd in mijn professionele ontwikkeling.”

ios ontwikkelaar stage

Over ons


Coffee IT is gevestigd vanuit de visie; Dat wat andere app ontwikkelaars doen dat kunnen wij veel beter. Vanuit kleine projecten is Coffee IT gestart tot uiteindelijk projecten als een gebouw automatisering systeem. Wij zijn gevestigd in het centrum van het hartje van ons land, Utrecht. Utrecht is bruisend en innovatief en dat zijn kernwaarden waar we ons graag mee identificeren. Ons team bestaat uit jonge doorzetters met een passie voor techniek. Onze bedrijfsuitjes zijn legendarisch en onze vrijmibo is ook niet vervelend.

Profiel van een iOS stagiair


Wij zijn op zoek naar een echte Coffee IT'er; iemand met net zo veel passie voor het ontwikkelen van apps als wijzelf. Ook interesse in andere technieken of totaal iets anders zoals gebruikersinteractie? Dan maken we daar ruimte voor, zolang je er maar vol induikt. De minimale kennis eisen zijn voor ons:

  • Kennis van Swift
  • Kennis van GIT
  • Spreekt bijna beter Engels dan Nederlands
  • Communicatief vaardig
app developer stage
stage bij app developer

En de opdracht dan?


Met de ontwikkeling van onze trivia game Fool Your Friends heeft Coffee IT al een groot aantal successen geboekt. Als eerst hebben we een TvOS app ontwikkeld, deze is op plaats 6 geweest van top betaalde apps in de Apple Store. Onze laatste stagiair, Mark Meesters, heeft gewerkt aan de realisatie van de iOS app. Deze app heeft is binnen twee weken over de 2000 gebruikers geschoten en dat binnen de stage van Mark. Wij zijn op zoek naar een iOS stagiair voor de ontwikkeling van een fitness app of een nieuw app idee. De fitness app moet een persoonlijke coach worden voor mensen die beginnen met fitness. Het begin zal vooral gaan om het genereren van schema’s op basis van lichaamstype, gewicht, geslacht enzovoort. Natuurlijk is hiervoor ook jouw inbreng van belang.

Direct solliciteren?


Graag nodigen we je uit voor een bakje koffie om de mogelijkheden als Coffee IT stagiair met je te bespreken.

Upload je CV: