STAGE IOSAPP DEVELOPER

Wil jij jezelf ontwikkelen als iOS developer en samen met ons complexe apps ontwikkelen voor het toonaangevende Apple platform? Dan is onze iOS developer stage iets voor jou. De ene dag werk je aan een zorg app die met blockchaintechnologie werkt, de andere dag aan een app voor luxe bootbezitters. Een ding is zeker: bij onze iOS programmeur stage krijg jij de kans om iets gaafs te maken van je stageperiode.

Wij bieden jou alle tools en handvaten die je nodig hebt om jezelf te ontwikkelen als Apple expert. Na je stage heb je niet alleen uitgebreide kennis over het programmeren met Swift, jouw app staat ook nog eens live in de Apple App Store.

DIRECT SOLLICITEREN
iOS app stage

Werken aan de beste apps

Van ambitieuze scale-ups zoals wij tot grote zorginstellingen. Ontwikkel een iOS app die op grote schaal wordt gebruikt en meerwaarde levert. 

Bekijk ons werk

De nieuwste tools & trics

Werk altijd met de laatste tools, de nieuwste technieken en krijg de kans om te exploreren met nieuwe programmeertalen en Agile werken.

Lees er meer over

Fijne werkomgeving

Zoals de gebruiker centraal staat bij onze apps staat het team centraal bij Coffee IT. Een inspirerende werkomgeving inclusief gym en betrokken collega's. 

Meer weten over je collega's

Hoe ziet je dag eruit?


Goedemorgen! Voordat je aan je dag begint haal je natuurlijk eerst nog een kop koffie. Vervolgens start je ons Scrum werkbord op en zie je direct waar je aan kan werken. Vandaag moeten er nieuwe routes in MotoTour verwerkt worden. Nadat je dat hebt gedaan kan de ticket op ‘ready for testing’ gezet worden. Ondertussen heeft Deva, jouw iOS begeleider, feedback gegeven op je werk van gisteren. Er zitten nog een paar bugs in de code van gisteren. Met wat feedback en hulp haal je die bugs er zo uit. Ondertussen is het al twaalf uur, tijd voor de gezamenlijke lunch. 

Na de lunch haal je nog even snel een kop koffie en ga je weer aan het werk. Je pakt weer een opdracht op die voor je klaar staat. Je gaat aan de slag met een studentenkortingsapp Kneak. Rond 3 uur is het even tijd voor wat ontspanning, je daagt Fabian uit voor een potje tafeltennis of sport in onze gym. Als je terugkomt op kantoor ga je verder met je opdrachten. Voordat je het weet is de werkdag voorbij je pakt je spullen in en pakt je fiets. Wat je dan doet is geheel aan jou natuurijk. Tot morgen!

MEER WETEN OVER ONS APP DEVELOPMENT PROCES?

Ben jij de iOS developer die wij zoeken?


Wij zijn opzoek naar een iOS stagiair die gebruiker voorop stelt en een passie heeft voor apps en technologie. Als Apple liefhebber ken je het framework en alle richtlijnen. De minimale kennis eisen voor ons zijn:

 • Kennis van Swift 
 • Kennis van GIT  
 • Communicatief vaardig 
 • Je kan zelfstandig werken en in teamverband.
 • Netflix kijken zonder ondertiteling 
 • Affiniteit met apps en technologie

Hiermee scoor je bonuspunten:


 • Tafeltennis skills
 • Eigen projecten
 • Ervaring met Scrum/Agile

Wat bieden wij?


Als je besluit stage te gaan lopen als iOS stagiair bij Coffee IT dan kun je het volgende verwachten:

 • Stage vergoeding 
 • Fantastische werksfeer. Met dagelijkse teamlunch, leuke teamactiviteiten, vrijmibo’s en de legendarische Freaky Fridays.
 • Informele werksfeer met directe lijnen 
 • Goede koffie 
 • Een gloednieuw kantoor
 • Met de bus 10 minuten van centraal station/ 20 minuten fietsen
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
 • Sportschool abonnement
DIRECT OP DE KOFFIE?
iOS-app-development-stage

De sollicitatieprocedure

1. Solliciteer

Tof dat je solliciteert bij de leukste app developer van Nederland. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

2. Eerste contact

Job neemt contact met je op om kennis te maken.

3. Eerste gesprek

Kom langs op ons kantoor voor een kop koffie en goed gesprek. We vragen je het hemd van het lijf en kijken of er een klik is.

4. Kleine opdracht

Tijdens het gesprek vraag Job naar je portfolio en laat je een kleine opdracht maken om jouw kennis te testen.

5. Het antwoord

Binnen een week krijg je te horen of jij de iOS stage hebt bemachtigd!

6. Done deal

We bieden jou een stage contract aan en vanaf nu hoor je volwaardig bij het team. Welkom!

Even voorstellen


Wij zijn een full service app ontwikkelaar in Utrecht met 5 jaar ervaring. Wat begon in een studentenkamer is uitgegroeid tot een team van developers, UI & UX designers en online specialisten. Wij bouwen apps voor iedereen, van scale-ups tot MKB’ers en zorginstanties. Met meer dan 150 apps in ons portfolio zijn wij hard op weg onze droom te realiseren: marktleider worden van Nederland op het gebied van app development. 

Wat je van ons kan verwachten is een platte, informele resultaatgerichte en betrokken werksfeer. Wij delen allemaal een passie voor innovatieve tech, mobiele apps, vrijmibo’s en Mario party competities. 

Meer over jouw nieuwe collega's

DIRECT SOLLICITEREN?

Ben je enthousiast geworden en wil je stage lopen bij Coffee IT? Neem dan contact op via onderstaand formulier en overtuig ons van jouw skills!

Upload je CV: