Op zoek naar een hybride app stage?


Zoek je een hybride app stage bij een toonaangevend bedrijf in mobile app development? Als hybride app stagiair ben jij de duizendpoot van het team. Jij creëert gebruiksvriendelijke apps die toegankelijk zijn voor Android en iOS. Steeds meer opdrachtgevers kiezen voor een hybride ontwikkelde app, bijvoorbeeld in de programmeertaal React Native. Zo werk je de ene dag aan een app waarmee je scholieren helpt met leren voor het eindexamen. En de andere dag help jij MKB’ers met vragen over belasting aangiftes

Ben jij op zoek naar een uitdagende hybride app stage? Wil jij aan de leukste apps werken die ook impact maken? Solliciteer dan direct voor de hybride app stage bij Coffee IT.

DIRECT SOLLICITEREN
Hybride app stage gezocht

Werken aan de beste apps

Van MKB's tot multinationals 

Bekijk ons werk 

Fantastische werksfeer

Informele werksfeer met directe lijnen

Meer over ons

25 minuten van CS met de bus

Centraal gelegen in Papendorp

Onze locatie 

Hoe ziet je dag eruit?


Goedemorgen! Voordat je aan je dag begint haal je natuurlijk eerst een kop koffie. Vervolgens start Jira op en zie je direct waar je aan kan werken. Vandaag moeten de animaties verbeterd worden in de nieuwste app gericht ops studenten.

Nadat je dat hebt gedaan kan de ticket op ready for testing gezet worden. Ondertussen heeft Thijs je werk van gisteren bekeken en feedback gegeven. Er zitten nog een paar fouten in de API, Met de feedback van Thijs vis je die er zo uit en is je ticket klaar. Ondertussen is het twaalf uur geweest en schuif je aan bij de gezamenlijke team lunch. 

Na de lunch is het weer tijd om te knallen. Je zet je koptelefoon op en begint met een nieuwe ticket: Molie integratie. Na wat online onderzoek en hulp van Fabian weet je het probleem op te lossen. Aan het eind van de middag is het tijd voor wat ontspanning en daagt Yassin je uit voor een potje tafeltennis. Helaas wint team Android vandaag van team hybride. Nadat je terugkomt op kantoor werk je nog even aan je tickets in Jira. En dan is dag alweer voorbij. Je pakt je spullen in en loopt 3 minuten naar de dichtstbijzijnde bushalte. Tot morgen!

MEER WETEN OVER HET PROCES?

Ben jij de developer die wij zoeken?


Wij zijn opzoek naar een hybride app developer die gebruiker vooropstelt en een passie heeft voor apps en technologie. De minimale kennis eisen voor ons zijn:

 • Basiskennis van Ionic/React
 • Kennis van Javascript/HTML/CSS
 • Communicatief vaardig
 • Je kan zelfstandig werken en in teamverband
 • Netflix kijken zonder ondertiteling

Hiermee scoor je bonuspunten:


 • Tafeltennis skills
 • Eigen projecten
 • Ervaring met Scrum/Agile

Wat bieden wij?


Als je stage loopt bij Coffee IT dan kun je het volgende verwachten:

 • Vanaf dag één volwaardig deel van het team
 • Stage vergoeding 
 • Fantastische werksfeer. Met dagelijkse teamlunch, leuke teamactiviteiten, vrijmibo’s en de legendarische Freaky Fridays.
 • Informele werksfeer met directe lijnen 
 • Goede koffie 
 • Een gloednieuw kantoor
 • Met de bus 10 minuten van centraal station
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
 • Sportschool abonnement
DIRECT OP DE KOFFIE?
Hybride app development stage

De sollicitatieprocedure

1. Solliciteer

Tof dat je solliciteert bij de leukste app developer van Nederland. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

2. Eerste contact

Wij nemen contact met je op om kennis met te maken.

3. Eerste gesprek

Kom langs op ons kantoor voor een kop koffie en goed gesprek. Jij leert ons kennen en wij leren jou kennen. Is er een match?

4. Kleine opdracht

Tijdens het gesprek laat je misschien wat zien uit je portfolio en voer je een kleine opdracht uit om jouw kennis te laten zien.

5. Het antwoord

Binnen een week krijg je te horen of jij de stage hebt bemachtigd!

6. Done deal

Gefeliciteerd! Vanaf nu hoor je bij het team. Welke hybride oplossingen ga jij aan mee werken als onze kersverse hybride app stagiair?

Wie zijn wij?


Wij zijn een software ontwikkel bureau dat gespecialiseerd is in mobiele app ontwikkeling. Wij hebben een passie voor apps maken. Ons team van ontwerpers, developers en online marketeers werkt samen om onze klanten een fullservice aanpak te bieden. Dit doen wij voor elk type klant, van een startup met een ingenieus idee tot een ziekenhuis met blockchain patiëntendossiers. Met meer dan 150 apps in ons portfolio zijn wij hard op weg onze droom te realiseren: appspecialist van Nederland worden. 

Wat je van ons kan verwachten is een energieke, informele, resultaatgerichte en betrokken werksfeer. Wij delen allemaal een passie voor innovatieve tech, mobiele apps, vrimibo’s en Mario party competities. Cliché maar waar: bij ons kies je zelf hoe jouw leercurve tijdens de hybride app stage eruit gaat ziet.

Meer over jouw nieuwe collega's

Direct solliciteren?


Graag nodigen we je uit voor een bakje koffie om de mogelijkheden als Coffee IT stagiair met je te bespreken.

Upload je CV: