STAGE HYBRIDEAPP DEVELOPER

Ontwikkel je als hybride mobile app developer en bouw samen met ons cross-platform apps voor grote namen. Zoek je een uitdagende hybride app stage waarin je veel eigen verantwoordelijkheid krijgt en je dag altijd afwisselend is? De ene dag werk je aan een hybride app zoals Knaek, een studentenkorting app die dagelijks honderden studenten voorziet van de beste kortingen. De andere dag weg werk je een een rooster app voor het ROC.

Na je stage bij Coffee IT heb je niet alleen een nieuwe skillset zoals React Native of Ionic op je portfolio staan, jouw app staat ook live in de stores.

Lijkt dit je wat? Solliciteer dan direct voor de hybride app stage bij Coffee IT.

DIRECT SOLLICITEREN
Hybride app stage

Werken aan toffe apps

Van startups tot multinationals. Je helpt meerdere klanten in hun app-succes. 

Bekijk ons werk 

Fantastische werksfeer

Lekker jezelf kunnen zijn. Een Informele werksfeer en met regelmaat leuke werkuitjes of keynotes.

Meer over ons

21 minuten fietsen

Naar ons gloednieuwe kantoor in Utrecht. Zo blijf je fit. Voor de sportievelingen hebben we een gym.

Onze locatie

HELLO, IS IT YOU?

BEN JIJ DE HYBRIDE MOBILE APP DEVELOPER DIE WE ZOEKEN?

Wij zoeken een hybride app developer die het beste kan halen uit zowel iOS als Android. Daarnaast heb je een passie voor apps, technologie en het schrijven van duidelijke code. Jouw skills als hybride stagiair zijn:

 • Kennis van Javascript/HTML/CSS
 • Communicatief vaardig
 • Zelfstandig werken en in teamverband
 • Netflix kijken zonder ondertiteling
 • Basiskennis van Ionic/React

HIERMEE SCOOR JE BONUSPUNTEN:

 • Tafeltennis skills
 • Eigen projecten
 • Ervaring met Scrum/Agile
DIRECT OP DE KOFFIE?
Het Coffee IT sollicitatieproces mobiel

WELKOM,NIEUW HYBRIDE TALENT

Goedemorgen! Voordat je aan je dag begint haal je natuurlijk eerst een kop koffie. Vervolgens start Jira op en zie je direct waar je aan kan werken. Vandaag moeten de animaties verbeterd worden in de nieuwste app gericht ops studenten.

Nadat je dat hebt gedaan kan de ticket op ready for testing gezet worden. Ondertussen heeft Thijs je werk van gisteren bekeken en feedback gegeven. Er zitten nog een paar fouten in de API, Met de feedback van Thijs vis je die er zo uit en is je ticket klaar. Ondertussen is het twaalf uur geweest en schuif je aan bij de gezamenlijke team lunch. 

Na de lunch is het weer tijd om te knallen. Je zet je koptelefoon op en begint met een nieuwe ticket: Molie integratie. Na wat online onderzoek en hulp van Fabian weet je het probleem op te lossen. Aan het eind van de middag is het tijd voor wat ontspanning en daagt Yassin je uit voor een potje tafeltennis. Helaas wint team Android vandaag van team hybride. Nadat je terugkomt op kantoor werk je nog even aan je tickets in Jira. En dan is dag alweer voorbij. Je pakt je spullen in en loopt 3 minuten naar de dichtstbijzijnde bushalte. Tot morgen!

Kom je bij ons werken als hybride stagiair? Dan kom je in een team van 20+ app specialisten. Van native developers tot web meesters tot app-marketeers. Iedereen in het team heeft zijn of haar eigen specialisatie. Maar we delen allemaal een passie voor slimme apps en innovatieve technologie.

Wil je vast je toekomstige collega’s ontmoeten? Hier lees je meer over Coffee IT en het team van app specialisten.

WAT KRIJG JE ERVOOR TERUG?

Cliché maar waar: bij ons kies je zelf hoe jouw leercurve tijdens de hybride app stage eruit ziet. Bij ons bouw je mee aan apps die impact maken en duizenden keren gebruikt worden. Maar dit zijn niet de enige voordelen voor jou als hybride developer professional in spé.

 • Vanaf dag één volwaardig lid van het team
 • Marktconform stagevergoeding 
 • Prettige en motiverende werkomgeving.
 • Teamuitjes (teamlunch, skiën en vrijmibo)
 • Losse werksfeer met directe lijnen 
 • Een gloednieuw kantoor (Inclusief gym)
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
 • Betrokken collega's
App ontwikkelaar team Coffee IT

ENTHOUSIAST OVER ONZE HYBRIDE APP STAGE?

Het stappenplan

1. Solliciteer

Tof dat je solliciteert en interesse hebt in ons bedrijf! Stuur ons je cv, portfolio en een korte motivatie. 

2. Eerste contact

Wij nemen contact met je op om kennis met te maken.

3. Eerste gesprek

Kom langs op ons kantoor voor een kop koffie en goed gesprek. Jij leert ons kennen en wij leren jou kennen. Is er een match?

4. Kleine opdracht

Tijdens het gesprek laat je misschien wat zien uit je portfolio en voer je een kleine opdracht uit om jouw kennis te laten zien.

5. Het antwoord

Binnen een week krijg je te horen of jij de stage hebt bemachtigd!

6. Done deal

Gefeliciteerd! Vanaf nu hoor je bij het team. Welke hybride oplossingen ga jij aan mee werken als onze kersverse hybride app stagiair?

DIRECT SOLLICITEREN?

Ben je enthousiast geworden en wil je stage lopen bij Coffee IT? Neem dan contact op via onderstaand formulier en overtuig ons van jouw skills!

Upload je CV: