STAGE HYBRIDEAPP DEVELOPER

Ontwikkel je als hybride mobile app developer en bouw samen met ons cross-platform apps voor grote namen. Zoek je een uitdagende hybride app stage waarin je veel eigen verantwoordelijkheid krijgt en je dag altijd afwisselend is?

Direct solliciteren
Hybride app stage

Toffe projecten

Van startups tot aan multinationals. Je helpt meerdere klanten in hun app-succes.

Bekijk ons werk

Fantastische werksfeer

Lekker jezelf kunnen zijn. Een Informele werksfeer en met regelmaat leuke werkuitjes of keynotes.

Meer over ons

15 min fietsen vanaf CS

Naar ons gloednieuwe kantoor in Utrecht. Zo blijf je fit. Voor de sportievelingen hebben we een gym.

Onze locatie

HELLO, IS IT YOU?

BEN JIJ DE HYBRIDE MOBILE APP DEVELOPER DIE WE ZOEKEN?

Wij zoeken een hybride app developer die het beste kan halen uit zowel iOS als Android. Daarnaast heb je een passie voor apps, technologie en het schrijven van duidelijke code. Jouw skills als hybride stagiair zijn:

 • Kennis van Javascript/HTML/CSS
 • Communicatief vaardig
 • Zelfstandig werken en in teamverband
 • Netflix kijken zonder ondertiteling
 • Basiskennis van Ionic/React

HIERMEE SCOOR JE BONUSPUNTEN:

 • Tafeltennis skills
 • Eigen projecten
 • Ervaring met Scrum/Agile
DIRECT OP DE KOFFIE?
Het Coffee IT sollicitatieproces mobiel
App ontwikkelaar Amersfoort

Hoe ziet je werkdag eruit?

Goedemorgen! Voordat je aan je dag begint haal je natuurlijk eerst een kop koffie. Vervolgens start Jira op en zie je direct waar je aan kan werken. Vandaag moeten de animaties verbeterd worden in de nieuwste app gericht ops studenten.

Nadat je dat hebt gedaan kan de ticket op ready for testing gezet worden. Ondertussen heeft Thijs je werk van gisteren bekeken en feedback gegeven. Er zitten nog een paar fouten in de API, Met de feedback van Thijs vis je die er zo uit en is je ticket klaar. Ondertussen is het twaalf uur geweest en schuif je aan bij de gezamenlijke team lunch. 

Na de lunch is het weer tijd om te knallen. Je zet je koptelefoon op en begint met een nieuwe ticket: Molie integratie. Na wat online onderzoek en hulp van Fabian weet je het probleem op te lossen. Aan het eind van de middag is het tijd voor wat ontspanning en daagt Yassin je uit voor een potje tafeltennis. Helaas wint team Android vandaag van team hybride. Nadat je terugkomt op kantoor werk je nog even aan je tickets in Jira. En dan is dag alweer voorbij. Je pakt je spullen in en loopt 3 minuten naar de dichtstbijzijnde bushalte. Tot morgen!

Ontmoet je collega's

Kom je bij ons werken als app designer? Dan ben je vast benieuwd met wie je straks gaat samenwerken. Je komt in een gemêleerd team van gepassioneerde app specialisten: van programmeurs tot app-marketeers. Iedereen in het team heeft zijn of haar eigen specialisatie. Maar we delen allemaal een passie voor slimme apps, innovatieve technologie en de vrijmibo’s.

Wil je vast je toekomstige collega’s ontmoeten? Hier lees je meer over het team van Coffee IT.

Team app ontwikkelaar den haag

WAT KRIJG JE ERVOOR TERUG?

Cliché maar waar: bij ons kies je zelf hoe jouw leercurve tijdens de hybride app stage eruit ziet. Bij ons bouw je mee aan apps die impact maken en duizenden keren gebruikt worden. Maar dit zijn niet de enige voordelen voor jou als hybride developer professional in spé.

 • Vanaf dag één volwaardig teamlid
 • Marktconform stagevergoeding 
 • Prettige werkomgeving.
 • Teamuitjes (teamlunch & vrijmibo)
 • Losse werksfeer met directe lijnen 
 • Een gloednieuw kantoor (Met gym)
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
 • Betrokken collega's
App ontwikkelaar Utrecht

Het stappenplan

1. Solliciteer

Leuk dat je solliciteert en interesse hebt in ons bedrijf! Stuur ons zo veel mogelijk van je werk: CV, een poster, online portfolio of een enthousiasmerende motivatie. Verras ons!

2. Eerste contact

Wij nemen contact met je op om kennis met te maken.

3. Eerste gesprek

Gezellig. je komt langs op ons kantoor voor een kop koffie en kennismaking. We bespreken je CV en alles wat je ons wilt laten zien. Jij hebt vast nog wat vragen voor ons.

4. Kleine opdracht

Tijdens het gesprek laat je misschien wat zien uit je portfolio en voer je misschien een kleine opdracht uit om jouw ontwerp skills te laten zien.

5. Het antwoord

Binnen een week krijg je te horen of jij de stage hebt bemachtigd. Nog eventjes geduld.

6. Done deal

De stage is binnen! Gefeliciteerd!

DIRECT SOLLICITEREN!

Ben jij enthousiast geworden? Solliciteer dan direct! Vul dit formulier in met een kort motivatie, je cv en een kleine portfolio en/of GitHub account. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Upload je CV: