Op zoek naar een hybride app stage bij een app ontwikkelaar?


Stage in hybride app stage ontwikkeling loop je bij Coffee IT. Bij ons is jouw hybride app stage geen intern project, maar een extern gepubliceerde app voor het einde van jouw stage. Is dit succesvol gelukt? Dan bieden we je een leuke baan als hybride app ontwikkelaar aan.

hybride app stage

Mark Meesters - iOS Stagiair 2016


“De stage bij Coffee IT is voor mij een hele goede ervaring geweest. Ik werd in het diepe gegooid bij het maken van de opdracht, maar als ik hulp nodig had kon ik hier altijd om vragen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik mezelf echt verantwoordelijk voelde voor het eindproduct en heeft me bevorderd in mijn professionele ontwikkeling.”

hybride app ontwikkelaar stage

Over Coffee IT


Onze missie is om de grootste app ontwikkelaar van Nederland te worden. Wij zijn uniek door onze korte lijntjes en dat we ons vooral richten op de eindgebruiker. Coffee IT is in 2014 gestart met de ontwikkeling van kleine projecten. Hier opvolgend zijn we grote projecten, zoals een gebouw automatisering systeem, gaan ontwikkelen. Onze thuisbasis is gevestigd in Utrecht, het centrum van Nederland en creativiteit. Ons team bestaat uit jonge doorzetters met een passie voor unieke technische oplossingen. De vrijmibo en de bedrijfsuitjes zijn zeker ook mooi meegenomen.

Het profiel van een hybride app ontwikkelaar


Houdt jij net zoveel van app ontwikkeling als wij? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bredere interesses dan alleen hardcore programmeren? Dan maken we daar ruimte voor, zolang je er maar vol voor gaat. De minimale kennis eisen van een hybride app stagiair zijn voor ons:

  • Basiskennis van Ionic/React
  • Kennis van javascript/html/css
  • Kan Netflix kijken zonder ondertiteling
  • Communicatief vaardig
hybride app developer stage
stage bij app developer

En de opdracht dan?


Onze laatste stagiair, Mark Meesters, heeft gewerkt aan de realisatie van de iOS app Fool Your Friends. Deze app heeft is binnen twee weken over de 2000 gebruikers geschoten en dat binnen de stage van Mark. Wij zijn op zoek naar een hybride app stagiair voor de ontwikkeling van een eigen concept of de doorontwikkeling van een van onze apps. Dit kan een reis app zijn, maar ook een app op het gebied van productiviteit. Heb jij interesse in een hybride app stage? Neem dan contact met ons op.

Direct solliciteren?


Graag nodigen we je uit voor een bakje koffie om de mogelijkheden als Coffee IT stagiair met je te bespreken.

Upload je CV: