Op zoek naar een Android stage?


Heb jij een voorliefde voor Android en wil jij meewerken aan de tofste Android apps  voor verschillende opdrachtgevers? Dan is onze Android stage echt iets voor jou! als Android ontwikkelaar werk jij dagelijks aan de mooiste apps voor Android telefoons en tablets  Zo werk je de ene dag aan MotoTour een app die de mooiste motortours mogelijk maakt en de andere dag aan een app waarmee studenten korting krijgen in hun studentenstad. Coffee IT biedt jou de tools en de ondersteuning om een volwaardig Android developer te worden!

Ben jij op zoek naar een uitdagende Android app stage? Wil jij aan de leukste apps werken die daadwerkelijk het verschil maken? Solliciteer dan direct voor de Android stage bij Coffee IT!

DIRECT SOLLICITEREN
Android stage Coffee it

Werken aan de beste apps

Van scale up's tot ziekenhuizen

Bekijk ons werk 

Fantastische werksfeer

Informele werksfeer met directe lijnen

Meer over ons

10 minuten van CS met de bus

Centraal gelegen in Papendorp

Onze locatie 

Hoe ziet je dag eruit?


Goedemorgen! Voordat je aan je dag begint haal je natuurlijk eerst een kop koffie. Vervolgens start je Jira op en zie je direct waar aan kan werken. Je besluit vandaag aan Examenoverzicht te gaan werken. Er zitten nog een paar bugs in de API die jij eruit gaat halen. Met de hulp van Job weet je het probleem snel op te lossen. Je ziet dat Job feedback op je werk van gisteren hebt gegeven en besluit de feedback meteen toe te gaan passen. Ondertussen is het al twaalf uur tijd voor de gezamenlijke lunch. 

Na de lunch ga je weer verder met je werk. Je werkt nog een paar tickets af en besluit even pauze te nemen. Je besluit te gaan sporten je pakt je sportspullen en gaat richting de gym. Als je terugkomt op kantoor zet je je koptelefoon op en werkt nog even verder. Dan is je werkdag voorbij. Je pakt je spullen in en loopt naar je fiets. Tot morgen!

MEER WETEN OVER HET PROCES?

Ben jij de Android developer die wij zoeken?


Wij zijn opzoek naar een Android developer die gebruiker vooropstelt en een passie heeft voor apps en technologie. De minimale kennis eisen voor ons zijn:

 • Kennis van Java en XML
 • Kennis van GIT
 • Ervaring met Android
 • Spreek een goed woordje engels
 • Communicatief vaardig

Hiermee scoor je bonuspunten:


 • Tafeltennis skills
 • Eigen projecten
 • Portfolio

Wat bieden wij?


Als je besluit stage te gaan lopen bij Coffee IT dan kun je het volgende verwachten:

 • Stage vergoeding 
 • Fantastische werksfeer. Met dagelijkse teamlunch, leuke teamactiviteiten, vrijmibo’s en de legendarische Freaky Fridays.
 • Informele werksfeer met directe lijnen 
 • Goede koffie 
 • Een gloednieuw kantoor
 • Met de bus 10 minuten van centraal station
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
 • Sportschool abonnement
DIRECT OP DE KOFFIE?
android stage bij coffee it

De sollicitatieprocedure

1. Solliciteer

Tof dat je solliciteert bij de leukste app developer van Nederland. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

2. Eerste contact

Job neemt contact met je op om kennis met te maken.

3. Eerste gesprek

Kom langs op ons kantoor voor een kop koffie en goed gesprek. We vragen je het hemd van het lijf en kijken of er een klik is.

4. Kleine opdracht

Tijdens het gesprek vraag Job naar je portfolio en laat je een kleine opdracht maken om jouw kennis te testen.

5. Het antwoord

Binnen een week krijg je te horen of jij de stage hebt bemachtigd!

6. Done deal

We bieden jou een Android stage contract aan en vanaf nu ben je deel van het team: welkom! Wat wordt je eerste Android app project?

Even voorstellen


Dit zijn ze, jouw potentiële collega’s. De sfeer in het team is betrokken, informeel en toch professioneel. In vijf jaar tijd zijn wij van een kleine app ontwikkelaar omgetoverd tot fullservice app ontwikkelaar met 20 collega’s. In kleine teams werken wij aan grote projecten. Je kunt bij ons een platte werkcultuur verwachten waarin eigen initiatief erg wordt gewaardeerd. Je krijgt van ons de handvaten mee om jezelf te ontplooien als Android developer stagiair. Samen met een senior Android developer bouw jij intuïtieve apps voor alle Android toestellen.

Meer over jouw nieuwe collega's

DIRECT SOLLICITEREN!

Ben jij enthousiast geworden? Solliciteer dan direct! Vul dit formulier in met een kort motivatie, je cv en een kleine portfolio en/of GitHub account. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Upload je CV: