Op zoek naar een uitdagende Android stage plaats?


Coffee IT is hét adres om jouw Android stage te lopen. Android stagiair(es) krijgen bij ons de vrijheid zichzelf te ontwikkelen en krijgen bij ons ondersteuning van ontwikkelaars en ontwerpers met ervaring. Bij ons werk je niet aan één fictief of intern project, maar aan een project dat publiekelijk beschikbaar wordt vóór het einde van jouw stage. Mocht de samenwerking goed verlopen, dan is de kans natuurlijk groot dat wij je een baan aanbieden.

android stage

Mark Meesters - iOS Stagiair 2016


“De stage bij Coffee IT is voor mij een hele goede ervaring geweest. Ik werd in het diepe gegooid bij het maken van de opdracht, maar als ik hulp nodig had kon ik hier altijd om vragen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik mezelf echt verantwoordelijk voelde voor het eindproduct en heeft me bevorderd in mijn professionele ontwikkeling.”

android ontwikkelaar stage

Dus.. Wie is Coffee IT?


Onze missie bij Coffee IT is om marktleider van Nederland in het ontwikkelen van maatwerk apps te worden. Inmiddels zijn wij al meer dan 100 apps en 40 tevreden klanten verder vanaf 2014. Ons pand staat in het centrum van Utrecht (5 minuten lopen van centraal Station Utrecht). Utrecht is een bruisende en innovatieve stad waar wij ons graag mee identificeren. Ons team bestaat uit jonge innovatieve leden met passie voor nieuwe technologie. Zo nu en dan een bedrijfsuitje en de vrijmibo zijn ook leuke bijkomstigheden.

Waar zijn wij naar op zoek?


Wij zijn op zoek naar een iemand met net zo veel passie voor ontwikkelen en creativiteit als Coffee IT. Meer gericht op interactie of juist meer op ontwikkelen? Hier maken wij ruimte voor, zolang het enthousiasme maar hoog ligt. De minimale kennis eisen zijn voor ons:

  • Kennis van Java en xml
  • Kennis van GIT
  • Ervaring met Android
  • Spreekt een goed woordje Engels
  • Communicatief vaardig
stage bij app ontwikkelaar
android stagiair

En de opdracht dan?


Met de ontwikkeling van onze trivia game Fool Your Friends heeft Coffee IT al een groot aantal successen geboekt. Als eerst hebben we een TvOS app ontwikkeld, deze is op plaats 6 geweest van top betaalde apps in de Apple Store. Onze laatste stagiair, Mark Meesters, heeft gewerkt aan de realisatie van de iOS app. Deze app heeft is binnen twee weken over de 2000 gebruikers geschoten en dat binnen de stage van Mark. Wij zijn op zoek naar een Android stiagair(e) die geïnteresseerd is in het ontwikkelen van de Android versie. Spreekt deze Android stage je aan of heb jij een beter idee voor een stage opdracht? Dan horen wij dit natuurlijk graag.

Direct solliciteren?


Graag nodigen we je uit voor een bakje koffie om de mogelijkheden als Coffee IT stagiair met je te bespreken.

Upload je CV: