Persoonlijk. Snel. Lekker.


OrderTapp is een disruptive bezorg platform waarin iedereen kan bezorgen en bestellen. Drivers krijgen een bepaald bedrag per bezorging en klanten hebben de mogelijkheid om alles te bestellen en geleverd te krijgen binnen een uur.

Winkel bestel app

De klant


De OrderTapp app en Driver-app zijn initieel ontwikkeld in India. Na ontevredenheid van de opdrachtgever is OrderTapp bij Coffee IT gekomen. Coffee IT heeft OrderTapp geholpen met de noodzakelijke wijzigingen voor livegang zodat OrderTapp een nieuwe investering kon binnenhalen en de volledige apps door Coffee IT kon laten ontwikkelen.

Prachtig. Gepersonaliseerd.


Het nieuwe ontwerp van OrderTapp ontwikkeld door Coffee IT biedt een prachtig overzicht van de beschikbare restaurants. De restaurants worden gecomplimeerd door een sfeerafbeelding. De selectie van restaurants op het 'For you' scherm zijn speciaal voor de gebruiker uitgezocht.

Voedsel bezorg app
Bezorg en bestel app

Eenvoudig. Bezorgd.


De OrderTapp Driver-app is door Coffee IT's nieuwe ontwerp eenvoudig en frictieloos te gebruiken. Het gehele ontwerp richt zich op twee doelen; De eerste, waar moet de Driver heen. De tweede, wat moet hij afleveren.