Direct op de koffie?

Het kiezen van de juiste techniek voor uw app is van uiterst belang. Bent u op zoek naar de hoogste kwaliteit voor uw mobiele app? Dan bent u opzoek naar een native developer. Native developer Coffee IT ontwikkelt native apps voor iOS, Android en Windows Phone volgens de laatste richtlijnen van Apple, Microsoft en Google. Niet iedere klant heeft een technische achtergrond om die reden treedt Coffee IT op als adviseur en expert in uw native app project. Coffee IT is op de hoogte van de laatste technologieën en ontwikkelt deze zoals hij deze het liefst ziet: Met weinig frictie, vanzelfsprekend en modern. Als native ontwikkelaar zorgen wij voor een goede communicatie tussen u, de ontwikkelaars en de ontwerpers.

Nog niet zeker over de keuze hybride, web of native. Bekijk dan onze keuzegids.

Native developer

E-Mail


Heeft u nog vragen of twijfelt u nog? Stuur ons een e-mail.


contact@coffeeit.nl

Telefoon


Bellen kan nooit kwaad. Wij beantwoorden uw vragen graag.


+31 30 7371093

Op de koffie


Visschersplein 160 3511 LX, Utrecht, of liever bij u op de koffie?


Routebeschrijving

Waarom een native app?

Wanneer u het maximale resultaat uit uw mobiele app wilt halen is een native app de beste oplossing. Een native app wordt specifiek voor het platform ontwikkelt waarop de app wordt uitgebracht. Hierdoor kan de app perfect interacteren met de functionaliteiten die het platform biedt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de camera, gyroscoop of GPS. Doordat een native app uitsluitend wordt ontwikkel voor één specifiek platform sluit de user interface naadloos aan. Hierdoor wordt de gebruiksvriendelijkheid vergroot. Bent u benieuwd of een native app voor uw app de beste ontwikkelmethode is? Neem dan contact op met native developer Coffee IT. Wij kunnen u alles vertellen over de ontwikkeling van native apps.

Kosten iOS app ontwikkelen
Native app developer Coffee IT

Native app developer Coffee IT


Coffee IT is een ervaren native developer. Wanneer u een native app laat bouwen kunt u een nauwe samenwerking verwachten om het maximale uit het mobiele kanaal te halen.

  • Haalt het uiterste uit uw concept
  • Realiseert uw wensen
  • Helpt u met het behalen van bedrijfsdoelen
  • Houdt rekening met design guidelines
  • Is gericht op de eindgebruiker
  • Kennis van de laatste technologieën

Naast een native app is Coffee IT tevens in staat om een hybride app of webbased app te ontwikkelen.

App laten bouwen door een native developer


Overtuigd van de kracht van een native app? Laat uw app dan maken door native developer Coffee IT. Neem direct contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

App ontwerp & UX design


Als ervaren native developer houdt Coffee IT vanaf dag één rekening met de wens van de gebruiker. Er wordt uitgebreid onderzoek gedaan om tot het beste concept en de beste UX-ervaring te komen.


Native app ontwikkeling


Ons app ontwikkelproces zit solide in elkaar, zo treffen we bugs vroegtijdig aan. Native developer Coffee IT ontwikkelt apps voor de toekomst en speelt vroegtijdig in op veranderingen door middel van ons Agile ontwikkelproces.


App marketing

Zoals u van een native developer mag verwachten staan wij u tevens bij met het opstellen en uitvoeren van het strategische marketingplan. Door uw app goed te positioneren in de app stores kan het maximale resultaat worden behaald.

Vragen


Heeft u vragen of twijfelt u nog? Wij staan u graag te woord. Of heeft u een project of idee en wilt u hierover de mogelijkheden bespreken? Laat het ons weten.

Neem contact op