Direct op de koffie?

Wilt u een maatwerk app laten ontwikkelen? Maak dan kennis met app ontwikkelaar Coffee IT. Wij zijn gespecialiseerd in de realisatie van op maat gemaakte apps voor alle mobiele platformen en apparaten. Wij hebben aantoonbare ervaring in de ontwikkeling van maatwerk apps voor onder andere iOS, Android, Windows en Web. Benieuwd wat wij voor uw app idee kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Oplossingsgerichte maatwerk apps


Op zoek naar een ontwikkelaar voor de realisatie van een maatwerk applicatie? Coffee IT is dé partner voor het ontwikkelen van krachtige en innovatieve apps. Wij hebben ruime ervaring in de ontwikkeling van mobiele applicaties.

Coffee IT kan vrijwel elke denkbare applicatie ontwikkelen. Zoals u van een gedegen ontwikkelaar mag verwachten begeleiden wij u door het gehele ontwikkeltraject. Waar mogelijk voorzien wij u goed onderbouwd advies die past bij uw wensen en beschikbare budget. Ons gedreven team is volledig op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van techniek, design en marketing. Hierdoor zijn wij in staat om een op maat gemaakte app te realiseren die klaar is voor de toekomst.

Al meer dan 40+ bedrijven zijn u voor gegaan bij het laten maken van een app.  Ook een maatwerk app laten realiseren? Laat het ons dan weten. In een vrijblijvend adviesgesprek vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.

Neem contact op
App ontwikkelaar Amsterdam
Maatwerk app oplossingen

Mobiele apps voor alle platformen


Coffee IT is dé specialist als het gaat om maatwerk app oplossingen. Wij ontwikkelen (op maat) apps voor alle platformen. Of het nu gaat om een smartphone app, een applicatie voor een tablet of een smartwatch app. Wij zijn in staat om voor elk mobiel apparaat een op maat gemaakte applicatie te realiseren. Ongeacht het besturingssysteem of het soort app (native, hybride of web). Ook een mobiele app laten maken? Laat het ons weten. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

 

iOS apps

Voor iPhone & iPad

Lees meer 

Android apps

Voor smartphones & tablets

Lees meer 

Windows apps

Voor Windows Phones

Lees meer 

Web apps

Voor (mobiele) browsers

Lees meer 

Onze werkwijze


Om maximaal resultaat te behalen uit uw maatwerk app is een pragmatische werkwijze van belang. Door het app ontwikkelproces stap voor stap te doorlopen kunnen wij in een korte tijd een succesvolle op maat gemaakte applicatie opleveren. Ons proces bestaat uit een vijftal stappen, te weten: onderzoek, ontwerp, ontwikkeling, test en publiceer.

Voordat wij een project starten kijken we naar de fundamentele eigenschappen van uw bedrijf, projectdoelen, tijdsplanning en technische eisen. Op basis hiervan maken we een plan voor het realiseren van uw maatwerk app.

Tijdens het app ontwikkeltraject treden wij op als expert én adviseur. Wij geven u goed onderbouwd advies en helpen u met het maken van de juiste technische keuzes. Door een nauwe samenwerking kunnen wij uw wensen en ideeën snel vertalen naar een goed werkende app oplossing.

Ons app ontwikkelproces
Werkwijze op maat app ontwikkelen

Concept & design


Coffee IT denkt graag met u mee omtrent uw app idee. Een gebruiksvriendelijk ontwerp en goed doordacht concept is de basis voor elke succesvolle mobiele applicatie. Daarom maken wij samen met u als opdrachtgever de wireframes van uw app. Daarnaast ontwikkelen wij het UI (user interface) en UX (user experience) design volledig op maat zodat deze aansluit bij de doelgroep die u voor ogen heeft.


App ontwikkeling


Zoals u van een gedegen app ontwikkelaar mag verwachten stellen wij hoge eisen aan onze applicaties. Wij ontwikkelen maatwerk app oplossingen die klaar zijn voor de toekomst. Door onze vooruitstrevende ontwikkelmethodes kunnen wij een kwalitatieve applicatie garanderen. Coffee IT heeft aantoonbare ervaring met de ontwikkeling van native apps, hybride apps en web apps voor alle platformen.


App marketing

Als full-service app ontwikkelaar denkt Coffee IT graag met u mee omtrent het promoten van uw app. Indien gewenst kunnen wij een (strategisch) marketingplan voor u opstellen én uitvoeren. Wij zorgen graag voor een optimale zichtbaarheid in de app stores, app downloads en actieve gebruikers. Wij hebben ervaring met onder andere SEO, SEA, social media (advertising) en app store optimalisatie (ASO).

Waarom Coffee IT een maatwerk applicatie

Waarom app ontwikkelaar Coffee IT?


Wanneer u op zoek bent naar een betrokken en betrouwbare app ontwikkelaar dan is Coffee IT de aangewezen partij. Sinds 2014 hebben wij al meer dan 100+ app oplossingen (web en mobiele apps) gerealiseerd voor onze opdrachtgevers.

  • Maatwerk apps voor Android, iOS en Windows
  • Betrokken app ontwikkelaar in het gehele traject
  • Behaalt/ondersteunt uw (bedrijfs-)doelstellingen
  • Gespecialiseerd in full-service app oplossingen
  • Ontwikkelt altijd met het oog op de toekomst
  • Aantoonbare ervaring in hybride, native en web apps
  • Expertise in design, techniek en app marketing

Recente projecten


Benieuwd naar apps die wij hebben ontwikkeld? Bekijk ons recente werk.

NEEM CONTACT OP MET ONS

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT
App-ontwikkelaar-coffee-it-contact-fabian-giger