Verhuisbericht

Beste klanten, relaties, vrienden en familie,

Wij gaan verhuizen! Heel ver gaan we niet. We zijn tenslotte fan van Utrecht. Het is goed bereikbaar en een mooie uitvalsbasis midden in het bruisende hart van Nederland. We verhuizen daarom naar Papendorp, 6 kilometer verderop om precies te zijn. Waarom we verhuizen? Naast het feit dat we straks meer ruimte hebben, een sportschool, een fancy restaurant en een voetbaltafel, denken we dat de nieuwe locatie een mooie stap is naar de toekomst. Laten we dit even toelichten. 

In het afgelopen jaar zijn wij flink gegroeid. Na een periode van veel toffe projecten, leerzame momenten en leuke klanten, waren we toe aan de volgende stap. De projecten worden steeds groter, de apps die we ontwikkelen steeds complexer en ons klantportfolio neemt toe. Dit vinden wij natuurlijk enorm gaaf om te zien. Vooral om te bedenken dat we een paar jaar geleden nog vanuit een studentenkamer werkten aan de eerste projecten.

Ons nieuwe kantoor faciliteert ons in de nieuwe richting die wij op willen. Het stelt ons in staat om te groeien als bedrijf. Zo is er straks een prachtige ruimte waarin onze developers zowel in teams als individueel op flexplekken aan projecten kunnen werken. Ook is er een ruimte voor brainstormsessies, vergaderingen en trainingen. Samen met het toenemende aantal ontwikkelprojecten, neemt ook het Coffee IT team toe. Het nieuwe kantoor maakt het mogelijk om meer collega’s te verwelkomen en op een efficiëntere wijze apps te ontwikkelen. Tevens wordt het voor opdrachtgevers makkelijker om ons te bezoeken in Papendorp. De binnenstad van Utrecht is niet altijd even gemakkelijk te bereiken, al helemaal niet voor degene die zich wagen aan de tocht met de auto. Om deze reden hebben wij gekozen voor een nieuwe locatie net naast de snelweg. Op 1 juni zijn wij officieel verhuisd, wij zijn dan te bereiken op het volgende adres:

Van Deventerlaan 31
3528 AG Utrecht

Graag het verzoek om dit adres na 1 juni te gebruiken. Het lijkt ons leuk om jullie te verwelkomen op ons nieuwe locatie en dit heugelijke moment samen met jullie te vieren. Dit is tevens een mooi moment om even stil te staan bij de samenwerking, de app productie en als er eventueel nog dingen zijn waarin wij iets kunnen betekenen. Wij zorgen voor de koffie en een glas champagne, laten jullie weten wanneer het uitkomt?

Groet,

Het Coffee IT team