Direct op de koffie?

Bent u op zoek naar een iPhone developer voor het laten ontwikkelen van een iPhone app? Coffee IT is de ontwikkelaar die in staat is u verder te helpen. Op basis van uw wensen kunnen wij een iPhone app voor u ontwikkelen. Als ervaren app developer zijn wij in staat om apps te ontwikkelen voor smartphones, tablets, smartwatches en smart tv’s. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden rondom iPhone app development? Neem dan contact op met iPhone developer Coffee IT. Wij helpen u graag verder.

iPhone developer


Bent u op zoek naar een iPhone developer? Coffee IT is in staat een op maat gemaakte iPhone app te ontwikkelen. Naast apps voor iOS maken zijn wij tevens specialist op het gebied van native, hybride en web app ontwikkeling. Als ervaren iPhone developer zijn wij op de hoogte van de laatste richtlijnen van Apple. Hierdoor zijn wij in staat om samen met onze designers en developers een resultaatgerichte iPhone app te realiseren welke voldoet aan de behoefte van de eindgebruiker.

iPhone developer

E-Mail


Heeft u nog vragen of twijfelt u nog? Stuur ons een e-mail.


contact@coffeeit.nl

Telefoon


Bellen kan nooit kwaad. Wij beantwoorden uw vragen graag.


+31 30 7371093

Op de koffie


Visschersplein 160 3511 LX, Utrecht, of liever bij u op de koffie?


Routebeschrijving

Werkwijze iPhone developer

Werkwijze van een iPhone developer


Coffee IT heeft eigen iOS developers in huis die een iPhone app kunnen realiseren. Onze ervaren ontwikkelaars zijn ware specialisten gaat als het gaat om het maken van iPhone apps. Aangezien onze opdrachtgevers over onvoldoende kennis beschikken kunt u van onze iPhone developers gedegen adviezen verwachten met betrekking tot uw app.

Wij waarborgen een nauwe samenwerking tussen u als opdrachtgevers en onze iPhone developers. Door onze verantwoordelijkheid te nemen kunnen wij eventuele bugs vroegtijdig opsporen en oplossen. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit van uw iPhone app waarborgen zodat deze klaar is voor de toekomst. Onderhoud en eventuele updates zijn hierdoor eenvoudiger te ontwikkelen.

iOS design


Voordat uw iPhone app wordt ontwikkeld maken onze iOS designers een ontwerp van uw app. Op basis van de doelgroep die u voor ogen heeft maken onze designers een gebruiksvriendelijk design.


iPhone development


In deze fase van het app ontwikkeltraject ontwikkelen onze iPhone developers de functionaliteiten van uw app. Wij waarborgen altijd de kwaliteit van de code en ontwikkelen met oog op de toekomst.


App marketing

Nadat uw iPhone app door onze developers is gerealiseerd staan wij u tevens bij met het verkrijgen van gebruikers van uw app. Op basis van een goed doordachte marketingstrategie proberen wij uw doelgroep te bereiken.

Vragen


Heeft u vragen of twijfelt u nog? Wij staan u graag te woord. Of heeft u een project of idee en wilt u hierover de mogelijkheden bespreken? Laat het ons weten.

Neem contact op