Direct op de koffie?

Bent u op zoek naar een iOS developer? Maak dan kennis met app ontwikkelaar Coffee IT. Als ervaren iOS developer zijn wij in staat om een stabiele en gebruiksvriendelijke app te ontwikkelen voor de iPhone, iPad en Apple Watch. Wij denken graag met u mee rondom het concept en design van uw iOS app. Na de ontwikkeling helpen wij u tevens met het promoten van uw iOS app. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met iOS developer Coffee IT.

iOS developer Coffee IT


Coffee IT is de iOS developer die u kan verder helpen bij bij het ontwikkelen voor een app voor Apple apparaten zoals de iPhone, iPad en Apple Watch. Daarnaast ontwikkelen wij tevens Android apps, hybride apps en web applicaties. Als ervaren iOS development bureau zijn wij op de hoogte van de laatste richtlijnen van Apple. Hierdoor zijn wij in staat om als adviseur en expert op te treden in uw app ontwikkel traject. Onze iOS developers werken nauw samen met onze app designers een succesvolle app te kunnen realiseren.

iOS developer

E-Mail


Heeft u nog vragen of twijfelt u nog? Stuur ons een e-mail.


contact@coffeeit.nl

Telefoon


Bellen kan nooit kwaad. Wij beantwoorden uw vragen graag.


+31 30 7371093

Op de koffie


Visschersplein 160 3511 LX, Utrecht, of liever bij u op de koffie?


Routebeschrijving

Werkwijze iOS developer

Werkwijze van een iOS developer


Met toegewijde iOS ontwikkelaars in huis, staat Coffee IT voor u klaar als expert en adviseur tijdens het gehele app ontwikkelproces. Hierdoor zijn we in staat om resultaatgericht te werk te gaan om uw app gebruikers van een gedegen iPhone app, iPad app of Apple Watch app te voorzien.

Wij begeleiden u door het gehele ontwikkeltraject van A tot Z. In de beginfase denken wij met u mee omtrent uw ideeën en concept. Wij voorzien u van onderbouw advies die past bij uw wensen, budget en planning. Door een nauwe samenwerking te waarborgen kunnen we een succesvolle iOS app realiseren.

iOS ontwerp & UX design


Tijdens het ontwikkelen van een app houdt iOS developer Coffee IT vanaf dag één rekening met de wens van de gebruiker. Wij onderzoeken de wensen van de gebruiker en vertalen deze naar een iOS specifieke oplossing.


iOS development


Als een app-ontwikkelproces solide in elkaar zit zullen bugs vroegtijdig worden opgemerkt en opgelost. iOS developer Coffee IT heeft een verfijnd Agile-ontwikkelproces om ervoor te zorgen dat uw app smetteloos is.


App marketing

Om het succes van uw iOS app te vergroten is een sterk acquisitieplan geen overbodige luxe. iOS developer Coffee IT heeft uitgebreide ervaring in het bedenken en uitvoeren van het online marketingplan voor uw iOS app.

Vragen


Heeft u vragen of twijfelt u nog? Wij staan u graag te woord. Of heeft u een project of idee en wilt u hierover de mogelijkheden bespreken? Laat het ons weten.

Neem contact op