Direct op de koffie?

Bent u op zoek zoek naar een iOS designer? Coffee IT is de aangewezen ontwikkelaar die voor u een gebruiksvriendelijk iOS design kan realiseren. Op basis van uw wensen en de behoefte van de doelgroep die u voor ogen heeft maken onze app designers een fraai design. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste design trends en ontwikkelingen op het gebied van iOS. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met iOS designer Coffee IT.

Opzoek naar een iOS designer?


Coffee IT beschikt over ervaren iOS designers en UX designers. Wij zijn bekend met de laatste richtlijnen en trends van iOS, met deze kennis kunnen wij een goede gebruikerservaring creëren. Deze ervaring zal zo perfect aansluiten op de wens van uw gebruiker. Coffee IT als iOS designer ontwikkeld het ontwerp door middel van een iteratief proces. In dit proces wordt ook de eindgebruiker betrokken, zodat feedback vaak en vroeg wordt vergaard. Elke stap in het ontwikkelen proces wordt met u samen doorlopen. Zodat u nauw betrokken bent in het proces.

Naast het ontwerp kan Coffee IT tevens helpen met de realisatie van uw iOS app. Onze ervaren iOS developers hebben verstand van zaken als het gaat om het programmeren van mobiele apps. Wij zijn de aangewezen partner als het gaat om de ontwikkeling van iOS apps.

iOS designer

E-Mail


Heeft u nog vragen of twijfelt u nog? Stuur ons een e-mail.


contact@coffeeit.nl

Telefoon


Bellen kan nooit kwaad. Wij beantwoorden uw vragen graag.


+31 30 7371093

Op de koffie


Visschersplein 160 3511 LX, Utrecht, of liever bij u op de koffie?


Routebeschrijving

iOS app designer

Een succesvol iOS design


Het design bepaald voor een groot deel het succes van uw app. Voor ons is het ontwerp succesvol als onze iOS designer een ontwerp heeft ontwikkeld waar niet alleen u tevreden mee bent, maar ook uw eindgebruiker. Zij gaan het ontwerp namelijk gebruiken. Daarom gaat Coffee IT gebruikersgericht ter werk bij het maken van het technische en functionele ontwerp. Als iOS designer heeft Coffee IT de benodigde kennis in huis om het ontwerp gebruiksvriendelijk en toekomstgericht te realiseren.

iOS ontwerp & UX design


Bij het ontwerp van uw iOS app houden onze designers rekening met de gebruikers van uw app. Op basis van de beoogde doelgroep wordt door onze iOS designers aan gebruiksvriendelijk design gerealiseerd.


iOS ontwikkeling


Nadat het design van uw iOS app door u is goedgekeurd gaan onze ontwikkelaars aan de slag met de technische functionaliteit van uw app. De kwaliteit van de code staat bij ons hoog in het vaandel.


App marketing

Om het succes van uw iOS app te verwezenlijken staan wij u tevens bij met de met de distributie in de app stores. Door gedegen marketingplan en app store optimalisatie kunnen wij het aantal gebruikers vergroten.

Vragen


Heeft u vragen of twijfelt u nog? Wij staan u graag te woord. Of heeft u een project of idee en wilt u hierover de mogelijkheden bespreken? Laat het ons weten.

Neem contact op