App ontwikkelaar Coffee IT

40+ bedrijven


Al meer dan 40+ bedrijven zijn u voor gegaan. Van start-ups tot grote (internationale) corporaties.


Meer dan 100+ apps


Wij hebben al meer dan 100+ maatwerk apps (iOS, Android & web) gerealiseerd voor onze opdrachtgevers.


80% kans op match


Onze koffie is sterk. Zo sterk dat u 80% kans heeft op een match met Coffee IT na ons eerste kopje koffie.


Krachtige apps voor alle platformen


Coffee IT is gespecialiseerd in (maatwerk) app oplossingen voor alle platformen. Ons gedreven team is in staat om voor alle mobiele besturingssystemen een app te ontwikkelen. Of het nu gaat om een iOS app, Android app, Windows app of web app, onze ervaren ontwikkelaars kunnen een krachtige app ontwikkelen die voldoet aan uw wensen en (bedrijfs-)doelstellingen.

Als full-service app ontwikkelaar bouwen wij applicaties voor alle mobiele apparaten. Wij hebben aantoonbare ervaring in de ontwikkeling van apps voor smartphones, tablets, smartwatches, smart tv’s en desktops (web).

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee omtrent uw app idee. Op basis van uw wensen, doelstellingen, tijdsplanning en budget adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Innovatieve apps door Coffee IT

iOS apps

Voor iPhone & iPad

Lees meer 

Android apps

Voor smartphones & tablets

Lees meer 

Web apps

Voor (mobiele) browsers

Lees meer 

Deze opdrachtgevers gingen u voor:


Waarom Coffee IT?


  • Betrokken app ontwikkelaar
  • Apps voor alle platformen
  • Persoonlijke aanpak
  • Full service app oplossingen
  • Kwalitatieve (maatwerk) apps
  • Ruim 3+ jaar ervaring

Laat uw app ontwikkelen door Coffee IT


Vrijblijvend met ons in contact komen? Bel ons op +31 30 737 1093 of stuur een e-mail naar [email protected]. Of vraag direct een offerte aan.

Concept & design


De basis van een succesvolle app is een goed doordacht concept en gebruiksvriendelijk design. Daarom denken wij graag met u mee omtrent uw app idee en eventuele verdienmodellen. Daarnaast ontwerpen wij een gebruiksvriendelijk en innovatief UI (user interface) design & UX (user experience) design die past bij uw doelgroep.


App ontwikkeling


Coffee IT ontwikkelt innovatieve apps voor iOS, Android, Windows & web. Wij stellen hoge eisen aan de kwaliteit van de code. Door bugs vroegtijdig op te lossen is het ontwikkelen van nieuwe features en het onderhouden van de app eenvoudiger.  Door vooruitstrevende technieken toe te passen is uw app klaar voor de toekomst.


App marketing

Nadat uw app in de app stores is gepubliceerd helpen wij u tevens met het promoten van uw app. Op basis van een sterk marketingplan doen we er alles aan om het aantal app downloads en actieve gebruikers te vergroten. Onze marketingspecialisten hebben ervaring met SEO, SEA, social media en app store optimalisatie (ASO).

Het app ontwikkelproces


Ons app ontwikkelproces bestaat uit een vijftal stappen, te weten: onderzoek, ontwerp, ontwikkeling, test en publiceer. Wij begeleiden u tijdens dit traject en helpen u met het maken van de juiste (technische) keuzes. Door onze pragmatische werkwijze kunnen wij uw wensen snel vertalen naar een werkende app oplossing.

Wanneer u uw app laat realiseren door Coffee IT dan kunt u een nauwe samenwerking verwachten met app specialisten. Wij treden op als expert en voorzien u waar mogelijk van goed onderbouwd advies.

Door onze agile (scrum) werkwijze kunnen wij in een korte tijd een resultaatgerichte app opleveren. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op
App ontwikkel proces

Recente projecten


Niet overtuigd? Neem een kijkje in ons recente werk.

Laten we kennis maken!


Wat is uw app idee? Laat het ons weten. We komen graag met u in contact om vrijblijvend de mogelijkheden omtrent uw app te bespreken.