Direct op de koffie?

Wilt u een app voor uw bedrijf die alleen te downloaden is voor een selecte groep gebruikers? Dan is een in-house app precies wat u zoekt. App ontwikkelaar Coffee IT is de ervaren ontwikkelaar als het gaat om het maken van bedrijfsapps. Op basis van uw wensen en de doelstellingen die u voor ogen heeft ontwikkelen we een passende app. Wij denken geheel met u mee van het concept tot de (in-house) distributie. Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact op met in-house app ontwikkelaar Coffee IT.

Wat is een in-house app?


In-house apps worden vaak gerealiseerd om interne bedrijfsprocessen sneller, efficiënter en mobieler te maken. Het is echter niet de bedoeling dat deze apps publiekelijk beschikbaar zijn, daarom wordt bij dit soort apps vaak gebruik gemaakt van in-house distributie. Een in-house app is dus een app die alleen gedownload kan worden door uw klanten/werknemers.

In-house app laten ontwikkelen

E-Mail


Heb je vragen of twijfel je nog? Stuur ons een e-mail.


[email protected]

Telefoon


Bellen kan nooit kwaad. Wij beantwoorden jouw vragen graag.


+31 30 7371093

Op de koffie


Van Deventerlaan 31, 3528AG Utrecht, of liever bij jou op de koffie?


Routebeschrijving

In-house app

Voordelen van een in-house app

De mogelijkheden van een in-house app zijn oneindig. U kunt er voor zorgen dat processen worden bijgehouden of dat de app dient als kwaliteitscontrole. Een in-house app is hierin uniek omdat smart-phones en tablets allemaal hardware bevatten die hierin kan ondersteunen (zoals een camera of GPS sensor). Ook zijn de mogelijkheden van een app mobiel en dus overal te gebruiken.

Waarom uw in-house app laten maken door Coffee IT?


  • Ontwikkelt apps voor o.a. smartphone en tablet
  • Ervaring met zowel hybride, native als web apps
  • Stelt uw doelstellingen altijd voorop
  • Innovatief en meedenkend ontwikkelaar
  • Maakt apps voor in-house distributie

Recente projecten


Benieuwd naar apps die wij hebben ontwikkeld? Bekijk ons recente werk.

Garantie op een succesvolle app


Wij zijn ons er van bewust dat niet iedere klant een technische achtergrond heeft. Daarom treden wij in uw app ontwikkel traject op als expert en zorgen we voor korte lijntjes. Heeft u al een technisch team en bent u op zoek naar een team voor de realisatie van een exploratie app of een specialist op het gebied van apps? Dan bent u bij Coffee IT aan het juiste adres. Wij werken met u en nemen samen verantwoordelijkheid voor het succes.

In-house app

App ontwerp & UX design


De eindgebruiker staat in uw app centraal. Als u uw in-house app laat ontwikkelen door Coffee IT zorgen wij ervoor dat het design aansluit bij uw organisatie en het grafische interface is afgestemd op de eindgebruiker.


App ontwikkeling


Bij het app laten ontwikkelen is is de code een van de belangrijkste kwaliteitsaspecten. Coffee IT zorgt ervoor dat eventuele fouten vroegtijdig worden opgespoord en opgelost zodat een hoge kwaliteit kan worden gegarandeerd.


Distributie

Als full service app ontwikkelaar zorgen wij tevens voor de distributie voor uw app. In het geval van een in-house app zorgen wij ervoor dat alleen uw klanten en/of medewerkers de app kunnen downloaden.

NEEM CONTACT OP MET ONS

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT
App-ontwikkelaar-coffee-it-contact-fabian-giger