App ontwikkelaar Coffee IT

40+ bedrijven


Sinds 2014 gingen al meer dan 40 bedrijven u voor door een app te laten ontwikkelen bij Coffee IT.


Meer dan 100+ apps


Wij hebben al meer dan 100 app oplossingen (web en mobiele apps) gerealiseerd voor onze opdrachtgevers.


80% kans op match


De kans op een match met Coffee IT na ons eerste kopje koffie is boven de 80%. Zeker de moeite waard dus.


Waarom Coffee IT als uw app ontwikkelaar?


App ontwikkelaar Coffee IT bouwt apps waarin rekening wordt gehouden met de laatste trends en ontwikkelingen in techniek en design. Onze technische achtergrond stelt ons in staat om uw wensen snel te vertalen naar een maatwerk app oplossing. Om voor een transparanter proces te zorgen hebben wij een platte organisatiestructuur, zo kunnen we u nauw betrekken bij het ontwikkelen van een app.

Als app ontwikkelaar houden wij rekening met uw bedrijfsdoelen en stellen wij doelen te allen tijde voor middelen. Door onze diversiteit van kennis zijn wij in staat onafhankelijk advies te verlenen in het kiezen van de juiste techniek voor uw app.

Coffee IT heeft aantoonbare ervaring met de ontwikkeling van zowel hybride apps als native apps voor alle app platformen.

Argus app

Ervaren app ontwikkelaar


Wij bieden de strategieën en ervaring om uw veelbelovende concept om te zetten in een succesvolle app. Tijdens uw traject treden wij op als uw expert en ondersteunen wij u waar nodig.


Apps voor alle platformen


Het is mogelijk om bij Coffee IT apps te laten maken voor ieder denkbaar platform, zoals Android, iOS en Windows. Ook in de keuze van techniek en soort app kunnen wij u goed ondersteunen.


Innovatieve applicaties


Ons team ontwikkelt apps op basis van een sterk concept, intuïtief ontwerp en vooruitstrevende technieken. Hierdoor kunnen wij een succesvolle app realiseren die is afgestemd op uw doelgroep.


App ontwikkelproces


Wij beginnen uw project als app ontwikkelaar door te kijken naar fundamentele eigenschappen van uw bedrijf, zoals missie, visie, concurrentie, zwaktes en sterktes. Vanaf daar kijken we naar projectspecificaties als projectdoelen, tijdsplanning, communicatie en technische eisen. Vervolgens stellen we een plan op: een plan voor de realisatie van functionaliteiten en het testen daarvan.

Wanneer het startschot gelost is beginnen we met het ontwerpen en de ontwikkeling. Met de strategie die we in vorige fase hebben ontworpen zorgen we ervoor dat de deadlines strak staan en u nauw betrokken wordt. Door een nauwe samenwerking zorgen we ervoor dat zowel uw als ons team weet wat er gebeurt en waarom.

Wanneer uw app daadwerkelijk live staat in de app stores duiken wij in de gebruikersdata om nieuwe kansen te ontdekken. Door goed naar uw klanten te luisteren, onderhouden we uw concurrentiepositie en produceren we een maximale waarde voor uw bedrijf.

Bekijk ons app ontwikkelproces
Process app ontwikkelaar

Vragen


Heeft u vragen of twijfelt u nog? Wij staan u graag te woord. Of heeft u een project of idee en wilt u hierover de mogelijkheden bespreken? Laat het ons weten.

Neem contact op