Front-end developer nodig?

Zoek je een front-end developer voor de ontwikkeling van jouw app? Een front-end developer wordt ook wel front-end ontwikkelaar of front-end programmeur genoemd. Een front-end developer houdt zich bezig met het zichtbare gedeelte van de app, de ‘voorkant’ dus. Als specialist in app ontwikkeling kunnen wij elk type app bouwen, van native apps tot MVP of blockchain apps. Wij hebben ontwikkelaars van alle disciplines. Onze front-end developers werken altijd met de laatste tools en kennis op het gebied van app development, HTML, CSS en Javascript. Enthousiast geworden om zelf als front-end developer aan de slag te gaan bij ons? Bekijk dan onze vacature pagina. Graag meer weten over wat voor front-end applicaties wij zoal hebben ontwikkeld? Lees dan verder.

FRONT-END DEVELOPERS KLIK HIER
Front-end developer

Coffee IT als front-end developer

Voor jouw app

Door een front-end developer in te huren voor de ontwikkeling van een app ben je verzekerd van een geoptimaliseerde app. Niet alleen werkt de app naadloos op verschillende resoluties, besturingssystemen en apparaten, maar ook het design is van optimale kwaliteit. De voordelen van het inhuren van een specialist voor de front-end applicatie:

  • Je hebt een applicatie die er gelikt uitziet
  • Apps die compatibel zijn op meerdere devices en apparaten
  • De eindgebruiker staat centraal in al onze app ontwikkelingen
  • Ruime ervaring met de ontwikkeling van front-end applicaties
  • Transparant; heldere communicatie, korte lijnen en duidelijke afspraken
  • Multidisciplinaire teams, er kan dus snel geschakeld worden indien nodig
  • Je wilt een specialist voor de front-end voor optimale performance
LEES MEER OVER ONS ONTWIKKELPROCES

"Software Developer" An organism that turns caffeine into software

Coffee IT logo
Front-end ontwikkeling web

Front-end versus back-end

In de loop der jaren zijn apps steeds ingewikkelder geworden. De functionaliteiten breiden zich uit. Dit betekent dat het programmeren van de front-end ook steeds breder en diverser wordt. Zo zijn er ontwikkelingen waarmee rekening gehouden moet worden. Dit kan bijvoorbeeld het technische aspect zijn zoals een responsive design, maar ook de gebruiksvriendelijkheid (usability) en de toegankelijkheid van de app (accessibility). Front-end developers hebben een specifieke skillset die aanzienlijk verschilt met die van back-end developers. Wij streven naar een optimaal resultaat voor elke app productie. Wij hebben dan ook zowel front-end als back-end developers in huis. Bij ons weet je zeker dat de developer ruime ervaring heeft en altijd de laatste ontwikkelingen meeneemt in het ontwikkelproces.

DE BACK-END

Front-end app door Coffee IT

FREEONTOUR

Wij kunnen enkel de front-end van een app ontwikkelen. Dit kan verschillende redenen hebben. Zo is het mogelijk dat je al een bestaande app hebt en de front-end wilt optimaliseren. Misschien heb je zelf de back-end kant ontwikkeld. Een goed voorbeeld hiervan is de FREEONTOUR Hymer app die door ons is ontwikkeld. FREEONTOUR heeft zelf de back-end gemaakt en wij de front-end. De Hymer app is de beste reisgenoot voor een kampeervakantie. Zo kan de gebruiker routes genereren en de beste campings vinden op basis van gps locatie en persoonlijke voorkeuren. Voor de front-end is uitvoerig de tijd genomen, en dat zie je. De app heeft een aantrekkelijk design voor een optimale gebruikerservaring.

BEKIJK MEER PROJECTEN
Campings op kaart Hymer app
Fabian Commercieel directeur Coffee IT

NEEM CONTACT OP

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek

CONTACT

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek
Fabian Commercieel directeur Coffee IT