App ontwikkelaar Coffee IT

40+ bedrijven


Sinds 2014 gingen al meer dan 40 bedrijven u voor door een app te laten ontwikkelen bij Coffee IT.


Meer dan 100+ apps


Wij hebben al meer dan 100 app oplossingen (web en mobiele apps) gerealiseerd voor onze opdrachtgevers.


80% kans op match


De kans op een match met Coffee IT na ons eerste kopje koffie is boven de 80%. Zeker de moeite waard dus.


Waarom Coffee IT?


  • Betrokken app ontwikkelaar
  • Apps voor alle platformen
  • Persoonlijke aanpak
  • Full service app oplossingen
  • Kwalitatieve (maatwerk) apps
  • Ruim 3+ jaar ervaring

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan


Neem telefonisch contact met ons op via +31 30 737 1093 of stuur een e-mail naar [email protected].

Deze opdrachtgevers gingen u voor:


iOS apps

Voor iPhone & iPad

Lees meer 

Android apps

Voor smartphones & tablets

Lees meer 

Windows apps

Voor Windows Phones

Lees meer 

Web apps

Voor (mobiele) browsers

Lees meer 

Het app ontwikkelproces


Wij begeleiden wij u door het gehele app ontwikkeltraject. Door onze pragmatische werkwijze kunnen wij uw wensen snel vertalen naar een werkende app oplossing. Ons proces bestaat uit een vijftal stappen, te weten: onderzoek, ontwerp, ontwikkeling, test en publiceer.

Zoals u van een gedegen app ontwikkelaar mag verwachten treden wij op als expert én adviseur. Wij helpen u met het maken van de juiste keuzes tijdens alle fases in het proces. Als opdrachtgever heeft u direct contact met onze specialisten op het gebied van (interactie)design, ontwikkeling en marketing.

Door onze agile (scrum) ontwikkelmethode kunnen wij in een korte tijd een resultaatgerichte app opleveren. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op
App ontwikkel proces

Concept & design


Als betrokken app ontwikkelaar denken wij graag met u mee omtrent uw app idee. Een succesvolle app valt of staat met een sterk concept en gebruiksvriendelijk design. Daarom ontwerpen wij en innovatief UI (user interface) & UX design (user experience) die is afgestemd op de eindgebruiker.


App ontwikkeling


Wij ontwikkelen kwalitatieve apps voor iOS, Android, Windows en web. Hierbij maken wij gebruik van vooruitstrevende ontwikkel-technieken. Wij stellen hoge eisen aan de kwaliteit van de code. Hierdoor is uw app klaar voor de toekomst zodat onderhoud en updates eenvoudig zijn uit te voeren.


App marketing

Na de lancering van uw app in de app stores helpen wij u tevens met het verkrijgen van downloads en actieve gebruikers. Op basis van een goed doordacht marketingplan ondersteunen wij u in de promotie van uw app. Wij hebben ervaring met SEO, SEA, social media en app store optimalisatie (ASO).

Recente projecten


Niet overtuigd? Neem een kijkje in ons recente werk.

Meer weten?


Heeft u vragen of twijfelt u nog? Wij staan u graag te woord. Of heeft u een app idee en wilt u hierover de mogelijkheden bespreken? Laat het ons weten.