MotoTour

Een turn-by-turn navigatie app die routes voor motorrijders genereert vanaf de real time locatie.

Mototour app

Case

Een app waarmee je op basis van filters precies de route kunt rijden waar je op dat moment zin in hebt. MotoTour, app en concept van Coffee IT, maakt dit mogelijk voor motorrijders. Zodra de gebruiker op start drukt, begint de turn-by-turn navigatie. Het enige dat de motorrijder hoeft te doen is aangeven wat voor route de voorkeur heeft. MotoTour doet de rest.

sociale aspect

Locatie

De MotoTour app biedt altijd een prachtige route vanaf jouw locatie. Zo kan je vanaf elke locatie een tour rijden.

unieke routes

Spannende routes

De gebruiker kan zelf in de app aangeven wat voor soort route deze wil rijden. Bochtig of juist rechte wegen. Over het platteland of juist door bergen. Routes waarop je snel kan rijden, of routes die meer geschikt zijn om te touren.

routes exploreren

Exploratie

De routes zijn met zorg uitgekozen en bieden meer dan alleen een stukje touren. Op de meeste routes kom je langs mooie plekken met bezienswaardigheden, zodat de tour een echte ontdekkingstocht wordt.

Coffee IT is dé app ontwikkelaar voor hybride, native en web apps. Wij ontwikkelen voor krachtige applicaties voor Android, iOS en Windows Phone.

MVP: MotoTour app

Ervaar de vrijheid van het touren

MotoTour biedt routes vanaf de live locatie van de gebruiker. De gebruiker geeft aan hoe lang de tour moet zijn, hoe ver en wat voor soort route. Snel, bochtig, door steden of over het platteland. MotoTour biedt de route die de gebruiker op dat moment graag wil rijden. De app navigeert terwijl de gebruiker op de motor zit zodat deze de ogen op de weg en het uitzicht kan houden.

Touren zonder zorgen, dat is hét gevoel van vrijheid.

Filters

Voordat de gebruiker aan een tour begint met MotoTour, kan er zelf ingesteld worden welke routes de gebruiker wil zien om uit te kiezen. Zo kan de gebruiker zelf het karakter van de route bepalen: moeten er veel bochten in zitten? Mag het een rustige route zijn met vooral veel uitzicht, of een uitdagende route door bergweggetjes. Hoe lang mag de route duren? Gaat de gebruiker een avondrit maken of wil de gebruiker een hele dag op pad. Al deze aspecten kunnen in de navigatie app gefilterd worden zodat er altijd een gepersonaliseerde route beschikbaar is voor de gebruiker.

Mototour app filteren

Turn-by turn navigatie

De MotoTour app maakt gebruik van turn-by-turn navigatie. Dit is een feature die op elk device waar GPS op zit gebruikt kan worden. Wat het inhoudt is dat de route door middel van gesproken audio en visualisatie duidelijk weergegeven kan worden voor de gebruiker. Zo kan de gebruiker stap voor stap de route volgen.

Probeer de app

MotoTour is te downloaden voor Android en iOS.

Google Play Store  App Store

Benieuwd naar het resultaat?

Fabian - Recruitment

Neem contact met ons op

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT